Bildirim
Nvidia WDM baslatılamıyor (RESIM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Anakartın onboard ses kartı sürücülerinden biri eksik yüklenmiş. Sarı ünlem işareti olanı anakart driver cdsi ile güncelleştirmeyi deneyebilirsin. Eğer olmazsa bütün ses sürücülerini kaldırıp tekrar tanıtabilirsin. Kolay gelsin.
EDİT : Pardon ya. Resmi kendi bilgisayarıma kaydedip yeniden baktığımda farkettim. Tam emin değilim ama sorun ses kartı sürücülerinden değil. Tv kartı sürücülerinden kaynaklanıyor. Yukarıda bahsettiğimi tv kartının driver cdsi ile yapman gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendiss -- 23 Ocak 2007; 18:08:21 > -
Forum da bir arkadaş sağolsun bana vermişti bende çok debelendim eve gidince size atabilirim.
-
Teşekkrler beyler, mendiss ve prokizya. Tv kartı driver simdi indirdm bende öle tahmn ettm ama bakalm.
EDIT: Beyler sorunu çözemedim. Yeni driverı yükledm ama hallolmadı. Inf dosyası okunma vsilgili bi hatadiyor.Hata kodu 10 idi yeni dirver yükleynce 28 oldu. Yardımınızı bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancestor -- 23 Ocak 2007; 19:38:46 > -
bu sorun bir arkadaşımda da vardı. fx 5200 marka ekran kartında. film izleyemiyorduk..bozuk görüntü veriyordu..
Cd den yüklemeyi denedik .yüklendi. fakat film yine izliyemedik..
Sorun.
ekran kartı veya sürücüleri.. -
Farklı bir sürümünü yükleyin ekran kartının. -
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Farklı bir sürümünü yükleyin ekran kartının.
Farklı sürücü yükledm de çözüm olmuyor. Yanlız bi problemde yaratmyr bu wdm dedigi olay nedir acaba. Bu sorunun Tvkartyla bi ilgisi oldgnu düşünüyorm, tv kartnı çıksarsam sorun düzelcek tahmn ediyorm ama şu halde çözüm bulabilrsek iyi olur. Yardmları bekliyorum. -
Bence codec yukle. -
ekran kartın nvidia'nın video capture özellliğini desteklemiyor olabilir bir ihtimal dahilinde.bir de resimde hem avermedia'nın hem nvidia'nın video capture ikisi birden olduğu görülüyor.belki çalışırken aynı veriyolunu kullanıp da çakışma yapıyor olabilir.ne bileyim dostum denediklerin dışında aklıma gelenler bunlar. -
Bu tv değil ekran kartı problemi olması lazım,nvidianın sitesinden WDM driverını indirip kurmayı deneyin. -
quote:
Orjinalden alıntı: serkan73
ekran kartın nvidia'nın video capture özellliğini desteklemiyor olabilir bir ihtimal dahilinde.bir de resimde hem avermedia'nın hem nvidia'nın video capture ikisi birden olduğu görülüyor.belki çalışırken aynı veriyolunu kullanıp da çakışma yapıyor olabilir.ne bileyim dostum denediklerin dışında aklıma gelenler bunlar.
Kardeş sagol. Dedign olabilir ama format atmadan bi çakışma yoktu. Arkadaşn dedigi gibi codec yükleyp denemek lazım,eski durumdan tekfarkı codec ler şuanda. Bakalım çözülürse sorun sizi bilgilendiririm. Herkese kolay gelsin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- takıda xp ne demek
- monitör going to sleep nasıl açılır
- ekran kartı görüntü vermiyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- dns önbelleği sorunu nedir
- oem açılımı nedir
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak çözümü
- telefon wifi bağlanmıyor
- gereksiz dosyaları silme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X