Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.860
Cevap
212
Favori
455.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de zamanında Almanya’dan getirttim. En hesaplı yol bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sıfır cihazdan neleri kaldırdım hatırlamıyorum ama kullanmayacaksanız plex media server'ı kesinlikle kaldırın. server'ı bilgisayara kurar öyle izlerim diyorsanız plex media player kalabilir. plex nedir bilmem, hiç de kullanmam diyorsanız onu da kaldırın ama plex, emby, kodi kullanmıyorsanız bu cihazı almış olmanın da pek bi anlamı kalmıyor açıkçası.

GeForce Now haricinde ne için kullanacasanız yazın uygulama önerisinde bulunalım. Örneğin stream servislerinin haricinde torrent gibi kaynaklardan içerik izlemek için Torrentio eklentili Stremio önerilir. Kayıpsız sesi oynatabilen ses sisteminiz varsa indirilmiş içerikleri oynatıp kayıpsız sesi passthrough edebilen Kodi ve Just Player tavsiye edilir.

O hantal ana menüyü kimse kullanmıyor; onun yerine Projectivy kullanabilirsiniz mesela:

play.google.com
    Projectivy Launcher - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 10 Eylül 2025; 9:55:41 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamayı biliyorum çok güzel

Güncelleme yaptıysanız bir kere daha fabrika ayarlarına döndürün sonra tekrar kurulum yapın. Daha öncede yazdığım gibi ilk kurulumda ayarlar izinler falan oturana kadar kasabilir sonra oturur. USB'ye bağlı yavaş bir bellek varsa o da kasma yapabilir. Kurulumu bitirene kadar USB'ye bellek takmayın. Dahili depolamasını paylaşıma açabiliyorsunuz, onu açın; yandan yükleyeceğiniz dosyaları öyle gönderin. Dahili dosya yöneticisi berbat ötesi... Solid Explorer'ı tavsiye ederim.

Ben USB'sine kutulu 256GB m2 SSD taktım, onlarca uygulama kurdum. Klavye fare taktıp arada masaüstü gibi kullanıyorum. Mesela MobiOffice ile Word, Excel, Power Point dosyaları ile çalışabilir, yazıcıya çıktı gönderebilirsiniz (Canon çok fonksiyonlu yazıcı ile denenmiştir). RAM'ı biraz daha fazla olaydı iyiydi.

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• hillx kullanıcısına yanıt
    Cihazınız pro olan mı yoksa silindir formunda olan mı? Silindir olan ise o cihaz kasıyor ona yapacak birşey yok. Pro olanın kasmasına anlam veremedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• hillx kullanıcısına yanıt

ayarlardan plexserver uygulamasını kaldırın. o neden oluyor.

iyi olması şaşırtmaz açıkçası. birinde 3 gb ram ve 2019 model işlemci var, diğerinde 8 gb ram ve 2024 model işlemci. 128 gb depolamaya ise değinmedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 12 Eylül 2025; 21:50:0 >
    Kullananlar cihazın görüntü kalitesi işlemcisi çok mükemmel diyor 8K hazır yarım kilo ağırlığında süper kaliteli bir alet yalnız netflıx 1080P oynatıyor dısney hbo max amazon prıme youtube 4K izlettiriyormu bilmiyorum.

nvidia sheld pro 2019 model kutuyu ben kallanıyorum. netflixi 4k dolby atmos izliyorum. video ayarlarını kontrtol edin. eğer netflix aboneliğiniz uhd ise,kesinlikle cihaz video ayarlarında sorun olmalı. video değerler oto ise manuel olarak 2160 yap netflix uhd olur. otoda açılışta kendisi 1080 p atıyor.

kolay gelsin.

Cevsp için teşekkürler mamoste ben ugoos sk1 için demek istedim ugoos sk1 netflıx 1080P oynatıyormuş bu cihazda merak ettim youtube dısney hbo max amazon prıme 4K oynatıyormu sormak istedim hata bende yanlış yazmışım.

Orijinalden alıntı: nevrans

Kullananlar cihazın görüntü kalitesi işlemcisi çok mükemmel diyor 8K hazır yarım kilo ağırlığında süper kaliteli bir alet yalnız netflıx 1080P oynatıyor dısney hbo max amazon prıme youtube 4K izlettiriyormu bilmiyorum.
    Elbette nvidiadan daha iyi ama bir streamer değil amlogic s928x
    1080p bile büyük başarı ne 4k ne hdr olamaz widevine L1 lisansları yok

Ben de bu cihazı uzun süre bekledim s905x4ün halefi olacak diye çıka çıka zidoolar gibi hdd oynatıcı çıktı😪

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 13 Eylül 2025; 12:45:19 >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.