Şimdi Ara

oblivion da bir sorunum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • level 20 oldum ama benim magicka artmıyor sebebi vampirisim dedim değilmiş acaba ne oyunda bir hatamı var yoksa bende mi YAEDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• teşekkür disease kapmışım. Ama oyunda hastalık kaptığımı belirten bie işaret olsaydı keşke... artık oyuna devam daha yapılacak çok işim var ana questleri bıraktım yan görevler daha çok hoşuma gidiyor...
    eeee artu-ık bende bu forumun bir nparçası oldum ÇOKKK TEŞEKKÜR CEVAP YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN.........
  • atronach seçtiysen " tuşuna bas ve setbirthsignmenu yaz. Böylece yeniden burç seçebilirsin. Gerçi sen zaten problemini çözmüşsün ya, belki ilerde değiştirmek istersin...

Toplam magicka, endurance-life ilişkisi gibi lvl arttıkça artmıyor. Int eklendikçe int başına 2 magicka artıyor. Bu da ek bilgi olsun
  • oblivion da blade traning için görevi aldım ama master traning eğitimi vermedi acaba neden master olmanın şartı nedir biliyormusun
  • teşekkür kardes bende blade 100 geçti master olamadım derken bir baktım ki elimdeki zırh 10 ekliyor bunun için 100 görünüyormuş biraz daha kasayım ben
  • Bu sorunun hallolduğuna göre konuyu değiştirip yeni bir başlık açmaktansa burada konuşmak istiyorum...

Şöyle birşey aklıma geldi tamam skill ler 100 olunca master olunuyor ama bu kadar uçsuz bucaksız bir dünyada bana bu yetmiyor açıkçası. Ne bileyim her skillin zor bir görevi olsa bir sınav veya herhangi bir questi ve o questi bitirdikten sonra Skill'leri 100 üzerinde de arttırabilmeye başlasaydık nasıl olurdu? Masterlıktan sonra mesela Grand Master yada Legendary isimleri altında olsa tabi 200lere 300 lere çıkmasın skill abartmadan 110 yada 120 falan gibi... Düşüncelerinizi almak istedim, düşüncenin saçma geleceği arkadaşlarda olabilir tartışma ve muhabbet olarak söylüyorum sadece.
  • Gayet güzel bir düşünce, hatta bunun için data files var elimde
    Stat ve skillerin 100ün üstüne çıkmasını sağlıyor. Tamam 300 biraz fazla ama en azından 150 ye çok zor da olsa çıkılmalı bence. Çünkü iyi kasarsan 100'ü yapmak lvl 7-8 gibi bir rakama denk geliyor. Büyücü karakterimin destruction skill'i minor olmasına rağmen traininglerle ve agresif oynadığımdan 60 ile 70 arası bir rakamdı ve level'ım sadece 5 ya da 7 arası birşeydi. 2 gün oldu oynamayalı ondan kesin bilgi veremiyorum ama durum böyle. Sınırsız bir oyunda rakamlara sınırlama getirmek biraz gereksiz gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SINIRSIZ BİR OYUNDA bazı aşamalara sınır getirmek güzel ama grand master olmak gibi bir olayı çok çok zor bir görevle dahi olsa isterdim oyun bitmesin diye ana questleri bıraktım toplam115 quest oldu hala 22 quest active bu bile yeterli gibi ama bende karşılaştığımızs yaratıkların çeşitinin sınırlı olmasındsan şikayetçiyim hani M&M serisindeki titanlar-ejderhalar-wyranlar(böyle mi yazılıyor ) gibi yaratıklar olsa yani bölgelere göre yaratık çeşitlense daha iyi olur gibi ama neyse bir 512 ram daha alıp DARK MESİAH OYNAMAK İSTİYORUM. umarım serinin önceki bölümleri gibi hareketli olur kardes sen su sıralar ne oynuyorsun
  • teşekkür bu modu ekleyecem hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: wastman

SINIRSIZ BİR OYUNDA bazı aşamalara sınır getirmek güzel ama grand master olmak gibi bir olayı çok çok zor bir görevle dahi olsa isterdim oyun bitmesin diye ana questleri bıraktım toplam115 quest oldu hala 22 quest active bu bile yeterli gibi ama bende karşılaştığımızs yaratıkların çeşitinin sınırlı olmasındsan şikayetçiyim hani M&M serisindeki titanlar-ejderhalar-wyranlar(böyle mi yazılıyor ) gibi yaratıklar olsa yani bölgelere göre yaratık çeşitlense daha iyi olur gibi ama neyse bir 512 ram daha alıp DARK MESİAH OYNAMAK İSTİYORUM. umarım serinin önceki bölümleri gibi hareketli olur kardes sen su sıralar ne oynuyorsun

115 quest bile azmış aslında. M&M'den kastın might and magic serisi ise onu bilemeyeceğim ama wyranlar sanırım wyvernler olmalı

Elinizde ne modlar var? Bende cure vampirism mode, oyunun zamanını gerçek zamana ya da istenilen zaman göre ayarlama modu(mesela oyunda geçen bir dakika gerçekte de bir dakika olarak geçiyor.), fast travel özelliğini kaldırıcı mod, 300 tane class veren mod, random oblivion modu(Bu çok sakat ama zevkli bir mod, herşey random oluyor bu modla. İlk mağaradan çıktığımızda dümdüz gidersek biri okçu diğeri savaşçı 2 kişi var ya, onların üstlerinde daedric armorlar, ellerinde glass hammerlar, sırtlarında glass arrowlar olabiliyor. Ama karşınıza troll çıkacağına troll warlock da çıkabiliyor, marauderler lvl 30-40 olabiliyor. Satıcılar lvlınıza göre item satmıyor, oyunun başından süper itemlere kavuşabiliyorsunuz.) ve aklıma gelmeyen beş-altı tane daha mod var. İsteyen olursa bir hafta sonra üniversite bitince Samsun'a, memleketime geçeceğim; paylaşıma sunabilirim

• Frostspire Mod Büyücü Kulesi eski bir akrabamızdan bize kalıyor.
    Pirate larla ilgili bir Mod vardı ismini hatırlamıyorum ilgilenen olursa bakarım ama. Eski bir mağarada eski bir korsan gemisi buluyoruz ölü korsanların iskeletleri doldurmuş mağarayı onların hepsini yokettikten sonra korsan gemisini yeniden düzeltiyoruz ve tayfa alıyoruz. Thief yada Assasin tarzı bir karakter oynatanlar için güzel bir görev olabilir.
    Horse Armor güzel baya
    Aslında baya bir mod kullanıyorum yeni büyülerden büyü isimlerini değiştirip Flare 1-2-3-4-5 olarak ayarlayıp büyü kitabında ki karmaşayı engelleyen modlara kadar. Xtreme Merchant var pek kullanmadım ama Arena nın girişinde duruyor.
    Birde Level Scaling sistemini tamamen ortadan kaldıran bir Mod var açıkçası denemedim RP amaçlı denemek isterdim ama fırsatım olmadı. Artık bir sonra ki Karakter açışımda denerim onuda özlediğimde...

Skill lerin 100 üzerine çıkmasını sağlayan o mod da dediğim gibi Questler ile falan mı yoksa direk olarak Skill Cap'i mi arttırıyor. Skill Cap artıyorsa sadece pek zevkli olacağını sanmıyorum. Questlerle bağlandığında güzel oluyor

• Demran, o korsan temalı görev bayağı güzelmiş o modu nerden bulabilirim?
  • Feel so bad, ben martigen's monster modu indirdim ama yüklerken bir yerde sorun çıkardı. Bütün esp uzantılı dosyaları yüklediğim zaman sorun çıkarıyor. Yani daha açıklayıcı anlatmak gerekirse modda tam olarak aklımda değil ama 7 yada 8 tane esp uzantılı dosya var ama ben bunların hepsini yüklediğimde ve play dediğimde bana bir esm dosyası eksik ya da bulunamıyor gibilerinden bi hata veriyor, sonra 3 tane esp uzantılı dosyayı çıkarınca sorun ortadan kalkıyor(oblivion esm yi ve martigen's monster modla verilen esmyi kabul etmiyor galiba). Yani anlayacağın eksik esp uzantılı dosyalarla kurdum modu. Sen yüklerken böyle bir sorun çıkardımı? Ayrıca o modda devler var:)
    Dave Mustain, o gerçek zamana ayarlama modu ilgimi çekti tam olarak adını alabilirmiyim(arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın mod manyağıyım biraz o yüzden oyuna yeni şeyler eklemek hoşuma gidiyor).
  • Ben de horse armor modunu halâ paralı diye biliyorum. Eğer büyücü kulesi modu var ise link yollar mısınız? O yama ile uğraşmadan kendi büyümüzü yaratabiliyoruz sanırım değil mi?

Arkadaşlar, ben genelde nete kampüste girdiğim için ve laptop yanımda olmadığı için isimlerde, görevlerde ve yamalarda yardımcı olamıyorum ya da bazı yerlerde yanlış bilgi veriyorum, kusura bakmayın.
  • DAVE MUSTAİN, aşağıda verdiğim site bütün oblivion modlarını bulabileceğin bir site, alfabetik olarak dizilmiş, istediğin modun baş harfine girdiğinde sıralı halde karşına o harfle başlayan bütün oblivion modları geliyor. her modun karşısında dowland yazar ama tıkladığında direk olarak indirmez, seni o modu indirebileceğin başka bir siteye gönderir(göndermiş olduğu sitede direk olarak o modu indirebileceğin sayfa açılır uğraşmassın yani). Aradığın isimde birden çok mod olabilir ama hepsi aslında aynıdır tek fark seni başka sitelere göndermiş olması. Yani eğer bir site senden O MODU indirmek için üyelik isterse başka bir tanede şansını denersin mutlaka üyelik istemeden indirilebilecek bir tane vardır;) ( ve umarımki sorunun cevebı budur eğer sen bulamassan senin için ben arayabilirim).
    FEEL SO BAD şimdi benim bu modu tam anlamıyla oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor yada şöyle sorayım:
    1)Francesco's Leveled Creatures adında farklı bir mod var ve bende bu olmadığından dolayı Martigen's Master Mod Franceco's Leveled...adındaki esp dosyasını kullanamıyorum öylemi?(Francesco's Leveled Creatures modu bende yok o zaman normal dosyayımı seçeceğim).
    2) MMM Francesco Leveled Creatures esp dosyası olmasada oyuna 90 tane yaratık eklenirmi?
    3)Ayrıca bende Fran's ile başlayan iki tane daha dosya var(ESP uzantılı) onlarda bu mod olmadan çalışmıyor yani (Francesco's Leveled Creatures) öyle değilmi?
    4)normal dosyaların isimleri tam olarak ne (extra dan gelen dosyalar dışında), birde ben her türden yaratığın oyuna dahil olmasını istiyorum(başta devler olmak üzere) bunun için extradan gelen hiç bir dosyayı indirmiyormuyuz(mesela bende no giant esp adında bir dosya var ben bunu kesinlikle eklememeliyim yoksa oyunda devler olmaz yani öylemi?(bu sorulara sende 1.2.3. diye cevap verebilirsen daha iyi anlarım TEŞEKKÜR EDERİM!!:)

Her Soru 10 Puandır BAŞARILAR:)

• http://betteroblivion.com/oblivionmodlistd.php

YUKARIDA ADRESİ VERMEYİ UNTMUŞUM DAVE MUSTAİN ÖZÜR DİLERİM
  • Teşekkürler feel so bad herşey için peki horse armor modu ne yapacağız
  • Acele ettim kusura bakma Feel so bad bir an için unutmuşum
  • Feel so bad çoooooooooooooooook teşekkür ederim yardımın için. birşey soracağım aklıma takıldı ben rapid sharede updete nin ne olduğunu bilmiyorum onu da bir açıklayabilirmisin. Bir sorum daha olacak, şu ek paket (KOTN) onu yükleyince oyuna dahil ettiğimiz modları kullanabiliyormuyuz(ek paketin orjinalini almayı düşünüyorum 10 dolarmış bendeki oblivion cd si korsan acaba onu üstüne yüklesem bir sorun olurmu ) tekrar çooook teşekkür ederim!!! Feel so bad
  • ARKADAŞLAR OYUNA KIYAFET MODLARI İNDİRDİM AMA NASIL BULACAĞIM BEN BU KIYAFETLERİ TAM İSTEDİĞİM GİBİ Bİ LİGHT ARMOR BULDUM AMA NERDE BULACAĞIMI BİLMİYORUM(HARİTADA).
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.