Şimdi Ara

OBP Neye Göre İleri Geri Atıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu obp neye göre ileri geri atıyor araştırdım ama pek birşey bulamadım.Benim OBP 44,10 geliyor.İleri geri atması ne ile ilgili LYSde sıralamayı ileri çekince OBP ilerimi gerimi atar?

Teşekkürler...

• Dostum atıyorum ikimizin puanı da 300 ham da . Okul puanı eklenince sen 344,10 olacaksın benim OBP ise 44,0 diyelim ben 344,0 olacağım yani sen beni geçmiş olacaksın aynı şekilde ham 296 olupta okul puanı 50 olan seni geriletecek yani geri atacak umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Dostum atıyorum ikimizin puanı da 300 ham da . Okul puanı eklenince sen 344,10 olacaksın benim OBP ise 44,0 diyelim ben 344,0 olacağım yani sen beni geçmiş olacaksın aynı şekilde ham 296 olupta okul puanı 50 olan seni geriletecek yani geri atacak umarım anlatabilmişimdir.

Çok sağolun hocam anladım sanırım biz hesaplayamıyoruz onu şimdi LYSden sonra hesaplanıcak
  • E okuldan not ortalamalariniza bakin bu seneyide tahmini olarak yazip toplayin tekrar 4 e bölün sonra cikan rakami 0.6 ile çarpin sonuc okul puaniniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

E okuldan not ortalamalariniza bakin bu seneyide tahmini olarak yazip toplayin tekrar 4 e bölün sonra cikan rakami 0.6 ile çarpin sonuc okul puaniniz

Yok hocam öyle demek istemedim yani OBPnin sıralamımıza etkisini hesaplayamıyoruz sanırım demek istedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail2014

quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

E okuldan not ortalamalariniza bakin bu seneyide tahmini olarak yazip toplayin tekrar 4 e bölün sonra cikan rakami 0.6 ile çarpin sonuc okul puaniniz

Yok hocam öyle demek istemedim yani OBPnin sıralamımıza etkisini hesaplayamıyoruz sanırım demek istedim :)

Pardon ozaman evet lys den sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.