Şimdi Ara

Öcalan HDP'lileri Yakalasa Sopayla Kovalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalçın Akdoğan, HDP'liler için "Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar." dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"ÖCALAN BUNLARI YAKALASA SOPAYLA KOVALAR"
    Akdoğan, HDP'liler için "Öcalan bunları yakalasa sopayla kovalar diye düşünüyorum, her şeyi mahvettiniz' diye" dedi.

AK PARTİ'Yİ DEVİRME PROJESİ
    Yalçın Akdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Seçimden önce dedim ki, AK Parti varsa çözüm süreci var. Ama sen AK Parti'yi devirme projesinde kendini kullandıracaksın, sonra kim yapacak, gel yap. AK Parti’yi de devireceksin, sonra diyeceksin ki AK Parti gel yap. Böyle bir kandırmaca olabilir mi? HDP tabanı, Kürtler, bunlara sebep olan yöneticiler hakkında çok ciddi hesap sormaları lazım.

"SÜREKLİ YALAN SÖYLÜYORLAR"
    Siz nasıl bir oyuna alet oldunuz, bütün bu yaşadığımız sıkıntılar yaşanıyor, orada örgüt her şeyi kaybetme noktasına geldi, bu noktaya nasıl gelindi diye bu kişilerden hesap sorulması lazım. Sürekli Öcalan adına yalan söylüyorlar; Öcalan başkanlık sistemine karşı, Öcalan AK Parti'yle koalisyona karşı… Külliyen bunlar yalan.

"ÖCALAN SOPAYLA KOVALAR"
    Öcalan'ın adını kullanarak sürekli toplumu kandırıyorlar. Öcalan ile görüştükleri dönemde koalisyon diye bir konu var mıydı ki Türkiye'de, Öcalan 'onunla yapın şununla yapın' desin. Bu yüzden büyük bir sorumsuzluk var. Öcalan bunları muhtemelen yakalasa sopayla kovalar diye düşünüyorum, 'her şeyi mahvettiniz' diye" dedi.

• Bu da terörist başı olmaktan çıkarıldı bilge zeki adam olarak gösterilmeye başlandı yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Bu da terörist başı olmaktan çıkarıldı bilge zeki adam olarak gösterilmeye başlandı yazık

İmralı canisinin tek derdi terör falan kürdistan artık istemiyor hiç bir şey kalan ömrünü rahat yaşamak istiyor ama yok öyle dünya çözüm süreci başarıyla olsaydı belki salınırdı bi umut ama çok geç.
  • Hdpliler terörist ama öcalan çok iyi bir insan bence hapisten çıkartıp meclise alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 29 Temmuz 2015; 12:38:59 >
  • ben en başından dedim zaten bu olaylar apo akp ittifakı ile gerçekleştirildi diye!apo ya muhtemelen şunu dediler,biz artık git gide yok oluyoruz!eğer biz yok olursak sende yok olursun buralarda,bizim gibi seni hiç kimse müzakere yapmaz dediler.apo da örgüt'ün karanlık adamlarını devreye soktu mit ile güzel oyunlar yaptılar,tıpkı paris suikastinde yaptıklar ortak infazlar gibi...bugunkü haberlerden sonraki özet aynen bunu gösterdi bize,uyumya devam canım ülkem
  • Adamlarin ikinci baskani bebek katili bunlara sasirmamak gerek.

Goruldugu uzere ak partiten bir halt olmaz. Bunlarla teror ile mucadele olmaz. Bu millet bosuna ak partiden keramet bekliyor ama yok kardes su durumda bile hala bebek katilinden medet umuyorlar.

Bakin dogu ve guneydogu yaniyor. Teroristler sehirlerde cirit atiyor ama asker ve polis halen izliyor. Hani dun Tayyip demisti ic guvenlik yasasi bundan sonra aynen uygulanacak? Halen askere ve polise vur emri verilmiyor ic isleri bunu istemiyor.

Yok aga yok bu millet gobegini yine kendisi kesecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 29 Temmuz 2015; 13:15:04 >
  • Hayatımda bu kadar "mal" bir açıklama duymadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polat Alemdar Ağlıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala daha Akp'den medet uman var yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apo içeride olduğu için iyi polisi oynamak zorunda Kandil'de olsaydı yine mağarada göbeğini kaşıyıp Türkiye ile alay ederdi[

Öcalan HDP'lileri Yakalasa Sopayla Kovalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.