ben oblivonu önceden oynarken hiçbir sorunla karşılaşmıyordum ama bu hafta içnde oblivonu silip tekrar yükledim.oyunu açtım gayet iyi oynuyordum ama şifre yazdıktan 15 dk sonra (ilk kez oblivonda şifre yazıyordum) uyn donmaya başladı.bilgisayarın gücü (intel core 2 duo e6400 işlemci,atı x1650 512 mb ekran kartı,1 gb ram im var)yettiği halde sorun yaşıyorum.ne yapmam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan_arkan
ben oblivonu önceden oynarken hiçbir sorunla karşılaşmıyordum ama bu hafta içnde oblivonu silip tekrar yükledim.oyunu açtım gayet iyi oynuyordum ama şifre yazdıktan 15 dk sonra (ilk kez oblivonda şifre yazıyordum) uyn donmaya başladı.bilgisayarın gücü (intel core 2 duo e6400 işlemci,atı x1650 512 mb ekran kartı,1 gb ram im var)yettiği halde sorun yaşıyorum.ne yapmam lazım.
şifre ne şifresi?
allahın sopası yok
şifre yani hile anlamında
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan_arkan
şifre yani hile anlamında
tmm da ne işe yarayan şifreyi yazdın ona gore bişiler dusuncez. şifreyi yazdktan sonra basladı diyosun demekki onnla ilgli, onn icn detaylar lazım
muhtemelen sis olayını kaldırma şifresinden kaynaklanıyodur o zaman, diyerleri oyun ici deişikliklerken ve anlık şeylerken sis kaldırma cok daha teknik bi şifre.. şifreyi devredışı brakp bidaha deneyebilirmisin?