Şimdi Ara

NxGn: Dünyanın en iyi 19 yaş altı genç yetenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 50. DIEGO LAINEZ
    Club America - Meksika - 9/7/2000 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Laines yalnızca 16 yaşında. O, Club America forması altında Copa MX'de ilk profesyonel maçına çıkarak yıldız futbolcu olma yolundaki ilk adımını attı. Diego Lainez'in en büyük hayali, idolü Messi gibi olabilmek.

    49. TAKEFUSA KUBO
    FC Tokyo - Japonya - 4/6/2001 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Japon Messi olarak bilinen Kubo, Barcelona'nın transfer yasağı aldığı dönem bu cezayı almasındaki nedenlerden biriydi. Şimdilerde FC Tokyo'da oynayan Kubo henüz 15 yaşında. Ancak sol ayağını nefis kullanan genç Japon, yeniden Barcelona'ya katılmak için sinyal veriyor.

    48. DUJON STERLING
    Chelsea - İngiltere - 24/10/1999 - Defans

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Ağırlıklı olarak defansın sağ bölgesinde oynayan Sterling, çabukluğu ve hızıyla biliniyor. Sağ açık pozisyonunda da rahatlıkla görev yapabilen Sterling, Chelsea akademisinde hızla geişirken ilerleyen süreçte Conte'nin onu A takıma çıkaracağı konuşuluyor.

    47. NIKLAS DORSCH
    Bayern Münih - Almanya - 15/1/1998 - Orta saha

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Toni Kroos'a benzer özellikler taşıyan Dorsch, Bayern Münih II takımında top koşturuyor. Taktiksel oyun zekası anlamında oldukça yetenekli olan Dorsch, Carlo Ancelotti tarafından da yakından takip ediliyor. Genç yıldız adayının yeni sezon öncesi Bayern Münih'in A takımına çıkacağı söylentileri de hızla yayılıyor.

    46. KELECHI NWAKALI
    MVV Maastricht - Nijerya - 5/6/1998 - Orta saha

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Bonservisi Arsenal'de bulunan Nijeryalı genç, Maastricht'te kiralık olarak top koşturuyor. Onun adı ilk olarak 2015 U-17 Dünya Kupası'nda duyuldu. Nijerya'nın o turnuvada kaptanlığını yapan ve ülkesinin kupayı kaldırmasında büyük bir pay sahibi olan Nwakali, top kontrolü ve duran topları kullanmada oldukça yetenekli.

    45. PIETRO PELLEGRI
    Genoa - İtalya - 17/3/2001 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Pellegri, Serie A'daki ilk maçına 15 yıl ve 280 günlükken çıktı. 22 Aralık 2016'da Torino'ya karşı oynanan maçta 88. dakikada oyuna giren genç oyuncu, Genoa formasını Serie A'da ilk o maçta giydi. Daha çok genç yaşta Manchester United'dan bir teklif alan ancak bunu reddeden Pellegri, eski tip merkez forvetlerden. Oynadığı kategoride her iki maçta bir gol ortalamasıyla oynayan Pellegri, Genoa formasıyla daha çok büyük işlere imza atacağa benziyor.

    44. DUSAN VLAHOVIC
    Partizan - Sırbistan - 28/1/2000 - Forvet

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Fiziğiyle ön plana çıkan genç Sırp golcü, 1.90'lık boyunu harika bir çeviklikle kullanıyor ve bu nedenle Zlatan Ibrahimovic'e benzetiliyor. Sırp ekiplerinden Partizan forması giyen Vlahovic için İtalyan ekibi Fiorentina'nın büyük bir teklif yapacağı konuşuluyor.

    43. MARCUS EDWARDS
    Tottenham - İngiltere - 3/12/1998 - Orta saha

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Tottenham Menajeri Pochettino, Edwards için, ''Onun özellikleri, bana genç bir Messi'yi hatırlatıyor'' ifadelerini kullanmıştı. Arjantinli teknik adamın çok güvendiği genç Edwards, çok yönlü bir orta saha oyuncusu olmasının yanı sıra bileklerinin çabukluğuyla da biliniyor. Tottenham rezerv takımında forma giyen Edwards, bu sezon Lig Kupası 3. Tur maçında Gillingham'a karşı A takım formasıyla 16 dakika sahada kalmıştı.

    42. JOSE GOMES
    Benfica - Portekiz - 8/4/1999 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Benfica, Jose Gomes ile birlikte yeni ve muhteşem bir golcü çıkaracağına inanıyor. Geçen yıl Avrupa U-17 Şampiyonası'nda adeta şov yapan Gomes, turnuvayı kazanan Portekiz U-17 takımında şampiyona boyunca 12 maça çıkıp 10 gol kaydetmişti. Bu sezon üç kez lig maçında forma giyen Gomes, Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçında da 8 dakika süre almış ve Benfica'nın Şampiyonlar Ligi tarihinde forma giyen en genç oyuncusu olmuştu.

    41. ANDREA PINAMONTI
    Inter - İtalya - 19/5/1999 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Bazı İngiliz takımları da onun peşindeydi ancak Inter elini çabuk tutup Pinamonti'yi kimselere kaptırmadı. İtalyan ekibi, 19 Mayıs'ta 18 yaşına girecek olan golcü oyuncuyla 5 yıllık yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor.

    40. ACHRAF HAKIMI
    Real Madrid - Fas - 4/11/1998 - Defans

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    Belki forma şansı bulamadı ama genç bek oyuncusu, Zinedine Zidane tarafından Ocak ayında yaşanan savunma krizi nedeniyle as takıma çıkarılmıştı. Şimdi o noktaya dönebilmek için biraz zamana ihtiyacı var. Uluslararası arenada da kendisini gösterdi. Madrid'de doğan, Faslı bir ailenin çocuğu olan Hakimi, Fas Milli Takımı'nın Ekim ayında Kanada ile oynadığı hazırlık maçında ilk kez milli oldu.

    39. BRAHIM DIAZ
    Manchester City - İspanya - 3/8/1999 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    2013 yılında Malaga'dan 350.000 € karşılığında transfer edilen Diaz, ilk olarak geçen yıl Eylül ayında as takımla ilk maçına çıkmıştı. Pep Guardiola'nın ondan kısa sürede etkilenmesinin sebebi ise belli. Diaz hem teknik kapasitesyle dikkat çekiyor, hem de sağ kanat ve 'sahte 9 numara' olarak oynayabiliyor.

    38. LEANDRINHO
    Napoli - Brezilya - 11/10/1998 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    2015'te düzenlenen U-17 Güney Amerika Şampiyonası'nda ön plana çıkan Leandrinho için İtalyan ekibi Udinese büyük bir çaba sarf etmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Bir başka İtalyan takımı Napoli, Leandrinho için 600 bin Euro ödedi ve oyuncuyu transfer etti. Napoli Başkanı Laurentis, ondan çok şey bekliyor.

    37. ANGEL GOMES
    Manchester United - İngiltere - 31/8/2000 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★★
    Manchester United altyapısının son harikası olarak lanse edilen Gomes, Londra doğumlu ve İngilter U-17 Milli Takımı'nın formasını giyiyor ama eski bir futbolcu olan babası Gil'den Portekiz kökenleri taşıyor. Sıradışı yeteneklere sahip olan Gomes, Brezilyalı efsane Ronaldinho'yu andırıyor. Manchester United cephesi ise onun en az kuzeni Nani kadar etki yapmasını bekliyor!

    36. JOAQUIN ARDAIZ
    Danubio - Uruguay - 11/1/1999 - Forvet

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★
    Edinson Cavani ve Luis Suarez'den sonra Ardaiz geliyor... Uruguay'ı Güney Amerika U-20 Şampiyonas'nda zafere yaşıyan isimlerin başında gelen Ardaiz'i şimdiden Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarına girmiş durumda.

    35. RUI PEDRO
    Porto - Portekiz - 23/3/1998 - Forvet

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★
    Andre Silva'nın ardından yine bir Porto klasiği geliyor. Ligde çıktığı ilk maçta rakip fileleri havalandıran Rui Pedro, ceza sahası içinde adete bir tilki gibi. Bunun dışında tipik 9 numara özelliklerinin yanısıra yardımcı forvet olarak da görev alabiliyor.

    34. IANIS HAGI
    Fiorentina - Romanya - 22/10/1998 - Orta saha

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Rumen efsane Gheorghe Hagi'nin oğlu, babasının vizyonuna sahip bir yetenek. Geçen yaz Fiorentina'nın 2.000.000 € karşılığında kadrosuna kattığı Ianis'in teknik kapasitesini hocası Paulo Sousa her fırsatta överken, babası ise 18 yaşındaki yıldız adaynı "ideal bir modern 10 numara" olarak nitelendiriyor

    33. LINCOLN
    Gremio - Brezilya - 7/11/1998 - Orta saha

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Luiz Felipe Scolari yönetiminde henüz 16 yaşındayken ilk maçına çıkan ve 10 numara pozisyonunda görev alan orta saha oyuncusu, her geçen gün dikkatleri daha da üzerine çekmeye devam ediyor. Lincoln hızı, dripling yetenekleri ve yaratıcılığıyla ön plana çıkıyor ancak potansiyelinin tamamını yansıtabilmesi için daha zamana ihtiyacı var.

    32. ISMAILA SARR
    Metz - Senegal - 25/2/1998 - Forvet

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★
    İdolü olarak gördüğü Sadio Mane ile Sarr'ın arasındaki tek ortak nokta Dakar'daki Academie Generation Foot'tan yetişmiş olmaları değil. Sarr da en az Mane kadar müthiş bir hıza sahip. Her iki kanatta da oynayabiliyor. Aynı zamanda bu yılki Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyen en genç oyuncu oldu.

    31. CARLES ALENA
    Barcelona - Spain - 5/1/1998 - Orta saha

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    La Masia'dan son yıllarda öncekine göre artık pek de göze batan isimler çıkmadı ama Carles Alena bu sessizliği bozacak gibi. İspanya Kral Kupası'nda Hercules ile oynanan maçta ilk maçına çıkan ve bir gole imza atan Alena, oyun stiliyle Deco ve Andres Iniesta'yı andırıyor.

    30. TOMAS CONECHNY

    San Lorenzo - Arjantin - 30/3/1998 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    U-20 Güney Amerika Şampiyonası'nda mücadele eden Arjantin'de birçok oyuncu hayal kııklığı yarattı ancak Conechny o isimlerden biri değildi. 2014'te Liverpool'la deneme antrenmanlarına çıkan genç yetenek, otel odasında takım arkadaşıyla PlayStation oynarken camdan düştüğü için U-17 Güney Amerika Şampiyonası finalini kaçırmıştı. Bu talihsiz oyuncuyu yakın zamanda Avrupa'da görebiliriz!

    29. MATTHIJS DE LIGT

    Ajax - Hollanda - 12/8/1999 - Savunma

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★
    Henüz 17 yaşında olabilir ancak Ajax'ın Kopenhag'la oynadığı Avrupa Ligi maçlarında sahaya koyduğu performansla tecrübeli bir stoperi andırdı. Kendine Jaap Stam'ı örnek alan genç oyuncu, oyun tarzı olarak daha ziyade Stefan de Vrij'a benziyor. Pozisyon bilgisi, sezgileri ve soğukkanlılığı sayesinde o da bir gün Serie A'da oynayabilir.

    28. NICOLAS SCHIAPPACASSE

    Atletico Madrid - Uruguay- 12/1/1999 - Forvet

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★ Potansiyel ★★★★
    Diego Simeone'nin bu genç golcüyü transfer etmek için River Plate'e 1.5 milyon avro ödemesi, ona ne kadar güvendiğini ortaya koyuyor. Hareketli, patlayıcı ve iki ayağını da kullanabilen Schiappacasse, kanatlarda da görev yapabilen potansiyelli bir yetenek.

    27. LORENZO CALLEGARI

    PSG - Fransa - 27/2/1998 - Orta saha

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    PSG, İtalyan bir ailenin çocuğu olarak Fransa'da dünyaya gelen ve devre arasında Genoa'ya transferi son anda yatan bu yetenekli oyun kurucudan çok şey bekliyor. A takımda sadece 3 dakika oynayabilen Callegari, kendine İtalyan orta saha Marco Verratti'yi örnek alıyor ve oyun tarzı olarak takım arkadaşına bir hayli benziyor.

    26. YANN KARAMOH

    Caen - Fransa - 8/7/1998 - Forvet

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★
    Ligue 1'in bu sezon parlattığı en önemli isimlerden olan Karamoh, bu yaz transfer döneminin en fazla rağbet görecek oyuncularından biri olabilir. Fildişi Sahili'nde dünyaya gelen ancak Paris'te büyüyen Karamoh, merkezde ve kanatlarda görev yapabilmesinin yanı sıra, fiziksel ve teknik özellikleriyle M'Baye Niang'a benzetiliyor.

    25. JONATHAN IKONE

    Montpellier - Fransa - 2/5/1998 - Orta saha

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    PSG'nin onu satmak yerine kiralaması, gelecek adına ne kadar güvendiğini ortaya koyuyor. Başkent ekibinin Kingsley Coman'da yaptığı hatayı yapmak istememesi gayet doğal. Unai Emery'nin A takımda verdiği şansları iyi değerlendiren yetenekli oyuncu, top tekniği ve oyun görüşü sayesinde parlak bir gelecek vadediyor.

    24. EZEQUIEL BARCO

    Independiente - Arjantin - 29/3/1999 - Orta saha

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Barco, U-20 Güney Amerika Şampiyonası'nda beklenen performansı gösteremedi ancak bu yaşta istikrar sorunu yaşaması gayet doğal. Portekiz devi Benfica, Arjantin'in yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösterilen orta saha oyuncusunu transfer etmek için şimdiden girişimlere başladı. Barco'nun dripling yeteneğini, özellikle bu yaz Güney Kore'de düzenlenecek U-20 Dünya Kupası'nda parlayabilirse yakında Avrupa'da izleyeceğiz.

    23. TRENT ALEXANDER-ARNOLD

    Liverpool - İngiltere - 7/10/1998 - Savunma

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Bu sezon genç sağ beke A takımda şans vermeye başlayan Jürgen Klopp, onu Nathaniel Clyne'ın yedeği yapmaktan kaçınmadı. İlk Premier Lig maçında Manchester United deplasmanında ilk 11 başlatması, ona ne kadar güvendiğini gösteriyor. Kendine Steven Gerrard'ı örnek alan Alexander-Arnold, orta sahada da görev alabiliyor.

    22. MOUSSA DIABY

    PSG - Fransa - 7/7/1999 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★★
    PSG altyapısındaki en iyi oyuncuya verilen Titi d'Or ödülünün 2016'daki sahibi olan Diaby, sağ kanatta görev yapan ve içeri kat edip sol ayağıyla harkalar yaratabilen bir forvet. Genç oyuncu, şimdiden Juventus ve Manchester City'nin transfer radarına girdi ancak PSG, bu yeteneği A takıma çıkarmadan bırakmak istemiyor.

    21. JUSTIN KLUIVERT
    Ajax - Hollanda - 5/5/1999 - Forvet

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    17 yaşındaki oyuncu, futbola Ajax'ta başlayan babası Patrick'e fazlasıyla benziyor olsa da tamamen farklı bir forvet. Merkezde oynadığı gibi kanatlarda da görev yapabiliyor ve özellikle sağ kanatta süratiyle rakiplere zor anlar yaşatıyor. Babasının son golünden tam 10 sene 1 gün sonra profesyonel kariyerinin ilk golünü atan Justin, son vuruşlarda etkili olduğunu da gösterdi.

    20. BEN WOODBURN

    Liverpool - Galler - 15/10/1999 - Orta Saha

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Henüz sadece 17 yaşında ama bir dönemlerin gol avcısı Michael Owen'ın rekorunu Kasım ayında Lig Kupası'nda Lees'e karşı attığı golle kırdı ve Liverpool tarihinin en genç gol atan oyuncusu oldu. Nottingham kökenli oyuncu Kırmızıların patronu Jürgen Klopp tarafından dikkatlice yönetiliyor ama Woodburn, Galler formasıyla ilk kez geçtiğimiz ay sahne aldı bile...

    19. MOISE KEAN

    Juventus - İtalya - 28/2/2000 - Forvet

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Juventus, Marchisio'dan sonra gerçek anlamda bir Dünya çapında oyuncu yetiştiremedi ama 17 yaşındaki genç yıldız, bu talepleri karşılayabilecek bir isim. Güçlü, hızlı ve yetenekli... Kean oynadığı futbolla zaten yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir futbolcuymuş edasında... Sadece bir tane olumsuz gözüken bir yanı var. O da oyuncunun menajerinin Mino Raiola olması...

    18. VINCENT THILL

    Metz - Lüksemburg - 4/2/2000 - Ofansif Orta Saha

    Deneyim ★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Henüz 17 yaşında olan Thill, Lüksemburg'un yetiştirdiği en iyi futbolcu! Doğrusunu söylemek gerekirse kendisi klasik 10 numaralardan çok farklı bir görüntüde... Thill, Juventus, Real Madrid ve Bayern Münih'in 2000 yılında doğan bir oyuncu için transfer yarışına girdikleri ilk isim olabilir. Lüksemburglu genç yetenek kısa süre içinde Avrupa'nın beş büyük liginde sahneye çıkabilir.

    17. REECE OXFORD

    Reading - İngiltere - 16/12/1998 - Stoper

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Rio Ferdinand ile kıyaslanması kaçınılmaz bir isim. Temmuz 2015'te Avrupa Ligi'nde West Ham formasıyla şimdiye kadarki en genç forma giyen defans oyuncusu olan Reece, o maçtaki baskıyı tam anlamıyla kaldıramadı. Şu anda Reading'e kiralandı. Arsenal ve Manchester City, 2021'e kadar kulübüyle kontratı olan Oxford'u sözleşmesini uzatmadan kapmak için sırada bekliyor.

    16. SERGIO DIAZ

    Real Madrid - Paraguay - 5/3/1998 - Forvet

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★★
    Roma da onu istiyordu fakat Real Madrid Diaz'ı kaptı. 5 milyon euro karşılığında Real'e transfer olan Sergio Diaz, oyun tarzıyla ve patlayıcı bir forvet olması sebebiyle Manchester City'de forma giyen Sergio Agüero'nun bir benzeri. Gelişim Ligi'nde yarı finale yürüyen Real Madrid takımına verdiği 4 gol 4 asistlik katkı ile zaten bu sözleri hak ediyor.

    15. RYAN SESSEGNON

    Fulham - İngiltere - 18/5/2000 - Sol Bek

    Deneyim ★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★★
    16 yaşındaki hızlı kanat oyuncusunun neden yeni Bale olarak anıldığını anlamak çok kolay. Sessegnon henüz Galli yıldız kadar güçlü bir kanat oyuncusu değil ama onda olan potansiyel nefes kesici bir şekilde besbelli ortada! Fulham'ın ondan en büyük beklentisi ise; Premier Lig takımları tarafından gıptayla bakılan ve istenen bir oyuncu haline dönüşmesi...

    14. KAI HAVERTZ

    Bayer Leverkusen - Almanya - 11/6/1999 - Orta Saha

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Atletico Madrid ile oynanan maçı kaçırmasının sebebi okulda gireceği bir sınavdı. Ofansif orta saha olan Havertz kanatta da oynayabiliyor. 17 yaşında olan ve küçük bir figür olarak gözüken Alman yıldız, yeteneği ve asistleriyle çoktan Mesut Özil'in bir küçük modeli olarak anılmaya ve konuşulmaya başlandı bile...

    13. TOM DAVIES

    Everton - İngiltere - 30/6/1998 - Orta Saha Merkez

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★
    Everton'ın eski orta sahası Alan Whittle'ın yeğeni olarak kaderi belki de baştan itibaren Goodison Park'ta arz-ı endam etmek. 18 yaşında iki ceza sahası arasını doldurmasını bilen orta sahanın ne yeteneğinin büyüklüğünden ne de kişiliğinin olgunluğundan kimsenin şüphesi yok. İngiltere U19 takımının kaptanlığını yapan Davies şimdiden Everton'ın ilk 11'ini zorluyor.

    12. JOSIP BREKALO

    Stuttgart - Hırvatistan - 23/6/1998 - Orta Saha Sol

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★
    Bir şimşek edasında hıze sahip kanat oyuncusu, bire birde de inanılmaz yetenekli... Wolfsburg'un oyuncusu olan Brekalo, gelişimine devam etmesi için Stuttgart'a kiralık olarak gönderildi ancak 6 milyon euro'ya Dinamo Zagreb'den Wolfsburg'a gelen genç yıldız, ilerleyen yıllarda Volkswagen Arena'da bir geleceğe sahip olacak gibi gözüküyor.

    11. DAYOT UPAMECANO
    RB Leipzig - Fransa - 27/10/1998 - Defans

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★
    Valenciennes alt yapısının büyük bir heyecan yaşamasına sebep olan Upamecano, güçlü ve aynı zamanda yetenekli bir savunmacı. Hem Barcelona hem de Juventus 18 yaşındaki Fransızla ilgileniyor. Upamecano, kış transfer döneminde yaklaşık 10 milyon euro'ya Lezipzig'in yolunu tuttu.

    10. TIMOTHY FOSU-MENSAH
    Manchester United - Hollanda - 27/10/1998 - Defans

    Deneyim ★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★
    Jose Mourinho'nun genç oyunculara güvenmekten imtina etmesini ele alırsak, Ajax altyapısından yetişen Fosu-Mensah'ın Man United'da az süre bulmasını şaşırtıcı görmeyiz. Yine de, Hollanda U-21 takımının yıldızı olan Fosu-Mensah'ın en heyecan verici yeteneklerden biri olduğu tartışılmaz.

    9. MARTIN ODEGAARD
    Heerenveen - Norveç - 17/12/1998 - Orta Saha

    Deneyim ★★★★ Mevcut Değer ★★★ Potansiyel ★★★★★
    Henüz 16 yaşında Real Madrid'e transfer olduğunda insanlar beklentilerini biraz abarttılar. Şimdi Santiago Bernabeu'dan uzakta biraz daha rahat, kendini geliştirmeye çalışıyor. Ocak ayında Heerenveen'e kiralanan solak orta saha oyuncusu, Hollanda'da kendini göstermeye başladı. Real Madrid de 3 milyon avro ödediği Odegaard'ın bu gelişimini yakından takip ediyor.

    8. FELIX PASSLACK
    Borussia Dortmund - Almanya - 29/5/1998 - Defans

    Deneyim ★★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★
    2015-16 sezonunda Thomas Tuchel tarafından bir anda ilk 11'de kullanılan bek oyuncusu, neden Avrupa'nın en potansiyelli yıldız adaylarından biri olduğunu kanıtlamış durumda. Kariyerine orta saha oyuncusu olarak başlayan ve hatta küçük yaşlarda 10 numara oynayan Passlack, artık sağ bek oynasa da diğer ayağını da kullanabildiği için solda da görev alabiliyor. Almanlar yeni bir Philipp Lahm'a sahip olduklarını düşünmekte haklılar.

    7. MALANG SARR
    Nice - Fransa - 23/1/1999 - Defans

    Deneyim ★★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Profesyonel kariyerine etkileyici bir başlangıç yapan 18 yaşındaki oyuncu şu sıralar pek formda değil fakat kimsenin onun potansiyelinden şüphesi yok. Lille, Sarr'ın değerinin farkında çünkü çok genç bir oyuncu olmasına rağmen serbest kalma bedeli 50 milyon avro olarak belirlendi. Etkileyici fiziği ve topla oynama yetenekleriyle şu sıralar Barcelona'da forma giyen Samuel Umtiti'ye benzetiliyor ve Katalan devinin ilgisini çekmeye başladı bile.

    6. MANUEL LOCATELLI

    AC Milan - İtalya - 8/1/1998 - Orta Saha

    Deneyim ★★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Milan Başkanı Silvio Berlusconi, Şubat ayında "Onda yeni Pirlo'yu görüyorum!" demişti. Locatelli henüz o seviyede değil ama şunuj gösterdi ki, 19 yaşındaki oyuncu saha vizyonu, pozisyon bilgisi ve şutuyla Milan orta sahasının en önemli isimlerinden biri olabilecek potansiyele sahip.

    5. ALEXANDER ISAK
    Borussia Dortmund - İsveç - 21/9/1999 - Forvet

    Deneyim ★★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Real Madrid, İsveç tarihinin en genç golcüsünü transfer etmek için elinden geleni yaptı ama onu kapan Borussia Dortmund oldu. Eylül ayında 17 yaşına giren bir oyuncu için 10 milyon avro vermeye razı oldular. Zlatan Ibrahimovic'e benzetilen Isak'ın top sürme yetenekleri, yeni takım arkadaşı Pierre-Emerick Aubameyang'ı daha çok andırıyor.

    4. ALBAN LAFONT
    Toulouse - Fransa - 23/1/1999 - Kaleci

    Deneyim ★★★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Ligue 1 tarihinin en genç kalecisi. 18 yaşında olmasına rağmen şimdiden Toulouse formasıyla 50'nin üzerinde maça çıktı. Labont, Fransa'nın Gigi Donarumma'ya yanıtı gibi değerlendirilebilir. Kedi gibi refleksleri ve harikulade top kontolü ile birçok Premier Lig kulübünün transfer listesine girdi bile.

    3. CHRISTIAN PULISIC
    Borussia Dortmund - ABD - 18/9/1998 - Kanat Oyuncusu

    Deneyim ★★★★★ Mevcut Değer ★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Hırvat asıllı Amerikalı oyuncu 2015'te Dortmund tarafından keşfedildi. Geçen sezonun Mayıs ayında ise 17 yıl 253 gün ile, ABD formasıyla gol atan en genç oyuncu oldu. Benfica karşısında gösterdiği müthiş performansla Şampiyonlar Ligi hesabını da açan Pulisic'in ABD'nin yetiştirdiği ilk büyük futbol yıldızı olacağına dair umutlar çok yüksek.

    2. KYLIAN MBAPPE
    Monaco - Fransa - 20/12/1998 - Forvet

    Deneyim ★★★★★ Mevcut Değer ★★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Monaco'nun en yeni üretiminin dünya futbolunda oluşturduğu heyecan kontrolden çıkmak üzere ve bu durum, Mbappe'nin Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koydukları düşünüldüğünde hiç de şaşırtıcı değil. Mbappe, uzun süredir devam eden Thierry Henry benzetmelerinin hakkını son 10 maçta attığı 12 golle veriyor.

    1. GIANLUIGI DONNARUMMA
    AC Milan - İtalya - 25/2/1999 - Kaleci

    Deneyim ★★★★★ Mevcut Değer ★★★★★ Potansiyel ★★★★★
    Geleceğin 1 numarası - aynı zamanda NxGn'in de 1 numarası. 'Yeni Gianluigi Buffon' İtalya ile ilk maçına çıktığında henüz 17 yaşındaydı - yani Buffon'dan bile daha gençti. Son iki yıldır Milan'ın kalesini korumakla görevli ve adını kulüp tarihine yazdırıyor. Buffon'un fiziksel özellikleri ve yetenekleri, Manuel Neuer'in süpürücülüğüyle bütünleşmiş ve ortaya Donnarumma çıkmış. (Goal)







  • MOR yoksa bakmam bile listeye (!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre Morbalon'u koymamışlar bile
  • Emre Mor 97'li

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mensah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 22 Mart 2017; 19:26:45 >
  • donarummayı hiç izlemedim abi çok mu yetenekli çocuk her yerde bahsediliyor
  • fm sağolsun fmde de olsa keşfettiğin oyuncunun gerçekte parlaması çok güzel
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Çok iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haginin oğlunu izlemek isterim. Merak ettiğim birde KLuivert oglu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leandrinho'yu ilerde Arsenal Tottenham gibi takımlarda görebiliriz ama şu anki sistemleri kalırsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passlack

    Isak

    Pulisic

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listede yine İngiliz çok. Ama iş realiteye gelince yoklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane bile yerli messi yok ne biçim liste bu
  • Fm ciler Lincoln e yorum yapmamış hayret.

    Baya yetenekli bir çocuk Gremio daki Lincoln.10 numara arayan takımlara ilaç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    donarummayı hiç izlemedim abi çok mu yetenekli çocuk her yerde bahsediliyor

    Milan maçlarının özeti izlesen yeter. 5 dakikalık özetin minimum 3 dakikası Donnarumma'nın kurtarışlarıyla geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan yok çöp liste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozzy yok Muhammed Demirci yok Cenk yok bu ne lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi çoktaaan planlamalar içine alınmış,eğitim süreçleri takip edilen,bilinen oyuncular.Bizim kulüpler bırakın başka takımlardaki gençleri keşfetmeyi kendi altyapısındaki çocuktan haberi yok.Kimsenin umrunda da değiller zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.