Şimdi Ara

oblivion takıldım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • charel miydi neydi şehrin adı imperial cityini batısına düşüyo.Orda prensesin kaybolan tablosunu bulmaya çalışıyosun işte o görevde takıldım.Şimdi herkezle konuştum
    sonra 2 tane ip ucu buldum biri yemek odasındaki halıdaki boya lekleri diğeride west towerda ki yarım kalmış resim.Şindi başka ip ucları istiyo nerdeler bunlar ya epey ardım bulamıyorum bi türlü...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonterlik -- 7 Ocak 2007; 18:06:13 >

• yok mu bilen ya şehrin adı chorrol.Brumaya destek kuvvetleri toplamak için chorrol kraliçesinden alınan bi ek görev sanırım.Çalınan tablosunu şatodakilerden biri çalmış onu bul diyo bi el atın ya yoksa siz ek görev yapmıyomusunuz???
  • tablo mu yoksa yüzük mü?

Şu yanında nedimesi olan kraliçe değil mi o?

Nedimeyle konuş, olmadı eğer ki thief guild'e katıldıysan(belki de arayı iyi tutup katılmadan da öğrenebilirsin) dilencilere sor, onlar sana ipucu verir. Ayrıca haritayı kullan, kırmızı ok görevle ilgili yeri gösteriyor, ki zaten biliyorsundur bunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

tablo mu yoksa yüzük mü?

Şu yanında nedimesi olan kraliçe değil mi o?

Nedimeyle konuş, olmadı eğer ki thief guild'e katıldıysan(belki de arayı iyi tutup katılmadan da öğrenebilirsin) dilencilere sor, onlar sana ipucu verir. Ayrıca haritayı kullan, kırmızı ok görevle ilgili yeri gösteriyor, ki zaten biliyorsundur bunu...

Çözdüm abi özdüm ya (yüzük değil tablo)şatoda ki bi kadın almış neyse bayaa uğraştım çözücem diye.iİşin ilginç yanı görevi kimse bilmiyo galibo oyunu bitiren çok ama...Halbuki çok renkli bi görev...Neyse önerin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonterlik -- 9 Ocak 2007; 17:38:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.