Şimdi Ara

OC kabiliyetide olan PCİEX BİR 754 ANAKART ÖNERİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ancak yakın zamanda ekran kartı alamıyacağımdan idareten msi rs480ml aldımki onboard unu kullanıyım. çok büyük bir salaklık etmişim.
    Anakartın biosunda zerre ayar cok cas zamanlaması dışında. fsb voltaj falan hiçbişey. clockgende kullanılmıyo bununla. kaldık öle ortada. değiştirmek istiyoyorum. Ancak oc kapasitesi yüksek olan nekadar fsb artırırsanız artırın banamısın demiyen hemde pciex bir 754 anakart tavisyesi istiyorum. Eğer bliyorsanız fiyatınıda yazarsanız çok müteşekkür olurm...

• Epox 8npaj kullanıyorum çok memnunum 350 fsb de tık etmedi mavibilgisayarda var 165 ytl idi aldığımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaHaDıR[tRs]

Epox 8npaj kullanıyorum çok memnunum 350 fsb de tık etmedi mavibilgisayarda var 165 ytl idi aldığımda

hmm hocam gözden geçiriyorum sağol önerin için
  • ben bunu düşünmüştüm http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3590&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK

eğer pciex vga alsaydım bunu almayı düşünüyordum

Türkiye de arena.com.tr de var sanırım
  • hikmet abide direk onu tavisye etmişti abi sağolasın olmazsa bunu alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

hikmet abide direk onu tavisye etmişti abi sağolasın olmazsa bunu alalım

bana da o tavsiye etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

8NPAJ ve 8npa sli

teşekkürler linkler için ama sli olanın fiyatını bilen varmı mavide falan yokta

quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

quote:

hikmet abide direk onu tavisye etmişti abi sağolasın olmazsa bunu alalım

bana da o tavsiye etti

walla 10 gün bekle getirtelim alalım demişti ama işte büyük sözü dinlemek gbi bi adetimiz yokki abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 28 Ekim 2005, 19:33:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Java'nın anakartı çok iyi idi

Ama adını unuttum

+1
    java isimli arkadaş daha önce buraya test sonuclarını koymusdu bir kartın ama bende unuttum!
    Gerçi asus k8n4e de varda ondada voltaj verememe gibi bir sorun var!
  • quote:

ben bunu düşünmüştüm http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3590&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK

dostum verdiğin linkdeki Dfi diğer DFİ ürünlerinin yanında pek bir sönük kaldı bee ne o öleee!

• şimdi incelediğim kadarıyla forumda biçok kişi 8npaj den memnun
    ama bide k8n-4e var asus o nasıdır bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperB

quote:

ben bunu düşünmüştüm http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3590&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK

dostum verdiğin linkdeki Dfi diğer DFİ ürünlerinin yanında pek bir sönük kaldı bee ne o öleee!

evet yaa görünüm ölü gibi
    pencereli bi kasa ile çok feci görünür dfı demeye şahit ister

• sli fiyatı pahalı arkadaşlar 173dolar+kdv onu eledik
    8npaj iyi gbi gözüküyo fiyatıda fena diil...
  • 8npaj en iyi seçim olacaktır bence eksiklerini sölicek olursak kutudan 1 tane sata kablosunun çıkması(buna aşırı uyuz oldum) İlk bios u ile sempron 64 ile sorunlar çıkardı en son bios u yükleyince problem yok
  • quote:

8npaj en iyi seçim olacaktır bence eksiklerini sölicek olursak kutudan 1 tane sata kablosunun çıkması(buna aşırı uyuz oldum) İlk bios u ile sempron 64 ile sorunlar çıkardı en son bios u yükleyince problem yok

ohoo elimde 10 a yakın sata kablosu var yaa biokadarda power dönüştürücü
    evet msi rs480de sempron 64 ü tanımıyo ilk başta soradan 1.4 biosu flashlayınca düzeldi
    kutudan başka ne aksesuar çıkıyo hocam yazablirmisin?

• Kutu içeriği zayıf 1 tane ide kablosu(yuvarlak değil buda üzdü beni) 1 tane sata kablosu ve power dönüştürücü Japonca hızlı kurulum arka aparat bide cd başak bişey yok
  • quote:

Kutu içeriği zayıf 1 tane ide kablosu(yuvarlak değil buda üzdü beni) 1 tane sata kablosu ve power dönüştürücü Japonca hızlı kurulum arka aparat bide cd başak bişey yok

yuh be hocam yaa bukadar donanımlı bi anakartın aksesuarları cidden zayıf. bir asus aldığımız zaman kucak dolusu aksesuar çıkıyo yada msi

bu arada
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642
    bu nasıl

hem agp8x hemde pciex
    sizce alınırmı?

• quote:

quote:

Kutu içeriği zayıf 1 tane ide kablosu(yuvarlak değil buda üzdü beni) 1 tane sata kablosu ve power dönüştürücü Japonca hızlı kurulum arka aparat bide cd başak bişey yok

yuh be hocam yaa bukadar donanımlı bi anakartın aksesuarları cidden zayıf. bir asus aldığımız zaman kucak dolusu aksesuar çıkıyo yada msi

bu arada
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642
    bu nasıl

hem agp8x hemde pciex
    sizce alınırmı?

sadece şu agp kartlarla çalışıyormuş,http://www.msi.com.tw/html/products/mainboard/agr/7135agr.pdf

Bunu alıp napcaksın, pahalı bi agp kartın mı var

• yoo hayır agp kartım yok
    sadece şundan dolayı
    en ucuz pciex 754 anakart bu
    ama işte fsb limitleri nedir
    nereye kadar gider bilmiyorum
  • quote:

yoo hayır agp kartım yok
    sadece şundan dolayı
    en ucuz pciex 754 anakart bu
    ama işte fsb limitleri nedir
    nereye kadar gider bilmiyorum

çok kütük bir anakart arkadaşım aldı o/c olayı yok gibi bişey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.