Şimdi Ara

Ocak Arkası ve Yanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Mutfak ocağımın yeri köşebaşı, bir taraf duvak kağıdı bir taraf şu parça parça taş fayanslardan... Dolayısıyla yumurta kırsan kızartma yapsan vs. vs. felaket derece batıyor, hele o taşların arasına girenler çıkmıyor, duvar kağıdı mahvoldu zaten...

    Bunun için ocak arkası ve yanına levha gibi bir şey mi yapsam bilemedim, ne yapabilirim nasıl bir şey olur fikir verebilirmisiniz, ikea da fastbo diye bir duvar paneli varmış dediler gittim yok, netten de satış yok, sadece istanbul mağaza da mı ne var o da bize ters..

    örnek bir resmi yüklemek istedim fikir açısından kırmızı yerler problemli yerim resimde ki duvar tarafında duvar kağıdı var bende... ayrıca aynı kağıt yerinden doğalgaz borusu da geçiyor açıktan ama yapcak bişey yok.

    Lütfen fikir verin ne yapılabilir.

     Ocak Arkası ve Yanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan1907 -- 1 Ağustos 2016; 9:43:06 >







  • Paslanmaz levha kestirip o bölgeye vidalanabilir. Bu şekilde davlumbaz ve alttaki Fırınla aynı dokuda olur. Paslanmaz levha saten görünümünde olursa hoş durur.
    Önceden motor yağı ile paneli yağlarsan kirlendiğinde kolay temizlenir 6 ayda bir temizler ve yağ sürersin. Paslanmaz olduğundan skoç gibi şeylerde sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duvar kağıt yerine yüzeyi daha az girintili epoksi malzemeler var. Gene yapıştırma usulu uygulanıyor. Onların yüzeyleri cok kolay temizlenen malzemeler.

    Bir başka önerimde orayı cok güzel şekilde temizleyip üstüne nano teknoloji yüzey kaydırıcılar var. 1 yıl kadar süre dış cephelerde etki gösteriyor. Yüzeyde hiç bir şey tutunmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.