Şimdi Ara

O.D.T.Ü Makine veya Havacılık ve Uzay Tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf-4 sıralamam=9406 odtü makine geçen sene 8230 odtü havacılık ve uzayda 9070 ile almış bunların tutma ihtimali nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arpad1 -- 21 Temmuz 2012; 15:59:41 >

• makine mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

makine mümkün değil

Yeni açılan tıp ve diş hekimliği kont. sonra hiç mi mümkün değil.Birde dikkatimi çekti odtü nerdeyse bütün müh. her sene biraz geriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

quote:

makine mümkün değil

Yeni açılan tıp ve diş hekimliği kont. sonra hiç mi mümkün değil.Birde dikkatimi çekti odtü nerdeyse bütün müh. her sene biraz geriliyor

evet biliyorum geriliyor fakat odtü makine 1.2k gerileyebilecek bi bölüm değil bence.
    mesela geçen sene ne kadar düşmüş?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

quote:

makine mümkün değil

evet biliyorum geriliyor fakat odtü makine 1.2k gerileyebilecek bi bölüm değil bence.
    mesela geçen sene ne kadar düşmüş?

70 kişi

• geçen sene de birçok tıp açıldı ve kontenjan artırımına gidildi ona rağmen durum bu, yükselmiş bile diyebiliriz.
    eğer makine istiyosan başka üni'lere göz gezdir derim şimdiden araştırmalara başla.

ankara'dansın sanırım?

• quote:

geçen sene de birçok tıp açıldı ve kontenjan artırımına gidildi ona rağmen durum bu, yükselmiş bile diyebiliriz.
    eğer makine istiyosan başka üni'lere göz gezdir derim şimdiden araştırmalara başla.

ankara'dansın sanırım?

Evet Ankaradayım.Aslında tobb makineyide düşünüyorum ama tam karar veremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı
  • İyi de yazmaktan ne zarar gelicek, hocalar gelmez gelmez der, geliverir.

Örneğin doktorlara zam gelicek diye bir haber çıkar ÖSS zamanı, bi bakarsınız tıp puanları yükselir, mühendislikler düşer. Tamamen toplum psikolojisine bağlı bir durum, o yüzden çekinme yaz gitsin derim ben.

Kendim 5000. olmuştum MF3'de, hacettepe tıptan yazmaya başladım. Nasılsa yazma hakkım var, niye yazdın diye dövmüyorlar.
  • Yokarı
  • sen yazda gelmezse gelmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.