Şimdi Ara

OBLIO Mint Plus 7 Tablet İnceleme, Destek, Paylaşım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
2
Favori
58.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oblio mint plus 7 tablet satıyorum hiçbir sorunu yok ciddi alıcılar pm atsın.
  • İyi günler bende oblio mint plus 7 var ama şarj aletini kaybettim bana kaç Am Kaç volt oldugunu yazabilirmisiniz şimdiden tşkr
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 2 ay önce oblio mint plus 7 tablet aldım. Genel olarak memnunum yalnız sormak istediğim bir şey var. Tabletime mp3 ve video yüklüyorum ancak dinleyemiyor veya izleyemiyorum. Acaba video formatı ne olması gerekiyor. avi, mkv, mp4 hepsini denedim ama hiçbiri çalışmadı. Converter programlarıyla bir çok format denedim sonuç alamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • şifreyi resetlemek için arkadaki reset deliğine iğne sokmak gerekiyor
  • Merhaba
    oblio mint plus 7 tabletimin dokunmatik sorunu oluştu.Ekranın sağ tarafı dokunmayı algılamıyor artık.Bir de şarj etmek istediğimde akım gelmiyor cihaza( kırmızı ışığı yakmak için evirip çeviriyorum adaptör kablosunu.sorunun kablodan olma olasılığı var ama pek sanmıyorum.)
    adaptörü takınca makine sapıtıyor.sanki ekrana dokunuyormuşum gibi muhtelif yerler tıklanıyor,programlar açılıyor.
    Bir de oyunlarda atmaya başladı.tekrar tekrar girmek gerekiyor.
    Toparlarsam

    dokunmatik ekrandan kaynaklanan sorunlarım var.
    Obliodan bir arkadaş vardı forumda.yardımcı olabilirse sevinirim.

    NOT:
    1) Tableti teknosadan almıştım.Faturası-garanti belgesi-kullanım kitapçığı kayıp.Oğlana emanetti nereye koyduysa bulamıyoruz.
    Servise ( Ankara'da kim bakıyor bilmiyorum) göndersek, belgeler olmadan garantiden bakabilir mi ?
    2) Tabletin bir üst modeli var mı? Varsa elimdekini verip aradaki fiyat farkını karşılamak kaydıyla değiştirebilir miyim?




  • up !
  • selam arkadaşlaroblio mint plus 7 tablet aldım aynlız internetteki videoları oynatmadı wireeles bağlantısı yapıyorum teşekkürler
  • flash player ı güncellemen gerekiyor olabilir. ben video oynatmak için mx player indirdim, genelde tüm videoları oynatabiliyor.
  • Arkadaşlar 1 hafta önce Mint Plus 7X aldım ancak bilgisayarıma takınca aygıt sürücüsü yazılım yüklemesi başarılı olamadı diyor bunu nasıl halledebilirim?İşletim sistemim: Windows 7
  • Bu cihazın hard reset kombinasyonunu bilen var mı? Tablette şifre 5 kere yanlış girilmiş kitlenmiş.Yardımcı olabilecek?
  • hiç aklımda yokken teknosada bu ürünü ve üzerindeki fiyatı görünce dayanamadım ve aldım..evde laptopum olmasına rağmen eşim kullanır diye aldım açıkçası ama ürünü kullanmaya başladığımda laptopu açmaz oldum..burdaki yorumları okuyunca biraz şaşırdım bazı problemlerden bahsediliyor ama bende hiç bir problem olmadı..evdeki kablosuz wifime anında bağlandı, uygulamalardan istediğim oyunu ve uygulamayı indirdim çalıştırdı, kamerada sorun yok..yani diyeceğim ben çok memnun kaldım..gidipte 1000 küsür para vermeye gerek yok bence..tabiki laptopun yerini tutmaz ama evdeki 2.bilgisayar için kesinlikle alınabilir..ürünün 2 tane eksisi var bana göre birincisi kablosuz wifi mesafesi biraz uzaklaştıkça çekimi azalıyor, diğeride sesin seviyesi düşük..ama kulaklık takarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.. 12 lirayada kılıf aldım bugün süper, bide araç çakmak girişi alıcam buna uygun arabada kullanırım daha ne olsun..taşınabilir yani heryere götür..oblio markasını pek duymadım ama adamlar güzel cihaz yapmışlar helal olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besyo_bora -- 17 Aralık 2012; 14:00:49 >




  • selam arkadaşlar bende aldım 1 hafta önce cihazı özellikleri parasının üzerinde olan bir cihaz tek sorunum modem bağlantısını bir süre sonra kesmesi . modemi yeniden başlatınca bağlanıyor sizce neden olabilir ? modemi buluyor ama sadece ıp adresi alınıyor yazıyor ve bekle allah bekle :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha_Kadir -- 28 Aralık 2012; 22:52:57 >
  • merhabalar tekn osa da dün 200tl idi ürün ancak özellikelri çok farklı bir oblio listelemişler hiçbir sitede bulamadım? ben linkini atayım modeli bilen varsa yazabilirse sevinirim. saygılarımla

    http://www.teknosa.com/kategori/mp3/mp3-calar/714/110361485/oblio-mint-plus-x-mp3-calar
  • Bende ürünü aldım. Bana Teknosa Film Klubu diye bir kart verdiler. Ben bunun tablette mi izliycem yoksa Tv demi bide bana Smart Tv için bilgi verdiler ama ben anlamadım yapan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andmanthe

    Bende ürünü aldım. Bana Teknosa Film Klubu diye bir kart verdiler. Ben bunun tablette mi izliycem yoksa Tv demi bide bana Smart Tv için bilgi verdiler ama ben anlamadım yapan var mı?


    Teknosa Film Kulübü, online olarak istediğiniz ekranda izleyebileceğiniz üyelik bazlı bir iste izle servisidir. Bu platformda birbirinden güzel filmler ve DocuBox, FightBox ve FashionBox canlı kanallarını izleyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için lütfenhttp://www.teknosafilmkulubu.com/ sitemizi ziyaret ediniz. Her türlü sorularınız ve sorunlarınız için destek@teknosafilmkulubu.com email adresinden bize ulaşabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.E.C

    Bu cihazın hard reset kombinasyonunu bilen var mı? Tablette şifre 5 kere yanlış girilmiş kitlenmiş.Yardımcı olabilecek?


    www.oblio.com.tr sitesinde soru cevap kısmında anlatmışlar. Benimde dün başıma geldi şifreyi yiğenim yanlış girmiş.

    Soru-cevap kısmında bide youtube ta videosu var nasıl yapıldığına dair.
  • OBLIO TABLET MINT MAX 10 var şu an elimde. Desen girişi çok kere yanlış yapıldığında giriş yapılamaz olmuş. Recovery mode'a geçip yeniden yükleme yapmak istiyorum. Nasıl yapılacağı ile ilgili çok detay bulamadım. Power+Home ile açıp USB'den PC'ye bağlayınca, PC bişey buldu ama driverları olmadığından sorunlu olarak bekliyor. Tablet de hiç bir görüntü yok, USB'yi çıkartıp taktıkça PC aynı şekilde bilinmez bir şey var deyip duruyor. Firmware'i zaten indirme sayfasında düzgün yüklenmemiş. Daha önce deneyen varsa yardım rica ediyorum.
  • s.a forumda yeniyim de bu oblio mint plus7 nin firmwire dosyası lazım hiç biyerde bulamadım yardımcı olurmusunuzhttp://www.tabletmint.com/?page_id=203 bu sitede var ama silinmiş sanırım..
  • Elimde bir adet oblio mint slim hd 7 tablet var. Cihazı rootladım. Açılış animasyonunu uçurdum ancak boot logoyu hala değiştiremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa şimdiden çok minnettar olacağım.
  • OBLIO Mint Plus 7 kullanıcısıyım.Gayet performanslı.Oynadığım oyunlar şunlar:pes 2012(kasmıyo ve akıcı), real racing 3(bunuda kasmadan oynatıyor) ve CS portable(bu da akıcı) performansta sorun yok ayrıca usb hub alıp hem klavyeli kılıf bağlayıp hemde fare kullanabilirsiniz denedim oluyor gayet memnunum cihazdan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.