Şimdi Ara

Obp Maduru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene lys de 74bin oldum ve okul puanı yuzunden 4bin geri attı. Seneye tekrar hazırlanıcam ve itü endüstri istiyorum ilk 3 bine girmem için kac bin yapmam gerek ham puanda.
    Obp : 42

• up
  • Giremezsin kardeşim gerçekçi olun biraz sonradan hayal kırıklığı yaşamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakukan

Giremezsin kardeşim gerçekçi olun biraz sonradan hayal kırıklığı yaşamayın

Sana kalsa 50k'dan 4k yapmak bile imkansızmış,mesajlarına bakınca gördüm.Ama forumda geçen sene 48k yapıp bu sene 3k'ya çeken bile var.İnsanların hayallerine,hedeflerine karışma,trollüğünü git konu dışında yap.
  • Ben de mezuna kalmak konusunda kararsızım amacım sizi kırmak değil sadece söylediğin pek mümkün değil ama umarım yaparsın ;) ve 50kdaki de 20k civari bi şeye çekmişti en iyi ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterPitStop -- 5 Temmuz 2013; 12:43:56 >
  • kimseye bakma çalıştıktan sonra herşey olur mezuna kalırsan belki tüm potansiyelini kullanılacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: bakukan

Ben de mezuna kalmak konusunda kararsızım amacım sizi kırmak değil sadece söylediğin pek mümkün değil ama umarım yaparsın ;) ve 50kdaki de 20k civari bi şeye çekmişti en iyi ihtimalle

Biraz da şans lazım tabi

@Shadow`

Bu adam gerekli cevabı verir.
  • beni 48 obp ile 3500 den 4100 e attı artık gerisini sen hesapla ilk 1500 e girmen kazım

• obp=31 17bin attı ben napıyım :(
  • 55,2 obp ile 200 öne attı 53 falan korur

• Benim de obp 45. Yaklaşık 400 geri attı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemountainstate

Bu sene lys de 74bin oldum ve okul puanı yuzunden 4bin geri attı. Seneye tekrar hazırlanıcam ve itü endüstri istiyorum ilk 3 bine girmem için kac bin yapmam gerek ham puanda.
    Obp : 42

Çok çok yüksek yapman lazım ikisinde de. 74 binden 3 bine çekmek üstelik sayısalda, çok zor. ama imkansız değil.
    Ben 48 binden 3 bine çektim. Mezuna kalmanın avantajını kullandım. Sen de 74'ten ilk seneye göre daha ciddi bir çalışmayla 15k ya kadar çekebilirsin. Sonrası senin ekstra çabana bağlı
  • ama söyle bisey var bu sene nerdeyse hiç calısmadım kesin konusmak gıbı olmasın ama ilk 20bine girebilicegimi kesin gözüyle bakıyorum ramazanla birlikte de derslere baslıcam zaaten inş olur diyim :D
  • 23 obp 25bin geri attı okul puanı yarıya düştüğü için
  • ilk 10

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.