Şimdi Ara

Oblivion Ps'ü Bıraktı dedikoduları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok kaynak, UK'nın popüler oyun satıcısı GAME'in PlayStation 3 versiyonu The Elder Scrolls IV: Oblivion oyununu stoklamama kararı aldığını rapor etti. Şu ana kadar GAME aldığı bu karar ile ilgili halka bir açıklamada bulunmasa da dedikodular internette yayılmaya başladı.

Bu kararın arkasındaki temel sebepse özellikle PS3 satışlarının Kuzey Amerika'da yavaş olması. Xbox 360 ve PC'deki satış kayıtları göz önüne alınınca daha düşük bir grafik çizmiş olması. Diğer bir söylenti de, GAME ile oyun yapımcısı Ubisoft'un arasının kötü olduğu... Ve Ubisoft'un ikinci el oyun satışıyla ilginlenmesinin GAME'i rahatsız etmiş olması; çünkü GAME bu alanda çok fazla para kazanmaktadır. Taraflar açıklama yapmaya karar verdiği zaman gerçek anlaşılacaktır tabii ki.

Alıntı:MerlininKazani

Orjinal Kaynak:http://www.jolt.co.uk/index.php?articleid=8638

• Hmmm.

UK (Birleşik Krallık) 'da hizmet veren oyun satıcısı Kuzey Amerika' daki PS3 satışları doğrultusunda Osmanlı İmparatorluğundan Destek alarak Güney Amerika yerlileri İnca' lara savaş açtı...

Ben Linki ölmüş haberden bunu anladım.
  • Bunun en büyük nedeni oyunun 1 yıl geç çıkması bence.Zaten bitiren bitirdi,oynayan oynadı oyunu.Oyun ilk PS3'e çıksa satış grafiği daha başarılı olabilirdi....
  • gittigidiyor da vardı, hemen alalım o zaman..
  • Oblivion 360'a çıktığında bir xbox360 edinmiştim, diğer oyunlar Oblivion kadar ilgimi çekmiyordu. Herkes bu oyunu oynadı ve bitirdi, daha iyi grafikler sunuyor belki ama sanmıyorum ki aşırı bir talep olsun PS3 sahiplerinden. Çünkü çoğu PS3 sahibinin 360'ı yada PC'si de var.
  • Benim PCim adam akıllı oynatmıyordu, PS3 e aldım inanılmaz güzel bir oyun PS3te grafikleri çok daha iyi PCme göre
  • valla ben PC'imde WoW oynadığımdan oblivion'a sıra gelmemişti... şimdi sormak isterim; kotaya asılıp indireyimmi yoksa parayı bayılıp ps3 için olanı satınmı alayım? ama söyleyeyim grafik kartım pek sağlam değil ve upgrade düşünmüyorum.(malum PS3 aldık)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

valla ben PC'imde WoW oynadığımdan oblivion'a sıra gelmemişti... şimdi sormak isterim; kotaya asılıp indireyimmi yoksa parayı bayılıp ps3 için olanı satınmı alayım? ama söyleyeyim grafik kartım pek sağlam değil ve upgrade düşünmüyorum.(malum PS3 aldık)

Bu arada özelden bu oyun indirme hakkında bir soru sormak istiyorum sana. Dünyada herkes yaptı, bir ben yapamadım da şu işi...
  • Severleri için kötü benim için önemsiz bir haber..
  • Önemli değil ya. Nasıl olsa takas yaparız birbirimizle istediğimiz zaman...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.