Şimdi Ara

Oban Star Racers ve Hayal Kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçenlerde çocukluğumun çizgi filmi olan oban star racers'i izlemek için ingilizce olarak indirdim.Altyazı bulabilirim sandım fakat hiçbir yerde bulamadım.Türkçe olarak da sadece 11 bölüm var internette.Hepsini izlemek istiyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var.Türkçe dublajlı tüm bölümleri bulabilen veyahut altyazısı olan var ise benle paylaşsın lütfen.İngilizcem var ama 10 cümleden 5-6 sını anca anlayabilcek düzeyde.Lütfen yardımcı olun çok büyük sevaba girersiniz

• Yok mu bi yardımcı olabilecek arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu çok istiyorum, zamanında televizyonlarda Türkçe olarak yayınlanmış çoğu yayını bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde çocukluğumun çizgi filmi olan oban star racers'i izlemek için ingilizce olarak indirdim.Altyazı bulabilirim sandım fakat hiçbir yerde bulamadım.Türkçe olarak da sadece 11 bölüm var internette.Hepsini izlemek istiyorum sizlerin yardımına ihtiyacım var.Türkçe dublajlı tüm bölümleri bulabilen veyahut altyazısı olan var ise benle paylaşsın lütfen.İngilizcem var ama 10 cümleden 5-6 sını anca anlayabilcek düzeyde.Lütfen yardımcı olun çok büyük sevaba girersiniz

Biraz gec olucak ama şuanda anisekai fansub sitesi bakımda ama açılınca istek mesajı atabilirsiniz, ilk 11 bölüm çevrildikten sonra proje durduruldu ve tekrar ne zaman başlarlar bilmiyorum ama internette ingilizce altyazılı versiyonunu bulmanız gerekırdı hala ıhtıyacınız kaldı mı bılmıyorum ama..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasai Yuno -- 11 Şubat 2014; 19:39:21 >

• Sağolun, fakat ingilizce olarak bitirdim diziyi.Baya anladım sayılır hem hatırladım az çok bölümleri yani güzeldi açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Sağolun, fakat ingilizce olarak bitirdim diziyi.Baya anladım sayılır hem hatırladım az çok bölümleri yani güzeldi açıkçası

İyi yapmışsınız hocam yarıda bırakmaktansa bitirmeniz daha güzel olmuş ama anlamadıgım bir nokta madem projeyı durdurucaksınız neden başlayıpta yarım yamalak iş yaptıkları, gerçi adamlar hayrına iş yapıyor o konuda ellerine saglık ama basladıkları bır projeyı bıtırmelerı gerekırdı, iyi anime seyirleri dilerim
  • izlemeyin ya sonu çok uyduruk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

izlemeyin ya sonu çok uyduruk

Dogru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.