Bilgisayarımda GTX 1650 mevcut ve güncel sürümünde.
Bilgisayarı açıp herhangi bir oyuna girdiğimde shadowplay özelliğini rahatlıkla kullanabiliyorum. Kayıt alabiliyorum veya anında yeniden oynatma özelliği ile son dakikaları kayıt edebiliyorum.
Ancak; oyundan çıktıktan sonra aynı veya farklı oyun fark etmeksizin yeniden oyuna girdiğimde shadowplay özelliğim çalışmıyor. Ctrl+Z ile sayfası açılıyor fakat sanki oyunda değilmişim gibi davranarak tepki vermiyor.
Nette araştırdım bir sonuç bulamadım. Forumda da bakındım göremedim. Yardımcı olabilecek çıkarsa çok sevinirim.
Hocam program biraz sıkıntılı sanırım.Lol'de imlec gözükmüyor videolara baktığım zaman.Çok güzel,akıcı kayıt alıyorum bazen sizin dediğiniz hata oluyor,kayıt işaretinin üzerinde kırmızı çizgi oluyor.Denemediğim şey kalmadı ama bu iki sorunu bir türlü çözemedim.Çok güzel program ama yeni güncelleme vermeleri lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kayıt sorunu şimdilik şöyle çözülebiliyor.Experience programından kaydınızı yaptıktan sonra share'ı açıp kapatırsanız sorunsuzca diğer kaydınızı alabilirsiniz. Ama imlec problemi devam ediyor.Kayıt başladıktan 1 dakika 23 saniye sonra imlec videoda gözükmüyor.Bu sorunu laptopta yaşıyorum belki çözebilen vardır.Oyundaki eğlenceli anları kaydetmek tek amacım.
quote:
Orijinalden alıntı: kurt gibi açım
Kayıt sorunu şimdilik şöyle çözülebiliyor.Experience programından kaydınızı yaptıktan sonra share'ı açıp kapatırsanız sorunsuzca diğer kaydınızı alabilirsiniz. Ama imlec problemi devam ediyor.Kayıt başladıktan 1 dakika 23 saniye sonra imlec videoda gözükmüyor.Bu sorunu laptopta yaşıyorum belki çözebilen vardır.Oyundaki eğlenceli anları kaydetmek tek amacım.
Experience'den share kapatıp yeniden açmak işe yaradı. Çok teşekkür ederim önerin için.
imleç hatasını duymadım hiç. umarım ona da çözüm bulabilirsin.