Şimdi Ara

O aslında o imiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler polat alemdar'ın gerçek hayattaki versiyonu sedat peker diyorlar doğru mudur?

• yoksa yanlış mı duydum?
  • Kv ve kvp deki oyuncular sadece bi kişiyi temsil etmiyolar genelde ; mesela Polat - Abdullah Çatlı - Sedat Peker. vs vs
  • Polat Alemdar, gerçek hayatta birçok adamın yaptığı işleri yapıyor. Yine, yeni, yeniden süper kahraman yani. Büyük Ortadoğu Projesinin zeki savunucusu, 1.70'lik devasa kahraman. Üstün jest ve mimik yetenekleriyle Türk halkını kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

bla bla bla

Bırakın o adamı boşverin. Behzat'ın tırnağı olamaz o.
  • her şey iyi güzel de bu senaryoyu yazan nasıl biliyor bu olayları onu anlayamıyorum...
  • Benim bildiğim realde çok sakinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .V.

Polat Alemdar, gerçek hayatta birçok adamın yaptığı işleri yapıyor. Yine, yeni, yeniden süper kahraman yani. Büyük Ortadoğu Projesinin zeki savunucusu, 1.70'lik devasa kahraman. Üstün jest ve mimik yetenekleriyle Türk halkını kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

bla bla bla

Oyunculuğuna ve karizmasına diyecek yok ama.
  • Çatlı diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Kv ve kvp deki oyuncular sadece bi kişiyi temsil etmiyolar genelde ; mesela Polat - Abdullah Çatlı - Sedat Peker. vs vs

battal gazi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Polat Alemdar, gerçek hayatta birçok adamın yaptığı işleri yapıyor. Yine, yeni, yeniden süper kahraman yani. Büyük Ortadoğu Projesinin zeki savunucusu, 1.70'lik devasa kahraman. Üstün jest ve mimik yetenekleriyle Türk halkını kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

bla bla bla

Adam 9 yıldır o dizide, hâlâ yürürken ve dururken kollarının nasıl olacağını öğrenemedi. Ayakta dururken kolları soba borusu gibi yanına sarkıyor. Bu, örneklerin en küçüğü sadece. Karizması olduğunu inkâr etmiyorum, ama oyunculuk denen şey yok. Ayrıca reelde görseydin, o kadar da karizmatik biri olmadığını anlardın. Senelerce aval aval izledim o diziyi. Böyle bir aptallığı nasıl yaptım anlamıyorum. Gerçi son sene ifşa oldular, olacak olayları nasıl daha önceden bildikleri de belli oldu. Kitleleri bayağı bir azaldı. Yakında devri biter bu dizinin.

• quote:

quote:

quote:

bla bla bla

Adam 9 yıldır o dizide, hâlâ yürürken ve dururken kollarının nasıl olacağını öğrenemedi. Ayakta dururken kolları soba borusu gibi yanına sarkıyor. Bu, örneklerin en küçüğü sadece. Karizması olduğunu inkâr etmiyorum, ama oyunculuk denen şey yok. Ayrıca reelde görseydin, o kadar da karizmatik biri olmadığını anlardın. Senelerce aval aval izledim o diziyi. Böyle bir aptallığı nasıl yaptım anlamıyorum. Gerçi son sene ifşa oldular, olacak olayları nasıl daha önceden bildikleri de belli oldu. Kitleleri bayağı bir azaldı. Yakında devri biter bu dizinin.

nasıl oldu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MancınıK* -- 9 Aralık 2011; 17:45:53 >

• Necati Şaşmaza da oyunculuğu yok diyorsunya helal olsun valla. Bana oyunculuğu iyi dediğin adamları göstersene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

quote:

quote:

quote:

bla bla bla

nasıl oldu anlamadım?

Adamlar siyasi bir partinin propagandasını yapıyor diyeyim, gerisini siz anlayın. Büyük Ortadoğu Projesi'ni savunuyor. Ülkedeki referandum sonrasında yapılan Balkon Konuşması'na atfen Balkon Cafe isminde bir dükkan açıyorlar (Necati Şaşmaz ve Kenan Çoban ortaklığı). Bu dizinin yapımı bir Amerikan politikasına dayanır. Eğer körü körüne bu diziyi ve Polat'ı savunmayacaksanız bu Amerikan tatkiğini de kısaca açıklayabilirim.

quote:

Necati Şaşmaza da oyunculuğu yok diyorsunya helal olsun valla. Bana oyunculuğu iyi dediğin adamları göstersene.

Başta Erdal Beşikçioğlu. Hadi Necati Şaşmaz bu adamdan iyi de de seni göreyim. Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca vs. vs. Örnekler çoğaltılabilir.

• buyrun açıklayın lütfen
  • BEYLER İNANMAYİN YALAN KANDİRİYOR ASLİNDA HEPSİ TAMAMEN HAYAL URUNU
  • 9 senedir hala silah tutmayı, nasıl ateş edileceğini, mermilerden nasıl kaçılacağını öğrenemediler. Dün tesadüfen birisini beklerken kafede açtılar. mecburen baktım biraz. Herif kazmayla kapı kıracak. Kazmayı yeni gelinin hıyara sarıldığı gibi sarılmış. Dayanamadım bağırdım" adam gibi tut lan kazmayı" diye.

necati şaşmaz iyi oyuncuysa eğer

Ferhan Şensoy
    Ali Atay
    Serkan Keskin
    Nejat İşler
    ve hatta herkesin kıl kaptığı Kıvanç Tatlıtuğ necidir?

daha yığınla adam sayarım. Figüranlar bile daha iyi iş çıkarıyor bazen.
  • Birtek bölümünü bile izlemedim.
  • ertuy nerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

buyrun açıklayın lütfen

Mevcut hükûmetler, iktidara geldikleri dönemde birçok büyük prodüksiyon da hayata geçer. Bu yapımlarda, hükûmet politikaları önceden halka tanıtılır, ne kadar yararlı ve güçlü politikalar olduğu kabul ettirilir, sonra da gerçek hayatta uygulanır. Tüm istihbarî birimleri tek çatı altında toplamak, dost ve düşman devletlere karşı uygulanacak politikalar vs. vs. Bir diziyi izlerken analiz yeteneğimizi geri planda bırakmamamız gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.