Şimdi Ara

NVIDIA update hakkında kafama takılan bir soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

NVIDIA GeForce 8400GS ekran kartı kullanıyorum bir yıldan fazla bir süredir, bu süre içerisinde de NVIDIA ne zaman güncelleme suınsa hepsini indirip kurdum (niyeyse=) ardından bilgisayarın klasörlerinde gezinirken bilgisayar/yereldiskC/NVIDIA /display driver klasörünün içinde 5 tane klasör olduğunu gördümi bunlar da ekran kartının sürücüsünün versiyon numaraları. Siplay driver klasörünün toplam boyutu 1.13 GB! ve üstelik bu al klasörlerin her birisinin numara sırasına göre ilk 3 olanı yani 275.33 280.26 285.62 olanlar 230 MB ve üzeri, diğer ikisi de 296.10 ve 301.42 ise 190ar MB, sorum şu ki, bu driver güncellenirken eskileri silmiyor veya eskini üzerine kurulmuyor da kendisini sıfırdan başka bir klasör olarak mı kuruyor? en son sürücü numarası haricindekileri silsek bir sorun teşkil eder mi? teşekkürler

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger

• Sanırım konuyu yanlış yere açtım, Yazılım Genel alt başlığına da taşıyamadım kusura bakmayın

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger
  • Oradakilerin hepsini tamamen silebilirsin bir sorun olmaz. İndirdiğin dosyayı oraya açıyor oradan yüklüyor sürücüyü. Sürücü yüklendikten sonra silebilirsin sorun değil. Onlar sadece kurulum dosyaları.
  • çok sağ ol yarbay, çok mantıklı geldi bu bana, zaten program dosyaları klasöründe nvidia klasörü varmış, çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    Turbo hakkında teknik bir soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.