Ben hiç zeki obez görmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Obez Olmak Zekayı Etkiliyor Mu ?

-
-
Harbiden he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gabe Newell
-
denedim
etkiliyor hatta şizofreni yapıye
obez iken şizo deyip hastaneye yatırmak istediler gaçtım
ardından 30 kilo verdim şizofreniye neden olan kuruntulardan kurtuldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 1 Eylül 2020; 20:20:38 >
-
Hocam şizofreni nasıl bişey farklı ne hareketlerin vardj
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuk_AğacıHocam şizofreni nasıl bişey farklı ne hareketlerin vardj
kuruntu hastalığı
alakası olmayan olayları öyle bir güzel birbirine bağlayıp hikaye uyduruyon ki herkeş sana inanıye
genelde bu bağlantılar zaman boyuntunda olur yani geçmişte olanı şu an olmakta olanın sebebi olarak kanıtlarla gösterirsin
bu da ayrıntıcı olmayı gerektirir
ben de bu ayrıntıcılığı üniversite yıllarında arkadaşım tesadüfen fark etti
eminönünden kalkacak olan vapurun yan tarafından dışarıda oturmuştuk vapurun kalkmasını bekliyorduk
üsküdar tarafında olan bir vapuru görünce sessizce sedef adası dedim
arkadaş duyunca ne dedin diye bana sordu
ben de vapuru işaret edip şu vapuru göryon mu onun adı sedef adası dedim
arkadaş vapura baktı bir süre ve olum buradan zor görünüyor sen üzerindeki yazıyı nasıl okudun ki dedi
ben yazıyı okumuyorum baca direği ahanda bele bu direk sadece bu vapurda var deyince
hadi lem dedi
ardından vapur yaklaşıp üzerindeki yazı okununca sedef adası olduğunu gördü şaşırdı
madem eyle şurdaki vapurun adı ne diye bana uzaklarda kadıköy tarafından yaklaşan vapuru gösterdi
tereddüt etmeden fahri korutürk dedim
ardından o vapur da yaklaşınca ismini bildiğimi gördü
sen nasıl ezberledin bunları diyerek şaşırdı
arkadaşım farketmese ben de farkında değildim ama vapurla fakülteye gide gele nerdeyse tüm vapurların tipini istemsizce ezberlemiştim ve uzaktan görsem ismini söyleyebiliyordum
-
Saglam akıl saglam vücutta olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDakuruntu hastalığı
alakası olmayan olayları öyle bir güzel birbirine bağlayıp hikaye uyduruyon ki herkeş sana inanıye
genelde bu bağlantılar zaman boyuntunda olur yani geçmişte olanı şu an olmakta olanın sebebi olarak kanıtlarla gösterirsin
eminönünden kalkacak olan vapurun yan tarafından dışarıda oturmuştuk vapurun kalkmasını bekliyorduk
arkadaş vapura baktı bir süre ve olum buradan zor görünüyor sen üzerindeki yazıyı nasıl okudun ki dedi
ben yazıyı okumuyorum baca direği ahanda bele bu direk sadece bu vapurda var deyince
hadi lem dedi
ardından vapur yaklaşıp üzerindeki yazı okununca sedef adası olduğunu gördü şaşırdı
madem eyle şurdaki vapurun adı ne diye bana uzaklarda kadıköy tarafından yaklaşan vapuru gösterdi
arkadaşım farketmese ben de farkında değildim ama vapurla fakülteye gide gele nerdeyse tüm vapurların tipini istemsizce ezberlemiştim ve uzaktan görsem ismini söyleyebiliyordum
Alıntıları Gösterkanka bunda şizofrenlik ne var banada araba sorsan hemen her arabayı bilirim fiyatlarına kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDakuruntu hastalığı
hadi lem dedi
Alıntıları GösterHocam senin bu forumda yazdığın yorumların %70'i zaten uydurma ve senin hayal gücün. Yani senin şizofren olduğuna inanırım, ama yine de zevkle okuyorum, yazmayı bırakma.
-
hocam bacakları nasıl hallettin? üst tarafım süper bakmaya doyamıyorum ama bacaklara gelince iştahım kaçıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilber ortaylı zeki değil ki
zeka derken neyi kastediyorsun? matematik becerisi diyorsan 20 kilo fazlam varken ulkenin %99undan daha iyi matematik yapiyordum.
-
72x^4+5x^2 nin türevini al 3ncü dereceden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ağacı -- 2 Eylül 2020; 0:56:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı72x^4+5x^2 nin türevini al 3ncü dereceden
Ülkenin %99 undan daha iyi mat yapıyorum diyen adama sorduğun soru bu mu
zayıflayınca zekan artıyormu kardes konu sahibi beyin terk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 2 Eylül 2020; 1:2:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kilo verdikten sonra daha bi pratik mi desem daha anlar hale geldim mi desem oyle bir verimlilik artısı oldu hocam simdi tekrar aldim sanki yine kafam basmıyor
Edit: 30-35 kilo alıp vermekten bahsediyorum fyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 2 Eylül 2020; 2:34:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kayra reis var işte adam 130 iq
-
çözüm ne ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam senin bu forumda yazdığın yorumların %70'i zaten uydurma ve senin hayal gücün. Yani senin şizofren olduğuna inanırım, ama yine de zevkle okuyorum, yazmayı bırakma. |
Benzer içerikler
- ağır okb hastasıyım
- sansar gelmemesi için ne yapmalı
- polis çevirmesi saat kaça kadar
- miller bira
- hiv ilacı kullananlar yorumları
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X