Şimdi Ara

O frikiğe 1 hafta çalıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haftasonu oynanan derbiyle ilgili ilginç haberler çıkmaya devam ediyor;

Sarı kırmızılıların yıldızı, hafta boyunca duran top mesaisi yaptı. Her antrenmandan sonra sahada kalıp, 50 ile 100 arası serbest atış kullandı.

239 gün sonra dejavu… Selçuk İnan, 22 Nisan 2012 tarihinden bu yana ilk frikik golünü yine Fenerbahçe’ye ve Volkan Demirel’e attı. Son olarak play-off serisinde Türk Telekom Arena’da oynanan derbide milli file bekçisini mağlup eden sarı kırmızılı takımın yıldızı, önceki akşam tarihi bir kez daha tekerrür ettirdi.
    Bu sezon Fenerbahçe karşılaşması öncesi 4 kez gol atan Selçuk, frikiklerde ise hiç başarı sağlayamamıştı.

PROVAYI MAKET BARAJLA YAPTI

ANCAK galatasaray Kaptanı, tam 1 hafta boyunca bu gol için çalıştı. Selçuk, Sivas maçı sonrasında deyim yerindeyse özel frikik mesaisi yaptı. Geçen yıl 5 kez serbest vuruştan gol atan, ancak bu sezon karavanadan kurtulamayan yıldız, bu açığını gidermek için çok çalıştı. Florya’daki her antrenman sonunda Terim’in de isteği ile baraj oluşturan maket futbolcuların üzerinden en az 50 ile 100 serbest vuruş kullandı.

RONALDO’YA BİLE TOPU BIRAKMAZDI

hafta boyunca bu gol için çalışan Selçuk’u, derbi günü annesi de telefonla arayarak “Frikikten gol atacaksın” cümlesi ile ateşledi. Ve Cristian’ın kendisini düşürmesi ile kazanılan frikikte hiç tereddütsüz topun başına geçti. Hamit ve Burak’a rağmen topu kimseye bırakmayıp vuruşu yaptı. Derbide zaferi getiren golün sırrını Burak Yılmaz bakın nasıl anlattı: “Serbest vuruş olduğunda hiç konuşmadık ve topu Selçuk’a bıraktık.

fatih terim

Çünkü öyle konsantre olmuştu ki, Cristiano Ronaldo gelse bile kullandırmazdı ona. Kendinden ve gol atacağından çok emindi. Sonuçta vurdu ve gol oldu.”

• tam sinir olduğum olay maçın önemi büyük arkadaş 2-3 fark atmış olsa hamit veya burak kullansında
    bakıyorum her firikikte topa gidiyorlar sinir oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak mesafelerde Hamit çok sağlam vuruyor ona birşey demem ama ceza sahasının önleri Selçuğun bölgesi ne Hamit ne de Burak karışmamalı artık oradaki frikiklere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

Uzak mesafelerde Hamit çok sağlam vuruyor ona birşey demem ama ceza sahasının önleri Selçuğun bölgesi ne Hamit ne de Burak karışmamalı artık oradaki frikiklere.

Senin sağlamlık anlayışın nedir topa sert vurmayla frikik kullanılmıyor.

Direkleri hedef alıyor sanki hamit.
  • 20-25m selçuk
    25-30m burak
    30-sonsuz hamit
  • Yav bu nasil habercilik selcuk inan playofftaki trabzon macinda da frikikten atmisti bunlari ben hatirliyorum bu herifler nasil hatirlamiyor bir de oturmus gun hesabi yapmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.