Şimdi Ara

O Km araçlar için ek maliyetler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar o km bir araba almayı planlıyorum.şu an ödeme planı oluşturuyorum kafamda.sorum şu.ford fiesta tdci almayı düşünüorum.fiyat kredili yaklaşık 28.500.bu fiyata ilave olarak kaskosu ne tutar?alım satım masrafı var mıdır?kim öder?ya da başka bilmediğim ek maliyetler var mı.kısaca bi araba alırken artı masraflar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirfir -- 27 Ocak 2006 16:10:59 >

• o fiyat zaten anahtar teslimi fiyattır. onun üstüne ek sadece isteğe bağlı kasko olur. o da aracın özellliklerine ve istediğin teminatlara göre değişebilen bi miktar olduğu için rakam vermek doğru olmaz. ayrıca sigorta şirketlerine göre de değişiyor. bunu öğrenmek için şirketlerle konuş ya dawww.sigortam.net adresinden kendine özgü karşılaştırmalı kasko fiyatlarını çıkarabilirsin...
  • arabayı Kredi ile alacaksan Kaskoyu Krediyi aldığın banka yapıyor başka kasko şirketi ile anlaşamıyorsun ...

0 araçta en büyük masraf eş - dost - arkadaşlara verilen yemek - gezi - piknik masraflarıdır , biraz kızabilirsin başta ama güzel bir kızgınlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fosters -- 27 Ocak 2006 17:05:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.