Şimdi Ara

Nvidia shadow play league of legends kayıt sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her oyunda sıkıntısız çalışan Shadowplay league of legends oyununda çalışmıyor nasıl düzeltebilirim yardım :(

• kajukaa K kullanıcısına yanıt
    Oyun openGL ise, shadowplay direct olarak oyuniçin kaydı yapamıyor, bu durumla bende Wolfenstein The Old Blood'ta karşılaştım, bu durumu shadowplay de masaüstü kaydını aktif ederek ve haliyle kaydı masaüstünden başlatarak aşabilirsin, fakat dediğim gibi, oyun openGL ise bu durum gerçerli ama diğer oyunlarda sorun yokta sadece o oyunda varsa, zaty öyledir.
    Önce shadowplay ve masaüstü kaydını aktif et ama kaydı başlatma, sonra oyunu aç, kayıt başlatacağın zaman, alt+tab ile masaüstüne dön, kaydı başlat ve hemen oyuna dön v.s.
  • çok teşekkür ediyorum shadowplayle masaüstünü nasıl kaydedeceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajukaa -- 12 Haziran 2015; 17:08:14 >
  • kajukaa K kullanıcısına yanıt
     Nvidia shadow play league of legends kayıt sorunu.

Resimde'ki pencerede üst sağda shadowplay'e tıklıyosun, sonra resimdeki şekilde, ayarlardan masaüstü kısmına tik koyup aktif edersin ve yukarıda dediğim gibi kayıt başlatacağın zaman, alt+tab ile masaüstüne döner, kaydı başlatır oyuna geri dönersin kayıt opyundaykende dvm eder, kaydı durdurmak istediğinde normal oyuniçi kayıt yapıyomuş gibi durdurrsun, yani kaydı durdurmak için masaüstüne dönmene gerek olmaz v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 12 Haziran 2015; 17:36:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.