Şimdi Ara

Ocak ayının kabusu: ani net düşüşleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İyi çalışmalar herkese. Son 1 haftadır aklımı kurcalayan net düşüşleriyle ilgili bi destek bekliyorum sizlerden.

Aralık ayının genelinde tyt genellerde 83-93 arası yaparken tonguçta(70) ve bi eba denemesinde 80 net yaptım.

Aynı zamanda matematik denemelerinde 28-34 bandında gidip gelirken (acil-345-sarmal) yine aynı yayınları çözmeme rağmen 23lü netlere düştüm.

Daha önceki aylarda veya geçen sene bunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa yardımcı olabilir mi ? Ben ve benim gibi olanlara teknik veya akademik olarak bir tavsiyeniz var mı ?

• Hocam biraz denemeye ara ver.
  • Denemelerin seviyesi zorlamıştır.

Analiz yaparsan kendin çözersin mevzuyu. Yanlışlarının sebebinin ne olduğunu sen analiz edebilirsin. Bu haliyle çok genel ve saçma bir soru.

Bugüne kadar yanlış yapmayıp yanlış yaptığın konular neler? Niye yanlis yaptın? Dikkatsizlik, bilgi eksikliği vs. her denemenin detaylı analizi olmazsa anlayamazsın zaten.

Heyecandan da yanlış yapıyor olabilirsin, bazı konuları eksik bilmekten de. Hepsinin çözümü farklı. Ani net düşüşü yaşıyorum, bunun çözümü ne dersen cevap alman zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 13 Ocak 2021; 0:25:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bende de var şu sıralar. Türkçe birden bire çok zamanımı yemeye başladı süre yetiştiremiyorum şimdi.
  • Hocam bunun sebebi bence şu piyasadaki çoğu deneme birbirine benziyor yani bs nin mat denemelerinin hepsi birbirine benziyor piyasadaki çoğu fen denemesi birbirine benziyor biz bunlari çözdükçe el alışkanlıgı ile bu şekilde gelen denemelerde iyi netler yapıyoruz ama konuyu iyi bildigimiz icin değil elimiz beynimiz bunlara alisik oldugu için ve bir farkli tarz denemeye girince patliyoruz her denemeyi cok iyi analiz edip konu tekrarlari ve gerekirse sb çözümleri ile eski seviyeye ulasirsiniz konuları tekrar edin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.