< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 12 Eylül 2020; 23:39:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Obsesif kompulsif bozukluk (takıntı) Yardım 😟 (3. sayfa)

-
-
Konya'da isen yardımcı olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Legolasx
Ben de senin yaşadığın takıntılardan çok daha fazlası var emin ol ve hiçbiri elimde değil düşünmüyüm diyorum olmuyor. Yazdıklarını okurken son satırları kendimi orda buldum. Peki dışarıdaki insanların uzun uzun bakmalarından rahatsız oluyor musun veya sana bakanlara bir şey dersen ters cevap verirlerse diye gibi buna benzer düşünceler geçiyor mu aklından?Tipini sevmediğim bir insan yan masam da oturduğın da gergin oluyorum.
Birinin baktığını farkediyorum.Yol boyunca o kişiyi kesiyorum bakıyor mu diye.Sonra o tarafa dönmemeye çalışıyorım.Ama gerçekten etraf değişik insanlarla dolu bakıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Araştırannasosyalken ve çalışmıyorken bende de aynı durumlar oluyordu, çalışıp insan içine karıştıktan sonra tüm sıkıntılarım gitti, diksiyonum bile düzeldi, asosyallikten kaynaklı oluyor
Olabilceğini düşünüyorum uzun süre işsiz kaldım , başladım ve tekrar işsiz kaldım.
Yada herkes te olan duyguları ve endişeleri ben açığa vuruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Çözümü basit aslında hocam. Mutlu olun, sosyal olun.Hocam şehir de yaşayıp mutlu olmam çok zor.
Şuan ki hayatım yerine bir kasaba da bahçem de geçirmeyi isterdim.
Evde durmak dert , dışarı çıkmak dert...
Fazla yalnız kalmak size iyi gelmeyebilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Fazla yalnız kalmak size iyi gelmeyebilir.Yalnız değilim:Sosyal hayatım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X