Şimdi Ara

Obez Olmak Zekayı Etkiliyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden he

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gabe Newell

• denedim

etkiliyor hatta şizofreni yapıye

obez iken şizo deyip hastaneye yatırmak istediler gaçtım

ardından 30 kilo verdim şizofreniye neden olan kuruntulardan kurtuldum Obez Olmak Zekayı Etkiliyor Mu ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 1 Eylül 2020; 20:20:38 >

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Hocam şizofreni nasıl bişey farklı ne hareketlerin vardj

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı

Hocam şizofreni nasıl bişey farklı ne hareketlerin vardj

kuruntu hastalığı

alakası olmayan olayları öyle bir güzel birbirine bağlayıp hikaye uyduruyon ki herkeş sana inanıye

genelde bu bağlantılar zaman boyuntunda olur yani geçmişte olanı şu an olmakta olanın sebebi olarak kanıtlarla gösterirsin

bu da ayrıntıcı olmayı gerektirir

ben de bu ayrıntıcılığı üniversite yıllarında arkadaşım tesadüfen fark etti

eminönünden kalkacak olan vapurun yan tarafından dışarıda oturmuştuk vapurun kalkmasını bekliyorduk

üsküdar tarafında olan bir vapuru görünce sessizce sedef adası dedim

arkadaş duyunca ne dedin diye bana sordu

ben de vapuru işaret edip şu vapuru göryon mu onun adı sedef adası dedim

arkadaş vapura baktı bir süre ve olum buradan zor görünüyor sen üzerindeki yazıyı nasıl okudun ki dedi

ben yazıyı okumuyorum baca direği ahanda bele bu direk sadece bu vapurda var deyince

hadi lem dedi

ardından vapur yaklaşıp üzerindeki yazı okununca sedef adası olduğunu gördü şaşırdı

madem eyle şurdaki vapurun adı ne diye bana uzaklarda kadıköy tarafından yaklaşan vapuru gösterdi

tereddüt etmeden fahri korutürk dedim

ardından o vapur da yaklaşınca ismini bildiğimi gördü

sen nasıl ezberledin bunları diyerek şaşırdı

arkadaşım farketmese ben de farkında değildim ama vapurla fakülteye gide gele nerdeyse tüm vapurların tipini istemsizce ezberlemiştim ve uzaktan görsem ismini söyleyebiliyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saglam akıl saglam vücutta olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

kuruntu hastalığı

alakası olmayan olayları öyle bir güzel birbirine bağlayıp hikaye uyduruyon ki herkeş sana inanıye

genelde bu bağlantılar zaman boyuntunda olur yani geçmişte olanı şu an olmakta olanın sebebi olarak kanıtlarla gösterirsin

eminönünden kalkacak olan vapurun yan tarafından dışarıda oturmuştuk vapurun kalkmasını bekliyorduk

arkadaş vapura baktı bir süre ve olum buradan zor görünüyor sen üzerindeki yazıyı nasıl okudun ki dedi

ben yazıyı okumuyorum baca direği ahanda bele bu direk sadece bu vapurda var deyince

hadi lem dedi

ardından vapur yaklaşıp üzerindeki yazı okununca sedef adası olduğunu gördü şaşırdı

madem eyle şurdaki vapurun adı ne diye bana uzaklarda kadıköy tarafından yaklaşan vapuru gösterdi

arkadaşım farketmese ben de farkında değildim ama vapurla fakülteye gide gele nerdeyse tüm vapurların tipini istemsizce ezberlemiştim ve uzaktan görsem ismini söyleyebiliyordum

Alıntıları Göster

kanka bunda şizofrenlik ne var banada araba sorsan hemen her arabayı bilirim fiyatlarına kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

kuruntu hastalığı

hadi lem dedi

Alıntıları Göster

Hocam senin bu forumda yazdığın yorumların %70'i zaten uydurma ve senin hayal gücün. Yani senin şizofren olduğuna inanırım, ama yine de zevkle okuyorum, yazmayı bırakma.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    hocam bacakları nasıl hallettin? üst tarafım süper bakmaya doyamıyorum ama bacaklara gelince iştahım kaçıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilber ortaylı zeki değil ki

• zeka derken neyi kastediyorsun? matematik becerisi diyorsan 20 kilo fazlam varken ulkenin %99undan daha iyi matematik yapiyordum.

• hynx kullanıcısına yanıt

72x^4+5x^2 nin türevini al 3ncü dereceden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ağacı -- 2 Eylül 2020; 0:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuk_Ağacı

72x^4+5x^2 nin türevini al 3ncü dereceden

Ülkenin %99 undan daha iyi mat yapıyorum diyen adama sorduğun soru bu mu Obez Olmak Zekayı Etkiliyor Mu ? 

• zayıflayınca zekan artıyormu kardes konu sahibi beyin terk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 2 Eylül 2020; 1:2:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilo verdikten sonra daha bi pratik mi desem daha anlar hale geldim mi desem oyle bir verimlilik artısı oldu hocam simdi tekrar aldim sanki yine kafam basmıyor
    Edit: 30-35 kilo alıp vermekten bahsediyorum fyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 2 Eylül 2020; 2:34:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayra reis var işte adam 130 iq

• White Death kullanıcısına yanıt

çözüm ne ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.