Merhabalar arkadaşlar ilk önce şu sorunun ilk nasıl çıktığı ve olayların nasıl geliştiriğinden bahsetcem günlerdir çözemedim bir yardımınızı bekliyorum kafayı sıyırmak üzereyim. Gece 2 civarı CS:GO oynuyordum altında fanı son ayarda ve ekstra Turbo fanı çalışmaktaydır birden ekranım dondu kaldı 5dk falan hiçbir tepki vermedi sonra alt F4 yaptım herhangi bir değişiklik olmadı CTRL alt del yaptım yine kapanmadı en son çare kapatma tşuna basılı tuttum ve kapandı tekrardan açayım dedim ve ilk altığım hata şu oldu: C:/Windows/System32/logfiles/Srt/SrtTRail.txt başlangıç onarmayı denedim olmadı CMD ekranını açtım ve sorunu kendim internetten bakarak çözmeye çalıştım olmadı bir sürü kod yazdım fayda etmedi son çare Windows sitesinden orinal Windows indirdim ve formatladım ardından driverları kurmaya başladım ve GTX 1050'nin ekran kartına gelince şak bir mavi ekran nvlddmkm.sysp üstündede PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA yazıyordu birçok yöntemi yolu denedim hiçbiri olmadı ve son çare buraya konu açıyorum sistem özelliklerimi aşağıda belittim ve dump dosyalarını ekledim yardımlarınızı bekliyorum Minidump dosyaları Casper Excalibur G850. Windows 10 Home Single 21H1 64 Bit. i7 7700HQ 2.8GHz 2.1 GHz. 16 GB RAM. 120GB SSD. 1TB HDD.vvvvvvvvvv |
Bildirim