Şimdi Ara

O değilde bize haksızlık değilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese biz yabancı uyruklu bir aileyiz orta doğudan değil ama

Şimdi duydum Suriyelilere vatandaşlık verilecekmiş vs, biz Türk vatandaşı olmak için tam tamına 11 yıl uğraşmıştık 11 yıl sonunda vermişlerdi bunlar tak diye alıyor ve babam mühendisti haksızlık değilmi şimdi bu ? Bizim gibi olan binlerce kişi var yıllarca uğraşmış vatandaşlık için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam peki neden türkiye biraz açıklar mısınız?
  • Nereden geldiniz ? Uyruk ne ? Niye geldiniz ? Söyleyin de biraz kuru kafa milliyetçiliği yapayım.

---------------------------------------

Olay zaten vatandaşlık değil. Bu tabi ki en başta bu millete ve sizin gibilere de haksızlık. Ancak olay bunların vatandaş olması yardım vs değil. Bu kara kuraların vereceği oy.

Düşündükçe çıldıracak gibi oluyor insan ya. Adam kalkmış orta doğudan zıplamış ülkeye, savaşta çocuk yapmış kendi düşünmemiş sonra gelmiş bize yardım edin diyor. Gelip geleceği belli olmayan bir ülkede bir dünyada pis pis üremeye devam ediyor. Sonra da benim ülkemin vatandaşlığını alıp,benim ülkem benim vatanımın geleceği hakkında oy kullanma hakkına sahip oluyor. Yok ya ?

Akp sempatizanları 3 maymunu oynamayı bırakın artık yazıktır be arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

hocam peki neden türkiye biraz açıklar mısınız?

Valla hocam ben burda doğdum ailem gelmiş üniversite okumaya yani bu vatandaşlıktan daha öncesinde vardır 11 yıl değildir ben 11 yaşındayken vatandaşlık almıştık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

hocam peki neden türkiye biraz açıklar mısınız?

Valla hocam ben burda doğdum ailem gelmiş üniversite okumaya yani bu vatandaşlıktan daha öncesinde vardır 11 yıl değildir ben 11 yaşındayken vatandaşlık almıştık

biz kaçmaya çalışıyoruz siz geliyorsunuz hocam anlamadım ki
  • türkiyede okadar yaşamışınız ama öğrenememişiniz burda adalet beklenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet Türkiye'de topal bir kaplumbağadır, er ya da geç gideceği yer doğru bir yer değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.