Şimdi Ara

O Kadar Çok Server Varki Cogu Zaman kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bir Sürü Private server açıldı artık Kafam karışıyor .

Bilgisayarıma bugun baktım tam 8 tane Private server Silkroad var

Ama 2-3 tanesi Sardı sadece gercekten iyi dedigim cok az. Sizede tavsiye etmek istedigim 2-3 server var girerseniz Sizi delirtmcek coluk cocugun olmadıgı serverlar genelde.

Bunu yazıyorum cunku Her private i deneyenler oluyor benm gibi herkes boşuna hepsini indirmesin 3 kuruşluk ihmal edilen serverlar var.

Tavsiyeler

d -

Bsilkroad

RocRoad (Gelişecegine inanıyorum Cunku Kadro iyi )

Kesinlikle Önermediğim

Serenity Silkroad - GM e bile globallerle Küfredilen - GM in para icin herşeye göz yumdugu , Silk alan Dolandırıcıları bile banlamadıgı bi server AGIZ COK BOZUK

XomnHala Silkroad- Oyun iyi fakat 1Silke indirilen Magic Pop Card 200 Silk alanın Nova seti olması anlamna geliyor Paranın cok one cktıgı ama idare eder server

Salvation- Herkesin silk aldıgı ve herşeyin silkle döndüğü bir server Kanımca

Syndicate - Kesinlikle zaman kaybı , Ama Türk Cok az yabancı küfürlere alışmanız gerekicek

Elite Silkroad --- DAN DAN DAN ! Bunun sahibini vurmak istiyorum harcadıgım 100 liranın yanında elimde hiç birşey yok 3 serverlarını kapadılar 3 serverları hala acık Aman uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0!!Obbs!!0 -- 2 Şubat 2012; 19:53:23 >

• bsro oynuyodum,
    ta ki rocroad ekibini görene kadar kurucular hep eski playerlar ve forumda da oldukça tanınıyorlar umarım uzun süreli bir oyun olurda sıkıntımızı alır.
  • Private server bu hacı. Ne olacağı bilinmez. Pek para harcamıyacaksın. Kendi paranı kazanıyosan, her servera bi 50 tl yükle. Beğenmedin mi? Salla gitsin...
  • Bsilkroad Şuana kadar oynadıgım en iyisiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.