Şimdi Ara

O.C yaparken Voltaj?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcimi oc yapınca voltaj olayını nasıl yapmalıyım sabit voltaj ile dynamic arasında fark var mı ? voltaj işini anakarta bırakınca 4.5ghz de bile 1.45-1,5 volta kadara çıkabiliyor ancak boştayken 1volta kadar iniyor sabit 1.45 volt yerine 1.225vcore+0.225 dynamic vermek mi daha mantıklı yoksa tamamen sabit volt ile kullanmak mı?

• speedstep'i kapatmıyorsan bana dinamik voltaj daha mantıklı geliyor, şahsen o şekilde kullanıyorum. hatta ben biraz daha farklı bir yöntem uyguladığımdan boşta 0,7v'a kadar düşüyor.

bu konuyu eski kullanıcımla açmıştım bir incele istersen:
    http://forum.donanimhaber.com/m_76820927/tm.htm

edit:
    hangisi iyidir konusunda deneme yanılma yapman daha sağlıklı olur yine de. fazla oc yaptığında belki dinamik olduğunda daha fazla voltaj vermen gerekebilir bunu da denemeden bilemezsin. sabit voltajda en düşük kararlı voltajı bul ve aynısını dinamik olarak uygula, eğer herhangi bir kararsızlık oluşmuyorsa veya kararlı voltajda 0.01V gibi küçük farklar varsa boşuna sabit voltaj verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darklord Sauron -- 21 Temmuz 2014; 9:35:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.