Şimdi Ara

O HOCA BU HOCA X Y ZART HOCA ZURT HOCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne oolum nereden cikti bu adamlar kim bunlar? niye para veriyorsunuz bunlara anlamiyorum oturun calisin iste.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adam 30 saat fonksiyon, 30 saat türev anlatıyor hem de 20 TL'ye. Yanında PDF de var. 3 gramlık cahil özgüveni ile saçma sapan konuşup kendini rezil etmemeni tavsiye ederim. Edx, udemy gibi sitelere bakıp azıcık utan. Dünyada neler dönüyor dön bak. Her gün insta Twitter gezeceğim diye beynin çürümüş.
  • verim alıyoruz ki konuşuyoruz hocam balon hocaları forumda gömüyorlar zaten
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Dolandirilmiyorsunuz yani. Okulun aldirdigi binlerce liralik kitaplar dershaneler sunlar bunlar derken internette tureyen bu elemanlardan verim aliyorsunuz yani. Helal kanka.

• Konuyla tabii ki alakam yok. Cok sukur.

Bak, tamam, anlıyorum onumuzde ciddi bir sinav var, kolay degil hic kolay degil ve herkes de ayni degil, hepimizin kendi yontemleri var. Ama bu online dersleri alan tiplerin dusunsene bakayim en son neye "gercekten" kafa yorduklarini? Okulda ders dinler, ogrenemez dershanede dinler, ogrenemez online ders alir, yarim yamalak ogrendiyse ogrenir sonra sorusunu cozmeye baslar. Soruyu yapamaz verir hocasina cozdurur soruyu, kalibi ezberler ve gecer, devam eder. Sinav gunune kadar da ezberden patates puresi olmus beyniyle idare eder. Tamam, hadi beni gecti sinavda ilk 1000 e girdi hatta. Sonra? Ne ogrendi bu adam? Ne seyime derman olacak saniyorsun ilerideki hayatinda? Gerci tip yazip patates kafayi haslamaya devam edecek ya, neyse.

Oturun ogrenin biraz, oturun ve ogrenin.

• La yuru. Tipe bak.

• Adam 30 saat fonksiyon, 30 saat türev anlatıyor hem de 20 TL'ye. Yanında PDF de var. 3 gramlık cahil özgüveni ile saçma sapan konuşup kendini rezil etmemeni tavsiye ederim. Edx, udemy gibi sitelere bakıp azıcık utan. Dünyada neler dönüyor dön bak. Her gün insta Twitter gezeceğim diye beynin çürümüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı dayı nirden geliyon sen mö 3000 falan herhalde sadece yazı yazmayı öğrenmişsin gibi görünüyor geri kalan hiçbir bilgiye sahip değilsin.

Boş yapmada yoluna bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    10 ay önce açıldı
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • miko br verilen parayı hak ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 25 Ağustos 2019; 19:15:46 >
  • Önce insanlarla konuşmayı ve düşüncelerini düzgün açıklamayı öğren. Belki bunları öğrendikten sonra birileri seni insan yerine koyup da konuşur senle.
    Bu halinle klasik bir anadolu insanı gibisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem çok haklısın sen oyle yap bir şeyleri de anlamaya çalışma

• Hahaha. Sagolun arkadaslar. Maalesef yanitla tusundan bir bir cevap veremiyorum cunku yine cevap adi altinda safsatalara basvurulmus. Insta twitter'dan beynin curumus diyen var, yazi yazmayi ogrenmissin diyerek tepeden ovmeye calisip ayni giride de baglacini ayirmayan var. Udemy ve edx diyen bir arkadas da olmus ama benim bahsettigim onlar degil ki. Bahsettigim sikintinin (ogrenememe sikintisi) sonuclarindan biri olan okudugunu anlamama sikintisini hep birlikte gormus olduk. Bana carpitmaya calistiginiz laflarin tamaminin canli orneklerisiniz. Ilk giride salak deyip son giride comar diyen tipe de saygilar.

Bu arada, hala cevap bekliyorum, alamadim cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30D8DC4E1 -- 25 Ağustos 2019; 19:38:3 >
  • Ne diyo la bu?

• Alıyorsan al almiyorsan alma kardeşim, silah zoruyla mı aldırıyorlar sana

• Tek başına calisinca fazladan puan vermiyorlar :)
    Fen dersleri açısından YouTube daki kanallar insanlara yeterli geliyor ancak mat için bunu söylemek doğru olmaz.dershane fiyatları malum,alt sınıfa düşünce göreceğiniz muamele de cabası.bence imkanı olan arkadaşlar fen dersleri de dahil olmak üzere alabilirler.
    Alanlar sonuçlarından memnun,satanlar kazandığından.bize fazla laf düşmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence destek almak yanlış bir şey değil değil.Sonuçta desteksiz hazırlanınca ekstra puan vermiyorlar.Ama bu destek alan arkadaşlar(her konuda yalnızca sınav değil) iş hayatında genelde yükselemezler veya zirvede olamazlar.Çünkü hep bir şeyleri kendim tek başına yapamam kafasında oldukları için hep bir destek beklerler.

• Ben Youtube'daki ücretsiz ders anlatan hocalardan faydalandım sadece ama eğer yeterli olmasa ücretli olanlara da verir parasını alırdım. Dershanelerin fahiş fiyatlarına oranla hem daha verimli hem de çok daha uygun fiyatlı. İşlerini gerçekten bilen adamlar. Sayelerinde dershanesiz, özel derssiz say-5k yaptım. Hepsine teşekkürler buradan.

Varsa daha etkili öğrenme yöntemlerin buyur paylaş kardeşim. Bir şeyler gevelemişsin ama neyi eleştirdiğini ne anlatmaya çalıştığını bile açıklayamamışsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.