Şimdi Ara

NZXT Anakart Pazarına Girdi [NZXT N7 Z370]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soğutma çözümleriyle bildiğimiz NZXT, anakart pazarına da adım attı.

İlk ürünü Intel çipsetli NZXT N7 Z370

Çoklu renk seçenekleriyle sunulacak

NZXT Anakart Pazarına Girdi [NZXT N7 Z370] NZXT Anakart Pazarına Girdi [NZXT N7 Z370]

NZXT Anakart Pazarına Girdi [NZXT N7 Z370] NZXT Anakart Pazarına Girdi [NZXT N7 Z370]

• NZXT genel kalite algısı yüksek, minimalistik tasarımlarıyla benim favori firmalarımdan birisi anakart işi bambaşka bir mecra umarım başarılı olurlar.
  • Anakart piyasası cidden çok haşin piyasadır.Büyük risk.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ne yiğitler yok oldu bu piyasadan

ABIT - EPOX
  • Tutmaz.

Aklı başında kimse uyduruk ECS anakarta asus, asrock, gigabyte üst seviye anakartları kadar para vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Ocak 2018; 20:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ne yiğitler yok oldu bu piyasadan

ABIT - EPOX

Sanırım anakartı ECS geliştiriyormuş.

• Tasarım çok kötü. Asusun tırnağı olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarım bence çok şık olmuş. Ryzenler için çıkartılırsa alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım güzeldir, kötüdür ona hiç girmeyip bir kenara koyuyorum. Ama kasaları hava almıyor, anakart yapmışlar, her tarafı kapalı soğutulması gereken VRM'lerin üstü bile kapalı. Bu adamların soğutma adına hiç bir şey umurlarında değil belli ki. VRM'ler kaç derece olacak merak ediyorum. Ayrıca şu anakart aynasını bütünleşik yapmak o kadar mı zor yav? Anakartın her tarafını kapatmışsın, arkası açık kalmış. Onu da kapat bari tam olsun. Bir de 24 pin girişi yatık yapsalar güzel olurmuş. Valla bilmiyorum, biraz temkinliyim bu anakartlar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.