Şimdi Ara

Obezite Cerrahisini SGK Karşılıyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Kuzenim 18 yaşında ve maalesef 145 kiloya geldi salgın döneminde. Vücut kitle indeksi 42 sanırsam. Daha önce 3 defa diyet yapmayı denedi ama başaramadı. Artık diyetle uğraşmak da istemiyor çünkü neredeyse 60 kilo fazlalığı var. Bence de diyetle verilebilecek bir kilo değil. Ameliyat olmak istiyor ve maalesef ailesinin bu cerrahiye parası yok. Hiçbir sağlık sorunu yok. Benden sağlam desem yeridir :) Kuzenim bu ameliyatı olabilmek için uygun bir aday mı ve devlet bunu karşılıyor mu? Evet ise nereye başvurmalı yada hangi bölümde kontrol edilmeli?


    Arkadaşlar samimi ve ciddi mesajlarınızı bekliyorum bu gerçekten alay edilecek bir konu değil. Çocuk iki defa intihardan geri çekildi. Lütfen empati kurun.




  • hastalıkları varsa 120 kılo uzeri ise evet karşılıyor. ama ölenler oluyor diyetle vermeyı denesin..

  • hastaneye gidip muayene olucak. dahile sanırım. tahlillller vsvsvs sonra sonuclara gore ameyliyat olup olmayacagına karar verıyorlar. ne intiharı ya. samsunda yasıyorum 4 gun önce bir kız öldü bu ameyliyattan sonra. ölmeyenlerde cok ama riskli. en büyük risk mideyi kestikleri yerleri iyi dikemiyorlar iltihap enfoksiyon oluyor ve kurtaramıyorlar. kuzenım arkadasım oldu zayıfladılar evet ama en guzelı klasik sistem. diyet azcık yuruyus.

  • egzantirig kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dediğim gibi 145 kili ve hiçbir sağlık sorunu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.