Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.860
Cevap
212
Favori
455.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Yazdım.İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hillx -- 23 Ekim 2025; 4:2:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Saygı ve selam ile ...

Bilgi lütfen.

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Cihaz iyi fakat GeForce now da 60fps olayı sıkıcı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben bu cihazı Netflix Amazon vs Stream servislerini izlemek ve harddiskimde bulunan film/dizi içerikleri izlemek için kullandım. Uzunca bir zaman bu iki işi yapabilen başka bir ürün yoktu piyasada şuan bile toplasan 3 5 tane anca vardır. Yani herkesin kullanım senaryosu bir olmuyor ben şuan kullanmasam da hafızamda iyi bir cihaz olarak kalacak shield tv..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• mamoste1 kullanıcısına yanıt

tvniz samsung ise hdr10+ yok hdr var dolby vision da var

Samsung QLED tv kullanıyorum. Takılı android cihaz Nokia 8010. Tv ayarlarında hdr 10+ yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamoste1 -- 23 Ekim 2025; 17:12:41 >

nokia 8010 hdr10+ destekliyor ama hddten oynatım konusu amlogic s905 x4lerde azıcık problemli

size rocktek gx1 lazım biraz bekleyin yazılım çıkınca alırsınız fiyatı da uygun nvidiaya göre

nokia 8010 a android 14 geldi. typ c den tv tuner desteğide geldi. ben hdd kullanmıyorum.

rocktek gx1 elimde var.bildiğiniz gibi eksikler var,umarım güncelleme ile giderilir. wifi 6 ve gigabyt ethernet olmaması önemli eksiklik. nokia wifi 6 gigabyt interneti full alıyor.

Üstad selam;

rocktek gx1'de gigabit ethernet yoksa büyük boyutlu remux vb filmleri nas vb kaynaklardan oynatırken sorun çıkmıyor mu?

Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • İllaki ethernet bağlamak zorundaysanız handikap tabii bazı filmlerde özellikle lord of the rings serileri filan bitrate işini standartların çok üstüne çıkardı
    Usb gigabit hublar var ya da wifi bağlanabilirsiniz

Orijinalden alıntı: mamoste1

nokia 8010 a android 14 geldi. typ c den tv tuner desteğide geldi. ben hdd kullanmıyorum.

rocktek gx1 elimde var.bildiğiniz gibi eksikler var,umarım güncelleme ile giderilir. wifi 6 ve gigabyt ethernet olmaması önemli eksiklik. nokia wifi 6 gigabyt interneti full alıyor.

Dosya mı transfer ediyorsun rocktekin wifi testinde 200mbit hızlar alan oldu remux oynatımı için yeter ama tuner olmayacak tv için kullanım yok

Ama görüntü o kadar iyi ki hiçbir handikap insanın gözüne gelmiyor

Tam aklıma yattı sipariş verecekken bu ağ meselesi kafamı karıştırdı. USB hub kullansak da cihazın USB 2.0 desteği olduğu için aktarım hızı 300 mbit'lerde kalıyormuş. O da teorik olarak öyle. Gerçekte düşük bile olabilir. Yani anlamak mümkün değil. Böyle cihaz yapıyorlar ama gigabit ethernetten kaçıyorlar. Evde wifi 6 keenetic roter olsa da bu tür cihazları ethernetten bağlamak daha stabil çalışması için bir gereklilik gibi geliyor bana. O nedenle askıya aldım rocktek gx1'i. Shield konusunu da meşgul etmeyeyim. Teşekkürler üstadım,

Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Hopper (KN-3811), Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • sanalgezgin kullanıcısına yanıt

ağdan yüksek boyutlu dosya mı transfer edeceksin LOTR'lar bile 120-130mps film izlerken anlamı yok nvidiacılardan özür dileriz

wifi 6 olmadığını anlatmaya çalıştım.

Keneetic Hooper ve TP-Link Archer AX72, AX5400 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router var. wifi 6 olunca ethernet kabloya gerek kalmıyor. UHD ip tv vs. için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamoste1 -- 24 Ekim 2025; 11:2:15 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.