Şimdi Ara

OBP KONUSUNDA BI SEYLER YAPMAK LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu boyle olmaz,eger degismezse sene sonunda obpden dolayi cok kisinin cani yanicak yeniden etkinlik duzenlense iyi olur fatih portakala ve ismail kucukkayaya mesaj atarsak onlar canli yayinda iletirler bence yarin herkes mesaj atsin twitterdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sence ozel okula bu kadar tesvik varken etkisi azalır mı? Ben açıkça artacagini dahi düşünüyordum kolejlerin bir kısmı sadece bu notlar öğrenci aliyor özellikle dandik olanlar 99 ortalama yi kayıtta garanti verio

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmm88

Sence ozel okula bu kadar tesvik varken etkisi azalır mı? Ben açıkça artacagini dahi düşünüyordum kolejlerin bir kısmı sadece bu notlar öğrenci aliyor özellikle dandik olanlar 99 ortalama yi kayıtta garanti verio

Dogru dedin ozele tesvik var olan bize olacak

• Godsu kullanıcısına yanıt
    bak teog ta sisşirme notlar ne kadar etki etti nasıl dandık özel okullara giden arttı aynısınu liselere yapıyorlar amaç eğitim yukunu atmak sırttan yoksa özele teşvik gibi bir saçmalık olabilir mi ben eminim 2 3 yıl sonra devlet okullarında sınıflar 20 kısıden az olcak cunku teog gibi yüzde 40 yüzde 50 okul ort etkı edeceği sisteme gecicekler zorunlu tutucaklar bı nevi ozel okulları
  • up sonunda kadar destek
  • up
  • Türkiyeye fazla gelen bir nüfüs var öğrencileri belli başlı üniversitelere dağıtmak için OBP gerekli bunu biliyoruz. Sınav sisteminin içinde çok büyük paralar döndüğünü düşününce OBPnin kalkması yahut etki çarpanının düşürülmesi imkansız gibi bir şey.

Eğitim kitaplarının pazardaki payı yüzde 51 ; sınava hazırlık kitaplarının pazardaki büyüklüğü 2015 yılında 1854 milyon iken 2016 sonunda 2551 milyon olmuş. Bu çok büyük bir artış. Pazar için OBP korkusu satışlar çok önemli bir koz. Temel Lise, Kolej vb. gibi kurumların büyüklükleri de bu mevzuda büyük yer tutuyor. Ayrıca boşta kontejyanları kalan tırıvırı bölümlerin doldurulmak istendiği izlenimi de forumda yaygın. Tüm bunlar birleşince OBPnin kalkması imkansız olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.