Merhab aarkadaslar ben oc yaptıktan sonra ekranım dalgalanmaya basladı sizce neden oluyor bu nasıl cözebilirim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
oranlaman fazla gelmiş olabilir oranlarını düşür bnm ekrankartı da böyle bir dalgalanma yapmıştı değerleri düşürdükten sonra düzeldi eğer durum ilerlemişse parçaya hasar verilmiş olabilir
elran kartıma oc yapmadım ama ben işlemcime yaptım işlemci oc si sonrası böyle oldu
dediğim gibi yaptığınız oranlamarda sorun olabilir bnekran kartını misal olarak verdim dalgalrın sebebi parçanın zorlanmasından kaynaklanıyor olabilir
q6600 ü 3,6ghz ye cekmeye calısıyorumda ekran kartımla nasıl bi laakası var anlamadım ama nasıl cözebilirim voltajlarla filan oynamammı gerekiyor
kapasitesinin üstünde çalışan parçalardan orijinal halinde olduğu gibi stabil çalışmasını bekleyemezsiniz. Dua edin de Q6600 gibi bi işlemci overclock sonrası zarar görmemiş. ben olsam overclock denemesi yapmak için daha değersiz bir işlemci seçerdim.
baska bir işlemcide denicemde ne ollucak kendi kullandıgım işlemcimde sonuc alamadıktan sonra