olum tamam kalkması iyi de kırıkla girenlere çok yaramaz mı bu iş aq anlamadım ben |
OBP'nin kaldırılması [hulk gerçek olabilir mi?] (2. sayfa)

-
-
Keşke kaldırılsa da zor
-
Gerçek değil hocalarım.
Bizzat evrağı doğrulatıp inceledim. Hiç alakası olmayan bir belge çıktı.
-
Kalkmaz, at fava bekle.
-
dostum sen sorguladın mı hayvan gibi numara var orda üşendim
-
Evet hocam isterseniz orjinal belgeyi yollayabilirim.
-
Barkodu okuttum 2020 kasım tarihli bir evrak yani yalan bir belge boşa ümitlenmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mchunchu -- 28 Şubat 2021; 14:24:19 > -
Sahte.
-
yav hangi adam bunla uğraşıp bunu yapar millet neden bu kadar işsiz aq ya
-
Ekşideki linki paylaşan yazarı cimere resmi evrakta sahtecilikten şikayet edin.
-
-
ön edit: zahmet edip dys'ye giren arkadaşlara teşekkürler fake olduğunu söylüyorlar. valla böyle resmi dile hakim manyakları aramızda görmek isteriz. iki satır doğru düzgün yazı yazdıracak adamı biz bulamıyoruz.
arkadaşlar bugün neredeyse tüm müdür ve sendika gruplarına yollanan yazının ilk sayfası bu. gerçek mi sahte mi bilemiyorum. hangi işsizler sahte resmî yazı yazmakla uğraşıyor bu da ilginç. sabah bana da yollandığı için paylaşmak istedim. şu anda hangi üst müdüre sorsam haberim yok diyor. büyük olasılıkla kapı arkası duyumlardan oluşan sahte bir yazı yazılıp atılmış. ya da tepki ölçülüyor sendikalar tarafından.
-
Konu sahibi de ne olur ne olmaz konudaki görseli silsin, sınav senende sıkıntı olmasın.
-
Eğer doğruysa 2021 YKS de kartlar yeniden dağıtılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her zamanki gibi ekşi sözlük, her zamanki gibi yalan haber. nerede bir söylenti, yalan haber varsa birileri sazan gibi ekşide başlık açıyor ve herkes inanıyor böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 28 Şubat 2021; 14:45:53 > -
Çok zor bir şey değil. OBP'nin kalkması demek herkese 60 puan vermekle aynı şey. Üniversiteye gidip bir daha sınava girenlere yarısı kadar kırarsın yani 30 puan eksiltirsin aynı yere gelir.
-
bu haber yalan ama gerçek olmayacağı anlamına gelmez nasıl geçen yıl yapılmaz dediğimiz çoğu şey yapıldıysa bu yıl,f*sf*rcuların yüzünü güldürmek için gerçekleştirilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fosforcu dediklerinin çoğu özel okullara gidip 95 100 aldıkları için onlara yaramaz
-
bence 9-10-11 üzerinden hesaplanacak 12lerin
bu sene olmasa bile seneye kalkması olası
-
bunu 15 sene önce yapsalardı ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X