Bildirim
Nvıdıa program ayarlarında genel Ayarlarmı kullanılmalı? ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Her ikisi de aynı şey. -
Genel ayarlar değilde yanında nvıdıa işareti olan genel ayarları kullanın diye yanında yazmayan ayarı seçtiğimde diğerine göre 5-6 fps daha akıcı oynattığını farkettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E ne düzelmiş, oyuna özel ayarlar kısmında yeni birşey keşfetmişsin madem ve işe de yarıyorsa güle güle kullanmak lazım.
Herkes dener ve yorumlarını belirtirse daha güzel olur, ben de deniyim bakalım bir fark oluyormu fln yazarım. -
-
Hocam benim ekran kartı gtx1050,genel ayarlar yerine elle ayarı seçtim.Oyun daha akıcı oldu.Şuan ayarlardan memnunum
Ayrıca şunu farkettim.Gta 5,witcher 3 gibi oyunları oynarken nvıdıa ayarlarından max frame rate özelliğini kapattığımda fps arttı.Oyunun kendi ayarlarından tazeleme hızını 60 fps olarak ayarlıyorum.Nvıdıa ayarlarından da max frame rate özelliğini kapatıyorum.Oyun daha akıcı oluyor.Ama gta 4 de tazeleme hızı 60 fps,120 fps olsun gibi bir seçenek yok.Gta 4 ü nvıdıa ayarlarında max frame rate yi 60 fps yaparak oynuyorum.Daha akıcı oluyor
Anladım, muhtemelen güncel sürücü kullanıyorsun, ben olsam o kart ile daha eski bir sürücü kullanırdım yani güncel sürüclerde türlü ayarlar belki o karta yük oluyor olabilir.
Mesela bir ara imkan bulursan 378.92 sürücüsünü filan deneybilirsin. -
Hocam yük olacağını sanmıyorum ekran kartı güncellemeleri optimizasyon ve performans artışı sağlıyor ekran kartını güncel tutma taraftarıyım
Yaptığın ayarlar sende olumlu yönde etki ediyorken bende hiç bir getiri sağlamadığından böyle düşünüp bir öneride bulundum ama tabi keyfin senindir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X