Arkadaşlar yeni bir sistem kuruyorum ve ekran kartı olarak aklımda bu modeller var: X800-GTO Fireblade X800-GTO Ultimate X800-XL X850-XT Platinum Edition
Satın alma gücüm bu kartlara yetiyor.OC potansiyeli olarak X800 ler X850 kadar oc olurmu bilemiyorum ama yakın değerlere ulaşırsın derseniz yada başka alternatifler sunarsanızda sevinirim.Eğer bu kartlardan kullananlarda varsa ulaştığı max. değerleri yazarsanız çok iyi olur.
Not:özellikle ATI serisi kartları yazdım çünkü senelerdir ATI kullanıyorum performansında çok memnunum. Saygılarımla...
Sapphire X800GTO2 almanı öneririm :)
bence biraz daha bekle acele etme x850prolarin fiyatlari du$ecek yakinda dark********'de okudugum habere göre
6800GS
ya x850xt yada x800gto2 al diğerlerini sakın alma
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
Sapphire X800GTO2 almanı öneririm :)
Bu kart Türkiye'de varmı ki?
Gto2 Bulman zor ben çok aramıştım Eger bekleyemem diyosan x800gto FreeBlade al ben 560/641 Çalıştırıyorum harikaa ??
sıcak fırsatrlarda png isimli üyenin ilanına bakınız
kardeş çek x850xt yi uğraşma o/c la fln canavar gibi kart
X800GTO YADA X800GTO2 artı olarak sapphiere x850xt 309+kdv olarak gordum en son eksende bu kartı aldıktan sora oc yapmana gerek yok dıye dusunuyorum fıyatıda cok makul...
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM GTO2 BULABİLİRSEM KESİN ALIRIM X850XT AKLIMDAKİ KART AMA GTO2 HAKKINDA BİRAZ ARAŞTIRMA YAPMAMA GEREKECEK SİZLERİN BİLDİĞİ İNCELEME LİNKLERİ VARSA BURAYA YAZARSANIZ SEVİNİRİM. SAYGILARIMLA...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme