Şimdi Ara

OBP SİZCE FAYDALI MI, ZARARLI MI? - TARTIŞMA (1 ÖNCEKİ KONU AÇILMIYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

OBP SİZCE FAYDALI MI, ZARARLI MI? - TARTIŞMA (1 ÖNCEKİ KONU AÇILMIYOR)

(En Son Oy Tarihi: 7.7.2014)
Giriş
  • Arkadaşlar üniversiteye geçiş sınavlarına belirli formüller dahilinde hesaplanarak etki eden ortaöğretim başarı puanını faydalı mı buluyorsunuz, zararlı mı?

benim önümde daha 1 senem olmasına rağmen şimdiden bu konu beni etraflıca düşündürmekte. özellikle sınava giren arkadaşlardan ricam fikirlerini sebepleriyle birlikte paylaşmaları. çünkü bu sene bu konuda yakınan çok fazla üniversite adayı arkadaşımı gördüm. bilhassa anadolu ve fen lisesi okuyan arkadaşlarım katsayının kalkması ve bireysel başarı formülünün getirilmesiyle birlikte boşu boşuna anadolu ve fen okuyup 4 yıl boyunca boşu boşuna zor sınavlara tabi tutulduklarını ve zorla sınıfı geçtiklerini belirttiler. fakat düz ve meslek liselerin birçoğu, kolejlerin tamamına yakınında durum çok farklı. şişirilen notlar, kolay sınavlar gözlemlenebilir derecede. siz ne diyorsunuz bu konu hakkında? lise 3. sınıfı bitirdim ve bu durumdan dolayı önümüzdeki yıl anadolu lisesinde devam etmeyeceğim çünkü vakit kaybı olduğunu düşünüyorum. açık öğretimden devam edip hazırlanmaya daha çok vakit bulabilecek, karne ortalamasını yükseltmek için okuldaki kadar efor sarfetmeyeceğim. belki paylaştığınız fikirler neticesinde burada veya başka platformlarda kampanya başlatabilir sesimizi duyurabiliriz?

• Obp kesinlikle önemli çoğu zaman ileri atmadığı gibi ilk bindeki adamı 3-4k ya atabiliyor. Notların yüksek olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anket güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir yatıyorum bu sene çok sıkı şekilde çalışıyorum büyük ihtimal iyi bir yere giderim diye umuyorum ama 4 senedir ders çalışan adamın benden biraz önde olması haksızlık olmaz haksızlık şişirilmiş notlar ile olur yani sorun obp de değil sorun eğitim sisteminde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.