Şimdi Ara

O GELCEK BU GİTÇEK PEKİ BU YABANCI SINIRI NOLCEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hergün yabancı transfer haberleri çıkıp duruyor da,


    muslera, eboue, yabancı stoper, yabancı sol bek, melo, sneijder, drogba etti 7... zaten 6 tane hakkımız var, bırakın tam 6 yı tutturmayı bu futbolculardan birisi seneye yok arkadaşlar. bunu bilerek yaz ayına bakın, hepsi birbirinden değerli ve gelenler değerli olacağı için sıkıntı...

    sonrasında,
    6 yabancı ama, yedeğe yabancıda koyamayacağız yani ilk 18 de 6 yabancı olacak,

    amrabat, dany, riera, elmander...

    kadro dışı.

    yedeklerimiz de, aydın sabri, emre çolak felan siz hayal etmeye devam edin seneye çeyrek finalleri.



  • Türk futbolu biter bu sınırlamayla..
  • Ondan sonra neden avrupada başarı yok, olmaz tabii. Yinede bu sene iki takımada helal olsun bu sınırlamaya rağmen son noktaya kadar gittiler, sınırsız olsaydı biz o kupayı alabilirdik, Galatasaray ikinci maçta kurtarabilirdi. Sınır iyice kötü hale geldikten sonra gruplarda lig şampiyonu için 3. olsak yeter diye lig ikincisi içinde ön elemeyi geçsin yeter diye dua ederiz artık CLde.
  • Bu kuralı kesinlikle kaldırtmalı gs ve fb ortak hareket ederek.
  • gs madrid e 3 gol atıyor, 3 üde yabancı,
    fener gol atıyor bekir'in rövoşatayı çıkar kuyt sow webo :)

    yani türklerle bir yere kadar.
  • nasıl yani ya? yedeklerde de mi yabancı olmayacak.biri acıklayabılır mı lutfen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicosgun

    nasıl yani ya? yedeklerde de mi yabancı olmayacak.biri acıklayabılır mı lutfen?

    evet toplam 6 kişi 18 e yazılabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patos64

    quote:

    Orijinalden alıntı: alicosgun

    nasıl yani ya? yedeklerde de mi yabancı olmayacak.biri acıklayabılır mı lutfen?

    evet toplam 6 kişi 18 e yazılabiliyor.

    bunu sormadılar mı kluplere kendilerimi karar verdı tff ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicosgun

    quote:

    Orijinalden alıntı: patos64

    quote:

    Orijinalden alıntı: alicosgun

    nasıl yani ya? yedeklerde de mi yabancı olmayacak.biri acıklayabılır mı lutfen?

    evet toplam 6 kişi 18 e yazılabiliyor.

    bunu sormadılar mı kluplere kendilerimi karar verdı tff ?

    karar zaten şike sürecindeyken karambole çıktı, kimsenin itiraz etmek aklına gelmedi şimdide işkencesini çekiyoruz. yıldıırm demirören ve işgüzar anadolu klüpleri başkanları.
  • Milli takım başarısı için hep bla bla bla
  • Avrupa da oynanan maçlarda bi sınırlama yok. Fakat sen avrupada oynatacam diye yıldız transferler yapıp türkye ligi maçlarında kadro dışı bırakamazsın. 6 kailteli yabancı, 4 tane de kadro dışı bırakılmayı sorun etmeyecek toplam da 10 yabancı hakkın olacak.. Bu seneyi örenk alırsak çeyrek final oynadık ama hala barca, madrid, bayern be dortmund seviyesinde değiliz. Tam işler rayına oturmuş kademe atlayacakken bu sınırlama belimizi büktü diyebiliriz. TFF getirsin bakalım sınırlamayı, eğer milli takıma yansımazsa bu sınırlama bu sefer de yabancı sınırsız olsun.
  • bu konuyu sürekli hortlatmak gerek. arkadaşlar iş ciddiye biniyor gittikçe.
  • 8 yabancı bence iyidir. milli takım uğruna kulüplerin önü tıkanıyor üstüne milli takımın da birşey yaptığı yok. çünkü politika yanlış, hatalar yanlış yerde. altyapıda eğitimde. ama kafa bu kadarına basıyor koy sınırı oynasın türk oyuncu iş bitti

    türk kulüpleri başarılı olsun bırakın her yıl çeyrek final yarı final görsün. lige iyi topçular gelsin reyting yükselsin değer artsın. ama buraya yazmakla olmuyor. bence bir organizasyon yapılmalı. basına ya da tffye ortak mailler atmak lazım. konu bu şekilde gündeme gelebilir.
  • Neymiş herşey milli takımın gelişmesi içinmiş, neymiş türk futbolcularının öneminin artması lazımmış.
    Bırakın arkadaş bu boş işleri. Türk futbolu bu yabancı sınırlamasıyla kesinlikle daha kötüye giedecektir. Hem klüp bazında hem milli takım bazında.
    Her konuda avrupadan örnekler gösterip avurapada böyle avrupada şöyle diyen siyasetciler/yöneticiler bu kuralı uygulamaya koyarlarken avrupaya hiç bakımyorlar galiba.

    Kaldırın arkadaş şu sınırı bakın bakalım fenerbahçe veya galatasaray 2-3 yılda bir avrupadan kupa getiriyormu getirmiyormu..
  • 7 yada 8 yabancı kurtarmaz bizi.

    klüplerimizin bütcesi gün geçtikce artıyor artık ülke sınırları büyük klüplerimize yetmez oldu. zoraki yerli oynatmanın ne manası var sınırsız yap yerliler fırsat bulup yeteneklerini konuşturursa futbolcu olur olamıyorsa ondan daha iyileri oynar bu kadar basit. neden illa milli takım yaftasını yapıstırıyorsunuz sınıra bu güne kadar en büyük basarımız ney yunanistanda oynayan yabancılara bak bir sürü ama milli takımları bizden daha basarrılı sonuçlar alıyor.
  • bencede onemli konu, tff kararindan donecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınırlama bir senelik denense dahi , büyüklere müthiş zarar verir kaldı ki öyle bir durum olacak diye korkuyorum şimdi sınırlama getirilir büyüklerin hepsi zorunluluktan bazı yabancıları elden çıkarır tonla zarar olur ve mecburi doldurulması gereken mevkilere yerli oyuncu gerek keza yedeklere de ederinden fazla paraya transferler üstüne birde bu adamların avrupa seviyesinde olması gerekiyor ...

    Eğer bunları ben futbolu takip ederek görebiliyorsam bu işin içindeki adamlar daha net görüyordur ve göz göre göre getiriyorlarsa niyetleri farklıdır diye düşünüyorum
  • çok basit bir hesap ile her takıma 1 yerli oynatma zorunluluğu getirilirse 18 kişiden al sana milli takım.

    Şimdi sınırsız olursa Türk futbolcular nasıl oynayacak diyenlere; adam kendini daha çok geliştirecek, burda yer bulamadıysa yurt dışına gidecek, bu sayede avrupada oynayan türk sayısıda artacak. İyi oynayan topçu her takımda yer bulur. Biz neden kötü futbolcuyu kurtarmak için yabancı sınırı ile yaşayalım ki?
  • Milli takım ha milli takım adama gülerler...

    Kusura bakmayında bu sınırlama ile türk oyuncular hiç hak etmediği parayı alıyorlar.Alperpotuk a 10m istiyo es es yabancı sınırlaması olmasın 4e alan takım olmaz alperi.

    Onun yerine her kulüp gelirin %bilmem kaçını alt yapıda kullanmak zorunda diye bir madde gelsin o mesutlar ilkaylar nuriler nasıl çıkıyo gör bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.