< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
sıfır cihazdan neleri kaldırdım hatırlamıyorum ama kullanmayacaksanız plex media server'ı kesinlikle kaldırın. server'ı bilgisayara kurar öyle izlerim diyorsanız plex media player kalabilir. plex nedir bilmem, hiç de kullanmam diyorsanız onu da kaldırın ama plex, emby, kodi kullanmıyorsanız bu cihazı almış olmanın da pek bi anlamı kalmıyor açıkçası. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 10 Eylül 2025; 9:55:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ben flauncher kullanıyorum, otomatik google launcher'ın yerine açılacak şekilde de ayarladım. tertemiz launcher. |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G GT: nejattoo |
|
ayarlardan plexserver uygulamasını kaldırın. o neden oluyor. |
|
|
iyi olması şaşırtmaz açıkçası. birinde 3 gb ram ve 2019 model işlemci var, diğerinde 8 gb ram ve 2024 model işlemci. 128 gb depolamaya ise değinmedim bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 12 Eylül 2025; 21:50:0 > |
|
|
nvidia sheld pro 2019 model kutuyu ben kallanıyorum. netflixi 4k dolby atmos izliyorum. video ayarlarını kontrtol edin. eğer netflix aboneliğiniz uhd ise,kesinlikle cihaz video ayarlarında sorun olmalı. video değerler oto ise manuel olarak 2160 yap netflix uhd olur. otoda açılışta kendisi 1080 p atıyor. kolay gelsin. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 13 Eylül 2025; 12:45:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |