Şimdi Ara

O benim Busemdi [Zodiac Killer]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
16
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tekrar tekrar yazmaktan yoruldum ve paylaşmaya karar verdim. Kesinlikle alıntı değildir. Devamını uygun zamanda (gece) editlerim. Ciddi olursaniz sevinirim.

Buse ile okulda tanışmıştım. Buse ile tanışmadan önce bakışıyorduk ama tanışmaya cesaret edemiyordum.. Anlamış olmalı ki: gelip ilk selamı Buse verdi. O kadar çok heyecanlanmıştım ki, ben de kekeleyerek cevap vermiştim. Şakayla karışık çekinme demişti, beni anlayan birisini bulmuştum ya da o beni bulmuştu.

Buse ile tanışmamızdan sonra çok iyi, çok samimi arkadaş olmuştuk. O da benim gibi yalnızmış bunu sonradan öğrenmiştim.. Artık okula Buse ile gidiyor Buse ile eve dönüyorduk hatta Buse'yi her zaman evine ben bırakıyordum. Zamanla Buse'den hoşlandığımı fark etmiştim, o da bana boş değildi bunu biliyordum. Hâl ve hareketlerinden çok net belli oluyordu.. İleride teklif ettim...

Artık Buse ile okul dışında da görüşmeye başlamıştık. Günümüz birlikte geçiyordu. Beraber film izler, yemek yer, kafeye giderdik, oyun oynar, beraber dizi izlerdik.(belirtmek istiyorum o dizileri izlemeye ben de bıraktım, o yok artık) sevgili gibiydik ama daha teklif etmemiştim.

Uygun bir zaman belirledim ve buluştuk. Bir kafede otururken teklif ettim ama reddetti. "Özürdilemişti olmaz" demişti. Şaşırmıştım ama üstelemedim fazla. İlişki konusundan sonra yine eskisi gibiydik, benden uzaklaşmamıştı.

Buse zamanla değişmeye başlamıştı, gözle anlaşılır şekilde kilo vermişti.. Hep diyetteyim diyordu ama zaten zayıftı.. Neyse, doğrudur dedim. Yine teklif edicektim, benden hoşlandığını biliyordum. Yine teklif ettim ama reddetti, bu sefer kızmıştım ona aptallık ettim! Gözleri dolarak olmaz diyordu, benim iyiliğim içinmiş.. Sarılmış ona, ağlıyordu ama nedenini bilmiyordum. Defalarca sordum söylemedi.. Ta ki annesiyle konuşana kadar.

Birgün okula gitmedim ve Buse'nin evine gittim. Bu arada Buse beni aradı istemeyerek bahaneler uydurdum. Neyse, annesiyle konuşunca şok oldum. Buse hastaymış. Annesi kızıma iyi davran, üzme, moral ver gibi şeyler söyledi ki zaten ilişkimizi biliyordu.

Evden çıktıktan hemen sonra okula gittim. Zar zor okula girdim, derse girdiğimi görünce sevinmişti :) Gözleri parlamıştı Busemin..

Buse'yle okul dışında hastalığı ile ilgili konuştuk neden bana söylemiyorsun dedim. Üzülmemi istemiyormuş, beni yalnız bırakmak istemiyormuş.. Ne olursa olsun seni bırakmam, seni seviyorum dediğim de ben de seni demişti.. Artık sevgiliydik

Buse'nin neden kilo verdiğini, değiştiğini anlamıştım. Artık Buse hariç hiçbir şey umrumda değildi. Tek amacım Buse'yi mutlu etmek ve moral vermekti. Bunu ona fark ettirmeden yapıyordum.

Artık aileme Buse'nin hastalığından bahsetmiştim ve sonuna kadar destek olacaklarını söylemişlerdi. İçim rahattı.. Adeta Buse'nin mutluluğu için çabalıyorduk. O zamanlar okulun abileri vardı onlara bildirmiştim durumu her şey iyiydi.

Bu olanlardan sonra aradan bir hafta geçti ve her sabah olduğu gibi Buse'yi evinden almaya gittim. Kapıyı açan annesiydi Buse hastalandı dedi.. Korkmuştum, girmek için izin istedim uyuyor dedi. Tekrardan rica ettim ve eve girdim. Odasını gösterdi, girdiğimde Busem bebekler uyuyordu. Uzunca yüzüne baktım, o masum saf yüzüne doya doya baktım.

Buse gün geçtikçe eriyordu, saçları, kaşları dökülüyordu. Bu olanlara seyirci kalmak bana çok koyuyordu tek yapabildiğim sevgilime moral vermekti. Allah'a binlerce kez Dua ettim ama Dualarım kabul olmadı.. Belki cennette birlikte oluruz, kendimi böyle avutuyorum.

Buse, artık okula gelmiyordu, ben de okula gitmiyordum. Hep onun yanıda olmak istiyordum, o da bunu istiyordu.. Bir süre sonra ailesi kalmamı istedi ve kalmaya başladım. Artık Busemleydim hep, ailesi iyi birisi olduğumu biliyordu, güveniyordu.

Günler geçtikçe yataktan çıkamaz hale gelmişti. Yanına uzanıyor sohbet ediyorduk, film izliyorduk. Hayaller kuruyorduk. "Evlenecektik, ufak bir evimiz olacaktı, İstanbul'u gezicektik, yurt dışına çıkacaktık... daha onlarca hayal"

Bir gece Buse'nin sesine uyandım acı çektiği inlemelerinden belli oluyordu. Ne yapacağımı bilemiyordum, sıkı sıkıya ellerini tuttum, bırakma diyordu bana.. Bu sırada babası ambulansı aramıştı

Tayfun... diyordu, fısıldayarak konuşuyordu. Ambulans gelince "son kez" kucağıma hafif bedenini aldım ve sedyeye kadar götürdüm. O miss kokusunu tekrardan içime çekmiştim. Ambulansta bir iğne vurmuşlardı ve sakinleşmişti.. Baygındı

...

Hastaneye giderken gözüm yaşlı, ellerimle tek elini sıkıca tutuyordum. Bırakmıyordum, korkuyordum. Biliyordum elini tuttuğumu hissediyordu, ona güç veriyordum ama... Hastaneye varınca istemeden, mecburen bıraktım. Busem sedyede hastaneye girerken ağlıyordum sanki olacakları biliyormuşum gibi..

Acil alandı sanırsam öyle bir yere aldılar ilk, 1-2 saat sonra özel odaya aldılar Sabaha kadar serum tedavisi uyguladılar. Odaya kimse giremiyordu yasaktı.. "Onu o kadar çok görmek istiyordum ki, içimden dualar ediyordum, ağlamaktan başım dönmüştü. O anı, o duyguları, o yaşananları anlatmaya kelimler kifayetsiz kalır.."

Sabah oldu.. Doktor, Busemin ameliyat olacağını, her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi açık konuşuyordu.. Busemi bekleyen herkes ben dahil ağlamaya başladı, ağlamaktan gözlerim acıyordu artık...

Doktor, ameliyat olmadan önce Busemi görebileceğimizi söylemişti. En son ben girmek istiyorum dedim, Busemle konuşmam gereken şeyler vardı.. Ve en son ben girdim; Busemi o halde görünce kalbime bıçaklar saplanmıştı güzelim Busem yorgundu.. Beni görünce gözleri parlamıştı, canını acıtmayacak şekilde sarılmıştım, birbirimize sevdiğimizi tekrar tekrar söylemiştik..

Ağladığımı gözlerimden anlamıştı.. "Sana söz veriyorum her şey iyi olacak, ameliyat iyi geçecek" demişti.. İnanmıştım, o ne derse inanıyordum. 5 dakikalık kısa sürede hayallerimizi, geçmişi, geleceği her şey konuşmuştuk.

Ameliyat saatini gelmişti.. Ameliyata girerken ayıktı.. Bana her şeyin iyi olacağından bahsetmişti ve beni sevdiğini söylemişti! "Korkma her şey iyi olacak"

Saatler saaatler geçti olumlu ya da olumsuz bir şey söylemediler. Bekledik.. Saatlerce bekledik ağladım, sustum, ağladım sustum bekledim. Beklemek kadar kötü bir şey yok..

Ameliyat bitmişti doktor olumsuz bir şey söyledi ve... Bilmiyorum ne oldu bilmiyorum, kendimi bir odada buldum. Bayılmışım. Busemi, canımı sordum ağlamaya başladılar, hastanede deli gibi bağırmaya başladım kabullenmedim!!! HER ŞEY İYİ OLACAK demişti.. Busemi son bir kez görmek istedim.. Yalvardım olmaz dediler. Zorluk çıkardım güvenlikler geldi kavga ettim. Vurdular, ayırdılar hatırlamıyorum..

Busem yoktu artık, onun kokusu, onun sesi, hayallerimiz, her şey bir anda yok olmuştu. Sadece resimleri, videoları ve birkaç elbisesi kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 22 Ekim 2014; 19:10:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Eski Türk filmlerini andıran masal okur gibi oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 14 Ekim 2014; 20:31:53 >
  • Guzel ama ismi degistir 👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 14 Ekim 2014; 20:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb ise uğraştırma bizi

• Trolleyin beyler sildiricekmis.

• Yerimizi alalım

Edit: olay çok çabuk gelişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quppas -- 14 Ekim 2014; 20:35:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hachiko'ya ne oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam o zaman
  • Zodiac Killer demesen gun açtı sanardık
  • konuya cok cabuk girmissin ilk iki paragrafta. biraz susleseydin, detaylandirsaydin.

• Csb

• sigara bitmiş alıp geliyorum
  • Bu kisi grevdedir gruba yeni uye gelene kadar yorum yazmayacaktir...😶

• Zodiac yapma böyle
  • Söylediklerine inanırım kardeşim. Yakın zamanda kanserden bi gönul dostumu kaybettim. Onun gibi durust, alcak gonullu biri daha gormemistim. Fakat gel zaman git zaman vefat haberinu aldim. Ne yapacagimi sasirdim. Allah rahmet eylesin. Sevdigin kiz kanser sanirim anlattiklarina gore. Allah'a guven. Kizin yaninda ol. Sevdigini kalbinde tek o oldugunu bilsin. Sevdiklerinize annenize babaniza sevdiginizi soyleyin. Rızalarini alin. Olumun yasi yok, 2 dakika sonra olmeyecegimizin garantisi yok. Ölüm son degil, ölüme kayıp vermeye hazır olunmaz. Allah'a güvenin, Allah sizden razı olursa iki cihanda sırtınız yere gelmez kardesim.

• Dizi gibi bitirmişsin nasıl bekliyecem moduna girdim ne kadar doğrudur ne kadar yalandır orası önemli değil umarım böyle bir şey yoktur ve bir csb okuyorumdur.
  • İyi yerde bitirmişsin çabuk yaz
  • zodyak bırak bu işleri yazamazsın
  • CSBdir insallah uzuldum yav

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.