Şimdi Ara

nvme ssd önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakartım msi z97 gaming 9 ack ve m2 ssd almak istiyorum. Z97 olduğu için dönüştürücü ile beraber almak istiyorum. sizce nasıl bir ssd almalıyım? sanırım anakart gen2 diye biliyorum. ayrıca dönüştürücü de tavsiye ederseniz sevinirim. bayağı bir araştırdım ama gerçekten çok kararsız kaldım, yardımlarınızı rica ediyorum.

i7 4790K / G.skill 2*8GB Dual Kit 1600MHZ CL9 / MSI Z97 Gaming 9 ACK / MSI GTX980 TwinFrozr / Samsung 850 Evo 250GB / 1TB WD Caviar Blue / PSU Corsair HX750i / Corsair Graphite 780T Arctic White Full Tower / Corsair H110 Liquid Cooler / BenQ XL2420Z 144hz / Razer Blackwidow Chroma / Razer Deathadder Elite / Razer Goliathus Large Speed Edition
  • anakartinizin uzerinde m.2 yuvasi nvme degilmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt

z97 chipset olduğu için default olarak nvme desteği yok ama bios son sürümüne güncellemiştim önceden. anakart özelliklerinde slot için gen2 ibaresi var.

i7 4790K / G.skill 2*8GB Dual Kit 1600MHZ CL9 / MSI Z97 Gaming 9 ACK / MSI GTX980 TwinFrozr / Samsung 850 Evo 250GB / 1TB WD Caviar Blue / PSU Corsair HX750i / Corsair Graphite 780T Arctic White Full Tower / Corsair H110 Liquid Cooler / BenQ XL2420Z 144hz / Razer Blackwidow Chroma / Razer Deathadder Elite / Razer Goliathus Large Speed Edition
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    8 ay önce açıldı
    nvme ssd görünmüyor.
    geçen hafta açıldı
    Harici ssd önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.