Şimdi Ara

Nvidia Windows 7 Ekran Kartı Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
27.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vista olan sony vaio fz31m bilgisayarıma windows 7 kurdum fakat ekran kartını(GeForce 8400M GT GPU) windows 7 otomatik STANDART VGA GRAFİK BAĞDAŞTIRICI olarak yüklüyor nvidia'nın sitesinden 8400'ün windows 7 drıverını indirdim fakat windows kendi standart vga olarak yüklediği için ekran kartımı görmüyor.. Yüklemeye çalıştığımda "mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulunamadı" uyarısı geliyor.. bu sorunu nasıl halledebilirim.. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 4 Ocak 2010; 19:48:57 >

• bende başka laptop ada kurdum windows 7 ondada 7400 go vardı onda yukledi... sorun windows 7 benim ekran kartımı otomatik oalrak yukluyor standart vga olarak ama 7400 go da bu sorun yoktu..
    İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Notebook un kendi sitesinden indir.

bir nvidiacı olarak bu kadar mı yardımcı oluyorsun arkadaşa

http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html burdaki sürücüyü indir setup dan kur.hata verdiği takdirde alttaki ikinci yolu dene

Bilgisayarım sağ tık +özellikler
    Aygıt yöneticisi
    Görüntü bağdaştırıcıları
    aygıtı seç sağtık sürücü güncelleştir yap
    sürücü yazılımı için bilgisayarıma ara
    Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    Disketi var
    Gözat
    C:/NVIDIA/Win7/195.62/English/nv_dsp(burdaki klasör indirdiğin sürücüyü daha önceden açıtığın klasör olacak.)

Tamam
    Buradan 8400mgt yi seç
    İleri
    Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Ocak 2010; 21:38:06 >

• Bende Windows 7 ye geçiş ile bir çok kez bu sorunla karşılaştım Nvidianın sitesinde Device tanıma sistemi bulmuyor yada bulduğu driver download edip kurduktan sonra tanımıyor . En basit yolu El ile İnf dosyasını gösterip oradan sisteminizdeki kartı secip yüklemek olucaktır. (bu çok stabil çalıştığı söylenemez bazı uygulamalarda sorun çıkartabiliyor ) ama başkada şuan için çözüm yolu yok.
  • yukarda linkini verdiğim laptoplar için yazılmış en son nvidia driveridır.normal şartlarda setupdan kurulur.hata verirse ikinci yolla kesin kurulur.driveri indirirken 32 bit 64 bit seçeneğine dikkat ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Ocak 2010; 21:13:10 >
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sulo son noktayı koymuş ek bişey demiycez

With Donanımhaber since 2005
  • biz bazıları gibi ati-nvidia ayırmayız.bütün kartlarda sorun çıkar önemli olan çözüm yollarını bulmaktır

sana tavsiyem driver cleaner gibi bir programla eskisini temizleyip öyle yükle. driverı da nvidia yerine notebookun kendi sitesinden indir

Orijinalden alıntı: sulo61gun

quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Notebook un kendi sitesinden indir.

bir nvidiacı olarak bu kadar mı yardımcı oluyorsun arkadaşa

http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html burdaki sürücüyü indir setup dan kur.hata verdiği takdirde alttaki ikinci yolu dene

Bilgisayarım sağ tık +özellikler
    Aygıt yöneticisi
    Görüntü bağdaştırıcıları
    aygıtı seç sağtık sürücü güncelleştir yap
    sürücü yazılımı için bilgisayarıma ara
    Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    Disketi var
    Gözat
    C:/NVIDIA/Win7/195.62/English/nv_dsp(burdaki klasör indirdiğin sürücüyü daha önceden açıtığın klasör olacak.)

Tamam
    Buradan 8400mgt yi seç
    İleri
    Evet

sulo61gun teşekkürler 195.62 de olmadıda 195.81 versiyonu çıkmış onla yaptım oldu ilgin için tekrar teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 4 Ocak 2010; 21:44:04 >

• @hobar
    notebookun sitesindekiler genelde çok eski olur yani oyunlarda daha düşük fps ler verecektir.ben de notbookumda şuanda 195.62 nolu sürücüyü kullanıyorum ve mennunum da.
    okhttp://www.laptopvideo2go.com/drivers burda var yalnız beta o ona göre(gerçi sitede ters yazmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 4 Ocak 2010; 21:53:14 >

http://www.laptopvideo2go.com/drivers/win7x32/195.81
  • WGN-AR620E vaio laptopum var win7 yükledim ama nvidia geforce 8400m gt yi yükleyemiyorum yazılanların hepsini yaptım gene olmuyor gene olmuyor görüntü bağdaştırıcısında VGA olarak gözüküyor. darlandım nasıl çözecem biri yardım etsin
  • arkadaşlar bende bir arkadaşımın sony vaio vgn-fz31e model laptopuna win 7 yükledim ekran kartı nvidia 8400m gt ve win 7 kartı vga standart adaptor olarak görüyordu nvidia nın vede sony nin sitelerinden belki 10 farklı driver kurulum paketi indirdim ama bir türlü çözüm olmadı. ancak altta vereceğim linkteki driver paketini indirip kurunca sorunum tamamen çözüldü. ekran kartını tanıtamamış arkadaşlara kesin çözüm.... ben denedim % 100 çalışıyor

ftp://ftp.vaio-link.com/pub/VAIO/Updates/EP0000185336.exe

umarım işinizi görür...
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.