Şimdi Ara

Nvidia Windows 7 Ekran Kartı Sorunu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
27.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar yardım edın wın 7 kurdum nvidia 8400 m gt ekran kartımı vga olarak goruyor ve onlarca driver yuklememe ragmen olmuyo kafayı yemek uzereyım bılen bırısı var mı nasıl tanıtcam su drıverını bu kartın kartın kendı sıtesınden modelını fılan gırıp ındırdıgım drıverı bıle kbl etmıo bırısı yardım etsın
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede var.Nasıl çözebiliriz.Yukarıdaki önerileri gerçekleştirdim.ama yinede olmadı.Ne yapmam gerekiyor acaba? Bir bilgisi olan varmı bu konu hakkında.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Orijinalden alıntı: demirhan61

WGN-AR620E vaio laptopum var win7 yükledim ama nvidia geforce 8400m gt yi yükleyemiyorum yazılanların hepsini yaptım gene olmuyor gene olmuyor görüntü bağdaştırıcısında VGA olarak gözüküyor. darlandım nasıl çözecem biri yardım etsin

slm burdaki sürücü şini görür ben de de vgn-fz31m model vaio var oda 8400m gt kullanıyor birsürü win 7 sürücü denedim olmadı ama bu driver oldu inşallah işini görür site rap.....hare kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yazarlarsa böyle vga 8xxx problemi olan arkadaşlara rehber olur

http://rapidshare.com/files/456765879/nvidia_8400m_driver.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIABLO_ -- 10 Nisan 2011; 17:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

Notebook un kendi sitesinden indir.

bir nvidiacı olarak bu kadar mı yardımcı oluyorsun arkadaşa

http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html burdaki sürücüyü indir setup dan kur.hata verdiği takdirde alttaki ikinci yolu dene

Bilgisayarım sağ tık +özellikler
    Aygıt yöneticisi
    Görüntü bağdaştırıcıları
    aygıtı seç sağtık sürücü güncelleştir yap
    sürücü yazılımı için bilgisayarıma ara
    Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    Disketi var
    Gözat
    C:/NVIDIA/Win7/195.62/English/nv_dsp(burdaki klasör indirdiğin sürücüyü daha önceden açıtığın klasör olacak.)

Tamam
    Buradan 8400mgt yi seç
    İleri
    Evet

işime yaradı saol sınırsız gitmen kötü olmuş

• sulo61gun kardeşim çok sağol sayende kafayı yemekten kurtuldum :D
  • hocam bende tümünü denedim olmadı , fz11m cihazım var denemediğim sürücü kalmadı sony destek için msj attım sony destek ekibi bi link verdi oda olmadı sonra sahibinden de 76418449 nolu ilanın sahibine gidip yaptırdım 20 tl verdim oldu ama ekran kartı 128 mb oldu xp de 256 mb görüyodum ama hala aynı oyunları rahatlıkla oynuyorum..
  • herkese iyi günler...Bende sony vaio vgn fz21 m model bilgisayar var...Ekran kartını standart vga olarak görüyor , halbuki bende nvidia 8400m gt gpu ekran kartı var...Sebebini bulamadım...Driver indirdiğimde ise nvidia uyumlu donanım yok diyor...Yardımcı olabilir misiniz ? Herkese teşekkürler...

quote:

http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html burdaki sürücüyü indir setup dan kur.hata verdiği takdirde alttaki ikinci yolu dene

Aygıt yöneticisi
    Görüntü bağdaştırıcıları
    Disketi var
    Gözat
    C:/NVIDIA/Win7/195.62/English/nv_dsp(burdaki klasör indirdiğin sürücüyü daha önceden açıtığın klasör olacak.)

Tamam
    Buradan 8400mgt yi seç
    İleri
    Evet

gözat dediğimde nvidia dosyasını göremedim

• konu 2 yıllık

İntel Core İ7 930 // Sapphire HD 7850 OC Edition
    // Gigabyte X58A - UD3R // Cooler Master HAF 912 // Kingston DRR3 1333 Mhz 2x2 GB Ram
  • quote:

quote:

Aygıt yöneticisi
    Görüntü bağdaştırıcıları
    Disketi var
    Gözat

Tamam
    Buradan 8400mgt yi seç
    İleri
    Evet

Kardeşim windows vista içinde bilgi verirmisin, Ben C:/NVIDIA ya kadar geldim ama gerisi farklı bende yardımcı olursan sevinirim.

• aynı problem bende de var win 8 de sony vaio vgn-z5330n laptop ekran kartı nvidia gf 9300 her seyı yaptım vista ya dondum olmadı 7 ye dondum olmadı cıldıracagım yardım edebılecek varsa cok sevınırım sımdıden tesekkurler
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.