Şimdi Ara

Nvidia Titan X - 660 Ti Sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş elime yüklü miktarda para geçti ben bu iki kartı sli yapabilirmiyim diye sormak istiyorum sisteme yüklü bir upgrade yapıcam 660 ti boşa gitsin istemiyorum

• 660 ti çok çok eskidi kardeş titan x gereksiz pahalı
    sen en iyisi o parayla sadece 1 tane 980 ti al kardeş epey işini görür
  • patren kullanıcısına yanıt
    660 ile sli olur mu 980 boşta dursun istemiyorum çünkü
  • olur ama yine 980 ti alın
    titan x gereksiz pahalı aynı performansda nerdeseler
  • Kartların aynı olması gerekiyor diye biliyorum hatta eminim sli olmaz onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllede çok para vereceğim diyorsanız titan x fiyatına 980ti sli yapın daha mantıklı olur.

• 660ti'ler genelde 2gb. Eğer eldeki 2gb ise SLI yapsanız bile ram yetersiz kalır. Eldekini satıp 970/980 alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SLI için aynı model kart olması gerekir.Titan x ki 980 ti alın denmiş bu kartın yanına 660 ti'yi physx kartı olarak takabilirsiniz ama SLI olmaz.
  • Sli yapamazsınız aynı model olmak zorunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sli için aynı kart olma zorunluluğu var. Ama 660TI'ı Physx kartı olarak kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 970 2 tane gtx 660 in performansini veriyor oradan hesaplayun artik

• Physx\cuda işlemleri için kullanabilirsin

• Peki 980 Sli yapsam verdiğim paraya değer mi yani tek 980 ile alacağım performansın 2x'ini alırmıyım?
  • Gtx 980ti en ideal karar. Titan x e gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xians35

Peki 980 Sli yapsam verdiğim paraya değer mi yani tek 980 ile alacağım performansın 2x'ini alırmıyım?

oyuna göre değişir her zaman SLI verimi %100 değildir yeri gelir oyunda SLI desteği olmaz tek kart kullanırsın pek sağlıklı bir şey değil.o yüzden arkadaşların dediği gibi 980 ti almak en güzeli ama o karta yakışan bir sistem olması gerekir işlemci ram güç kaynağı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

660 ti çok çok eskidi kardeş titan x gereksiz pahalı
    sen en iyisi o parayla sadece 1 tane 980 ti al kardeş epey işini görür

Aynen öyle

• Sli çok verimli bir teknoloji değil. illa sli yapcam diyorsan ucuza 660ti bul 2.el gtx 970 benzeri performansın oluyor.http://m.youtube.com/watch?v=6xc5lwuDZGA
    Yok bende para var diyorsan 980ti al.

• Hocam iyi geceler
    http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660ti/specifications
    bu sitede bu kartın sli desteği olduğu yazıyor "3 way" olarak yani 3 kart
    ama bence sli yerine gtx 980 ti alınmalı çünkü sli da eğer kartlara yük binerse
    üstteki kart çok ısınıyor diye biliyorum
    ama karar sizin bu sli işinin nasıl olduğu da youtube de var

Size Kolay Gelsin

İyi geceler
    saygılar (stup-s41)

• elinde 660 mı var yanına bir tane daha mı takacaksın hocam?

bence 660 tan kurtul zotac 980 ti amp extreme edition al. vatanda en son gördüğümde 3100 tl idi sanırım. şu an benim düşünceme göre para sıkıntın yoksa alınabilecek en iyi kartlardan biri.
    660 ı bu kartın yanında fizik kartı olarak ta kullanabilirsin. bu da bir seçenek. bu kartı alırsan işlemcin ve ram inin hızlı olması lazım. bunları da göz önünde bulundur derim. yeniden sistem kuracaksan 6000 tl falan gider heralde bu ekran kartıyla. deli para ikinci el araba parası :D

biraz daha bekleyebilirim diyorsan 2016 ilkbaharı bekle derim. daha güzel ürünler çıkar o zamana kadar.
  • Yüklü parayı bulduysan 2016 ilk çeyreği Nvidia pascal gpuları gelecek, 4-5 ay beklemen yararına olur.

Bu konu ile ilgili yeni haber alıntısı...

Wccftech kaynaklı habere göre Tayvanlı TSMC firması önümüzdeki hafta Nvidia için üretime başlıyor. Pascal GPU’su GP 100 ve türevleri 17 Eylül’de TSMC tesislerinde 16 nm FinFet+ teknolojisi ile hacimli üretim sürecine giriyor. Öta yandan bu durum Pascal’ın bu yıl sonunda piyasaya sürüleceği anlamına da gelmiyor çünkü Pascal serisinde Nvidia GDDR5 teknolojisini bırakıp HBM2 bellek teknolojisine geçiş yapacak. HBM2 belleklerin GPU’ya entegre edilmesi ise ikinci bir fabrikasyon sürecini gerekli kılıyor. Bu noktada kaynak, bellek entegrasyonunun Samsung ya da SK Hynix tesislerinde yapılacağını iddia ediyor. Nvidia’nın yeni nesil ekran kartları büyük ihtimal 2016 ilk yarısı içerisinde pazara sürülecek.

Nvisdia Pascal ile birlikte kapsamlı bir mimari güncellemeye gidiyor. Nv-Link ve HBM gibi ciddi yenilikleri bünyesinde barındıran GP 100 GPU’sunda 2, 4, 8 ve 16 GB HBM2 bellekli oyun modelleri yer alırken Quadro ve Tesla serisi için ise 32 GB bellekli modeller yer alacak. GP 1200’de 17 milyar transistör olması beklenirken güç tüketimi ve sıcaklık değerlerinin de 16 nm teknolojisi sayesinde ciddi oranda düşüyor.

Kısacası seneye 4k çözünürlük için yüksek performans vaat eden Nvidia şu an için yarışta rakibinin önünde. Analistlere göre R 300 serisinin yaygınlaşmasıyla birlikte AMD tekrar yarışa döndü fakat Pascal karşısında ne yapacağı şu an için belirsiz. Kısacası seneye GPU pazarında yine kıran kırana bir rekabet görecek gibiyiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.