Şimdi Ara

O şimdi Asker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl bir şey ? gidelimmi ?
    ve ya vizyonda tavsiye ettiğiniz filmer nelerdir??????

• O filimde bütün her şeyin Gerçek olduğunu söylemiştiler.
    Hatta Kıyafetleri falan TSK onayı ile falan yapmışlar..
    Acaba Yemin Ederlerken askerlerin elini bastığı Türk bayrağının altına gizlice ABD bayrağı falan da yerleştirmişler mi?..
    Çünkü ülkemiz Sanki ABD için yemin etmiş gibi davranıyor..

Reklamlarını gördüm. Vasat olmayan bir filme benziyor.
  • bence eğlenceli olur gitmeyi düşünüyorum...
    tavsiye edeceğimse Korkusuz filmi onada gitmeyi düşünüyorum
  • Tuzla'da çekildi film gidecektim çekimlere ama vaktim olmadı.
    Film güzele benziyor.
  • Gittim..Metin Altıoklar bir an önce nakte çevirmek için aceleye getirmiş gibi..Vasat..
  • mustafa altıoklar olmasın o?
  • evet ya..neden metin yazmışsam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla film fena degil ama olayı tamamen komedi yapsalardı daha ii olurdu ole mesaj falan vermek isteyince biraz kotu olmus ama bence gidilmesi gereken bi film
  • ben gidecem bu hafta sonu en azından Tuzla askerlik günlerim i hatırlarım nostalji olur.))
  • m.altıoklar'ın filmlerini hiç beğenmem.bu filmin de reklamını gördüm 1-2gün önce bisküvi reklamında oynayan eleman ingilizce mezar başında ağlaşıyordu.tam zamanında denk getirdiler savaştan para kazanmak için film.hiç de güzel olmayacağına,beğenmeyeceğinize bahse bile girerim
  • VCD sini yada DVD / DivX i varsa bu filmin download adresi yazilirsa buraya iyi olur :-)
  • FILM GENEL OLARAK KUSEL AMA O BASTAKI 17 AGUSTOS FACIASI OLAYINI HIC SEVMEDIM:(
    BIRDEN O GECE BASIMA GELEN OLAYLARI HATIRLADIM
    SALONU TERKEDIODUM NERDEYSE :(((
  • walla bende hafta sonu gitmeyi dusunuyom.en iyi secenek o gibi geldi.
  • yukardada bir arkadaşın belirttiği gibi vasat, cok şeyi az yere sıkıştırmışlar hemen hiç bir karakteri tanıtamamışlar, dolayısıyla komik sahnelerin bile altyapısı eksik kalıyor.
    bide kolonya içen bir alkolik var, yıllar geçsede türk sinemasının alkol saçmalaması bitmiyor, ben alkol çok nadir kullanıyorum ama insaf yahu aynı sahneler rahat 30 sene önceki alkol sahneleri, insan biraz yaratıcı olur yani
    birde küçük süpriz, ben o bedellilerden biriydim ve tarkan ın çektiklerini gözlerimle gördüm öyle athena karakteri gibi rahat değildi ki, o karakter aslında tarkan ı temsil ediyor zaten athena da role oturmuyor sırıtıyor. ama yinede film çekmek çok zor sanat herhalde
  • yaw arkadaşları bu mustafa ALTIPATLARIN bütün filmleri balon oluyo yaw ben daha hiç kaliteli filmine rastlamadım hele neydi o öyle çizgi film gibi "istanbul şeyimin altında" :)
  • nasıl film güzelmi bari
  • peugeot206WRC :o)
    şeyimin altı :) yine en iyisiydi zor konu nede olsa
  • Bu filmde Özcan Deniz ön planda ve genellikle musatafa altıoklar ın yönetmenkiğiniyaptığı filmler vasat oluyo ama bakalım türkiye de sinan çetin ve benzeri ustaların filmine gidilir
  • bence TÜRK ASKERİ ile böyle komedi filmlerinde farklı esprilere ve alaysı tutumlar sergilenmesi bana yanlıiş geliyor.Filme daha gitmedim ama gidip bir göreceğim bakalım ne imiş o yönetmenden birşey beklenmez ama neyse
  • konu askerlik ama askeriye dokundurma sıfır, yok yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.