Bildirim
NZXT Anakart Pazarına Girdi [NZXT N7 Z370]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
NZXT genel kalite algısı yüksek, minimalistik tasarımlarıyla benim favori firmalarımdan birisi anakart işi bambaşka bir mecra umarım başarılı olurlar. -
Anakart piyasası cidden çok haşin piyasadır.Büyük risk. -
Ne yiğitler yok oldu bu piyasadan
ABIT - EPOX -
Tutmaz.
Aklı başında kimse uyduruk ECS anakarta asus, asrock, gigabyte üst seviye anakartları kadar para vermez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Ocak 2018; 20:11:59 > -
-
Tasarım çok kötü. Asusun tırnağı olamaz. -
Tasarım bence çok şık olmuş. Ryzenler için çıkartılırsa alırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarım güzeldir, kötüdür ona hiç girmeyip bir kenara koyuyorum. Ama kasaları hava almıyor, anakart yapmışlar, her tarafı kapalı soğutulması gereken VRM'lerin üstü bile kapalı. Bu adamların soğutma adına hiç bir şey umurlarında değil belli ki. VRM'ler kaç derece olacak merak ediyorum. Ayrıca şu anakart aynasını bütünleşik yapmak o kadar mı zor yav? Anakartın her tarafını kapatmışsın, arkası açık kalmış. Onu da kapat bari tam olsun. Bir de 24 pin girişi yatık yapsalar güzel olurmuş. Valla bilmiyorum, biraz temkinliyim bu anakartlar için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X