Şimdi Ara

oblivion ekran kartı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4 3,0 işlemci 1 gb ram radeon 980pro ekran kartı var nerdeyse bütün özellikleri kapattım ama herhangi bir düşmanla savaşırken kasıyo bilgisayar iki kişi birden gelirse kimin kime vurduğu bile belli olmuyor.ekran kartının en son sürücüsünü yükledim bu seferde oyun hiç açılmıyor oyuna tıkladığımda render failed mesajı geliyo ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yturan17

p4 3,0 işlemci 1 gb ram radeon 980pro ekran kartı var nerdeyse bütün özellikleri kapattım ama herhangi bir düşmanla savaşırken kasıyo bilgisayar iki kişi birden gelirse kimin kime vurduğu bile belli olmuyor.ekran kartının en son sürücüsünü yükledim bu seferde oyun hiç açılmıyor oyuna tıkladığımda render failed mesajı geliyo ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

Yeni bir bilgisayar alman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

p4 3,0 işlemci 1 gb ram radeon 980pro ekran kartı var nerdeyse bütün özellikleri kapattım ama herhangi bir düşmanla savaşırken kasıyo bilgisayar iki kişi birden gelirse kimin kime vurduğu bile belli olmuyor.ekran kartının en son sürücüsünü yükledim bu seferde oyun hiç açılmıyor oyuna tıkladığımda render failed mesajı geliyo ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

ciddi misin o zaman yarın gidip hemen yenisini alayım.önerin içinde çok sağol benim hiç aklıma gelmezdi bu baya bi zeki birisine benziyosun sen

• Oldbilivion diye bir mod var.Onu dene derim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

ciddi misin o zaman yarın gidip hemen yenisini alayım.önerin içinde çok sağol benim hiç aklıma gelmezdi bu baya bi zeki birisine benziyosun sen

Sistemin oyun çıktığı yıl bile alt-orta düzeydeydi ki şu an çok daha güçsüz durumda. Oblivion oynamayı bekleme o sistemle...

• 1 Gb ram, GeForce FX 5200 ekran kartım varken oyunu oynayamıyordum. Sonradan para biriktirip 3 Gb Ram, AMD 5000+ Dual Core 2.25 ghz, Ati Radeon 2800XT 512 Mb ekran kartı aldım, şimdi Crysisi bile High da oynuyorum. Nasıl derseniz birkaç fixten sonra kasmamaya başlıyor oyun =) Oblivionu bu sistemle yüklediğimde artık grafikler yetersiz, kötü görünüyor gözüme. Zibilyon adet grafik arttırıcı mod yüklüyorum MMM, OOO gibi artıdan Beuty Faces falan yüklüyorum. Böylece oyuna düzgün bir Bump Shader eklenmiş oluyor ki gerçekçilik artıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 24 Ekim 2009; 18:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-MAC*1

Oldbilivion diye bir mod var.Onu dene derim

evet bu modu dene gercekten işe yarıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    CRYSİS 3 EKRAN KARTI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.