Şimdi Ara

O Tırrık burda mı ? Eski bir dolandırıcılık anısı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes dolandırıcılık konusu açmışken bende eskiden yaşadığım bir olayı anlatacağım hatta kendisi burdaysa onla bir çay içip ağzını burunu kırmak isterim.Yıl 2006 felan olması lazım o zamanlar 16 yaşındayım ve bir adet sega mega drive vardı elimde ve konsollar ve aksesuarlarına ilan açmıştım.Buradan bir tane .. mesaj atıp msn'den kamera açmıştı hatta ben kimyagerim felan demişti hala hatırlıyorum.

Herneyse bu totoş Ankarada yaşıyordu ve ürünü göndermemi hemen havaleyi yapacağını söylemişti.Bende keklik gibi göndermiştim ve sonrasında adam ürünü alıp beni aradı görüntü gelmiyor felan dedi ama para yok ortada.Herneyse görüntü problemini çözdük ve telefonu kapadı.Daha sonra 3-4 gün ulaşamadım buna mesajlar döşedim felan filan.O zamanlarda 16 yaşındayım , sonra aradan az zaman geçti bu kargoyu bana alıcı ödemeli olarak yolladı.Muhtemlen 4-5 gün takıldı oynadı sonra gönderdi.O zamanlar ucuz birşeyde değil koleksiyonluk cihaz.Kargo paraları bana girmişti.Sonra başkasına satmıştım ondan bu yana dolandırılmadım çok şükür.

Ulan hırt burda mısın hala? o zaman çocuktum şimdi büyüdüm gel bakalım şimdi kafanı çöp kutusuna sokmayan adam değildir.Burda mısın hala?

bilgiler :
    isim : bilinmiyor
    meslek : kimyager
    tip : kısa saçlı esmer birşeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 30 Ekim 2019; 16:2:59 >

• İsim: bilinmiyor hahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.