Şimdi Ara

Obp kalksın diyenler kalkıncada çok yığılma oldu diye ağlayacaklar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi şuan zaten yığılma oluyo hatta obp kalkınca aynı puanı alan bir sürü kişi olacak 0.25 net bile şimdikinden çok daha fazla yer oynatacak hem diyelim ben 2 sene mezuna kaldım obp 63 belliki bazı şeyleri zamanında yapmamışım ama 2 senede kendimi gelişirtirmişim ama ilk senedesinde yapan adamı geçtim ama onun obpsi 93 olduğu için beni geçti diyelim gayet haklı adam işi zamanında halletmiş beni geçmeyede hakkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesele sadece sınavla belirlenmesini istemek değil şişirilmiş notları engellemek. Lakin okulda verilen notlar hiç denetlenmiyor. Zaten okullarla ilgili en ufak bir çalışma yaptıklarını görmedim. Bence MEB'in çalışmalarını arttırması ve denetim yapması gerekir. OBP kalkarsa durum daha kötüye gider.
  • Mesele sadece sınavla belirlenmesini istemek değil şişirilmiş notları engellemek. Lakin okulda verilen notlar hiç denetlenmiyor. Zaten okullarla ilgili en ufak bir çalışma yaptıklarını görmedim. Bence MEB'in çalışmalarını arttırması ve denetim yapması gerekir. OBP kalkarsa durum daha kötüye gider.

• Etkisi azaltılsın o zaman
  • obp kalksın ankaradaki fen lisesi ile hakkarideki meslek lisesi aynı sinava girmiyor adeletsizlik

• Hocam örnekte verdiginiz 63 obpli adam 2 senede kendini geliştirip 93 obpliyi gecicekse hakkıdır zaten saçma bir gorus katılmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OBP kalkarsa yığılma olur eyvallah ama adam 41 bin yapıyor bol keseden not veren özel liselerin birinden mezun obp onu 38 bine cekiyor bir diğeri de 37 bin yapıyor adamın notları düşük obp onu 39 bine atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Dental -- 30 Temmuz 2019; 10:14:0 >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Zaten fen lisesi öğrencisiyle meslek lisesi öğrencisinin aynı üniversiteye geçiş sınavına girmesi adaletsizlik. Farklı sinavlara girmeliler ve isteyen iki sınava da girmeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam denetim artmalı yoksa obp kalkması saçma

• Obp kalkmasin ama merkezi sinav sistemi getirilsin bence her lise ayni sinavi ayni zamanda yapmak zorunda kalsin boylece kimse ama onun obpsi 95 diye aglamaz ozel okullar da not sisiremez.

• obp kalksın diyen yok. etkisi azaltılsın yeter.

• Kedisiylemutlu kullanıcısına yanıt
    Bence de böyle olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ağlamam xd ne güzel 6000 dik 9300e attı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yoksa obp tumden kaldirilirsa 4 sene emek verip calisan ogrencilerin 3 sene yatip son sene sinav icin calisan ogrencilerden bir farki kalmaz bence bu da gayet buyuk bir haksizlik madem olay okullar arasindaki adaletsizligin kaldirilmasi koyarlar merkezi sinavi hem herkes ayni sinavi olmus olur hem de calisanla calismayana hak ettikleri verilir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.