Şimdi Ara

Nvidia Riva TNT2 Model 64/model 64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ekran kartım 98 ile mükemmel çalışıyordu. Fakat xp ile bir türlü çalışmadı. Orjinal cd si olmasına rağmen yükleyemedim. Bir hata oluştu düzgün çalışmayabilir mesajı geliyor

• daha güncel bir sürücü yükle
  • nerden hangi sürücü
  • www.driverguide.com
    buraya gir arama motorunda Nvidia Riva TNT2 Model 64/model 64 diye arattır yada kategoriden seç
    karşındaki listeden win xp yi seç zaten tarih yazacaktır
    Kullanıcı adı:temp
    şifre:512
  • Çalıssa bile Win98 deki gibi tat vermez.Videoları kare kare gösterir,oyunlarda kasmalar olur.. gibi.Win Xp için en az Geforce 2 ekran kartı tat verir.
  • ben 8 mb o/b ekran kartı kullanıyordum xp pro da gayet memnundum...
  • ben xp de 2mb ekran kartı bile kullandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia detenatör kullanırsan sorun yaşamazsın

Nvidia Detenator 53.03 2000/XP Tr
    ftp://download.nvidia.com/Windows/53.03/53.03_winxp2k_international_whql.exe
  • XP yi kurduktan sonra kendisi driver yukluyorsa bırak oyle kalsın..
    senin cd in eski oldugu (varsayım) için driver in yanlış oldugunu soylemesi cok normal... (eski derken cd nin içnde XP diye bi klasör olmadıgını düşünüyorum)

yeni driver için Symmetrical gibi,,,,
    ftp://download.nvidia.com/Windows/53.03/53.03_winxp2k_international_whql.exe
  • Cd yeni xp driver i var Kendim yüklettim,xp ye yüklettim, driverguide dan indirip yüklettim olmadı. En son arkadaşın dediğini de yapayım olmazsa ekran kartı alcam çünkü xp den memnunum.
  • bende de aynı ekran kartı var xp pro tr kendi tanıdı canavar gibi hard turck ı mukemmel çalıştırıyor
  • Kardeşim beni dinlersen o ekran kartını değiştir ayrıca microsoft windows 7 adında yeni bir sistem yarattı boşver 98'i hemen windows 7'yi kurmanı tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn-80

Kardeşim beni dinlersen o ekran kartını değiştir ayrıca microsoft windows 7 adında yeni bir sistem yarattı boşver 98'i hemen windows 7'yi kurmanı tavsiye ediyorum.

8 Ağustos 2004; 12:47:07

kardes konu FOSILLL ..!!! tarıhe bak ..ıyı forumlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Orijinalden alıntı: Lcn-80

Kardeşim beni dinlersen o ekran kartını değiştir ayrıca microsoft windows 7 adında yeni bir sistem yarattı boşver 98'i hemen windows 7'yi kurmanı tavsiye ediyorum.

8 Ağustos 2004; 12:47:07

kardes konu FOSILLL ..!!! tarıhe bak ..ıyı forumlar ..

Biliyorum maksat hortlatmak :)
  • aynı ekran kartından bende vardı 10 yıl önce :) bi garip oldum başlığı okuyunca,kim hortlattıysa konuyu nostalji yaptım .d.d.d.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

aynı ekran kartından bende vardı 10 yıl önce :) bi garip oldum başlığı okuyunca,kim hortlattıysa konuyu nostalji yaptım .d.d.d.d

bende de vardı zaten ondan gordum ne oluyoruz gecmısden bırılerı gerı mı geldı ne tnt sı falan oldum merakdan acdım .. sagolsun arkadas tozlu sandıklardan konuyu bulmus cıkarmıs .. bırde fıkır vermıs soyle yap dıye ....

.....ayrıca microsoft windows 7 adında yeni bir sistem yarattı boşver 98'i .....

bu cumleye bıttım zaten slogan olmalı bu .. yılın sozu .. yılın en ıyılerı arasında ders olarak okutulmalı ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.