Şimdi Ara

O adamlar ne yapıyordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adapazarı karasudayken akşam üstü yoldan yavaşça geçerken bişey farkettim...

Yolda duran arabaya yanında arkası dönük diğer arabadan tüple diğer arabaya gaz basıyorlardı.... benim aklıma CNG geldi hortum flnda kalındı kullandıkları...

Acaba o adamlar ne yapıyordu orda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

Adapazarı karasudayken akşam üstü yoldan yavaşça geçerken bişey farkettim...

Yolda duran arabaya yanında arkası dönük diğer arabadan tüple diğer arabaya gaz basıyorlardı.... benim aklıma CNG geldi hortum flnda kalındı kullandıkları...

merhabalar. CNG düşük basınç ile depolanan veya aktarılabilen bir yakıt değildir. 200-220 bar basınç ile sıkıştırılarak sıvılaşır ve ve depolanır. yani basit bir kompresörle bile dolum yapamazsınız.
  • Ozaman bu adamlar LPG yi bi şekilde dahamı ucuza alıyorlarda tüple basıyorlar depolarına.....
  • Bence kaçak yakıt ve vergisiz olarak daha ucuza getiriyorlardır.
  • çok mantıklı bence insanları buna teşfik ediyorlar çünkü... Herşeye zam zam bune arkadaş yaw kazındığımız 3 kuruş onuda elimizden söke söke alıyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

Adapazarı karasudayken akşam üstü yoldan yavaşça geçerken bişey farkettim...

merhabalar;
    O adamlardan birisinin tankında lpg bitmiş! Aracı benzin konumuna almış marşa basmış! ama o ne benzin almayıda birkaç senedir düşünmediği için araba gene çalışmamış ! ondan sonra Allahtan yanında cep telefonu varmış ödemeli olarak hemen emmoğluna telefon açmış durumu anlatmış, emmoğlu tamam demiş ben sana
    benzin alıp gelsem araban yıllardır benzin yüzü görmediği için gene çalışmayacak onun için ben sana Lpgci arkadaşımdan ödünç içinde gaz olan bir tanktan gaz basayım arabayı çalıştırıp gidip sana biraz gaz alayım sende evine sağsalim git demiş... yada gazı basan kişi emmoğlu değil yolda kalan o adamın lpg ustasıdır .olay bundan ibarettir İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Florya Otogaz -- 8 Şubat 2013; 23:34:27 >

• hmmm ozman hayırlı uğurlu olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Nasıl Böyle Oldu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.